Bepanthol Cilt Bakım Kremi 100gr L Tüm Cilt Tiplerine Uygun, El Ve Yüz Için Günlük Bakım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (72)
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL277,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319 TL282,60 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,50 TL278,90 TL
100 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Cilt Bakım Kremi 100gr L Tüm Cilt Tiplerine Uygun, El Ve Yüz Için Günlük Bakım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CİLT KREMİGün içinde karşılaştığınız sıcak, soğuk, rüzgar gibi dış etkenler cildinizi kurutur. Cildiniz, kaybettiği nemi geri kazanmak için günlük bakıma ihtiyaç duyar. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi’nin içeriğindeki Provitamin B5, gün boyu kuruyan cildi nemlendirir. Su bazlı hızlı emilen yapısıyla ciltte yağlı his bırakmaz ve canlı bir görünüm sağlar. El ve yüz kullanımına uygundur. Kullanım:Bepanthol® Cilt Bakım Kremi’ni elinize veya yüzünüze az miktarda sürün. Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirin. Günlük cilt bakımı için uygundur. Günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz. İçeriği:Bepanthol® Cilt Bakım Kremi, Provitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol içerir. Dekspantenol, cilt sağlığı açısından çok gerekli ve önemli bir vitamindir. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi günlük cilt bakımında kullanılabilir, çünkü
  • Su bazlı yapısı ile hızlıca emilir, cildi nemlendirir ve canlı bir görünüm sağlar. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi paraben, parfüm ve renklendirici içermez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Bepanthol 8699546358434 100 ml Cilt Bakım Kremi

Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, güçlü içeriği ve kullanışlı yapısıyla beklentilerinize yönelik çözümler sunar. Yenilikçi teknolojiye sahip laboratuvarlarda üretilen ürün, pek çok cilt problemine karşı nemlendirici bakım sağlar. Farklı yaş grupları için uygun yapısı sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, dış etkenlerin oluşturduğu cilt problemlerini en aza indirmeyi amaçlar. Sağlıklı bir cilt bariyeri oluşturarak gün boyu rahat etmenizi sağlar. Ekstra bakım veren zengin içerikleri kızarıklık, kuruluk, kaşıntı ve pullanma gibi cilt sorunlarına odaklanır. Yoğun nem desteği sunarak problemleri yere direkt olarak nüfuz eder. İyileştirici etkisini aktif hâle getirerek cilt bakım ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılar.

  • İçerisinde provitamin B5 bulunur.
  • Parfüm, paraben, antiseptik veya renklendirici içermez.
  • Hassa cilt yapısına sahip bebekler ve yetişkinler kullanabilir.

Bepanthol 100 ml Cilt Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol 100 ml Cilt Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol cilt bakım kremi, günlük bakım için tercih edebileceğiniz ürünlerden bir tanesidir. Kaliteli içerikleriyle ön plana çıkan krem, problemli bölgede eşsiz bir konfor sağlar. Yumuşak ve hafif dokusu sayesinde ciltte hızlı bir şekilde emilir. Ferahlık hissi sunarak sizi ve sevdiklerinizi gün boyu rahat ettirir. Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, cildin tüm katmanlarına kolayca nüfuz eder. Güçlü içerikleri, neme ihtiyaç duyan bölgelerin eski sağlığına kavuşmasını sağlar. Provitamin B5 bileşeni, cilt sağlığını kusursuz bir biçimde destekler. Bu sayede pek çok cilt probleminin iyileşmesine katkı sunar. Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, etkisini ilk kullanımdan itibaren gözler önüne serer. Tüm cilt tiplerinin rahatça kullanabileceği ürün, yaraların iyileşmesine de katkıda bulunur. Özellikle enfeksiyon riski taşıyan deri lezyonları için güvenli bir kullanım imkânı sunar.

Bepanthol 100 ml Cilt Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Bepanthol 100 ml Cilt Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Bepanthol 100 g cilt bakım kremi kızarıklık, kuruluk, pullanma ve cilt gerginliği gibi çeşitli deri problemlerinin üstesinden kolayca gelir. İçerisinde bulunan yoğun miktarda su, cilt nemini en saf hâliyle destekler. Kolajen liflerin dayanıklılığını artırarak yaraların tedavi edilmesine de yardımcı olur. İçerisinde bulunan besleyici vitaminler, tüm cilt katmanlarına etki eder. Parfüm, paraben, antiseptik ve renklendirici içermeyen ürün, hassas cilde sahip bebeklerde bile kullanıma uygundur. Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, yumuşak dokusu sayesinde kolayca tolere edilebilir. Bu özelliği ile ciltte kısa sürede emilir. Yağlılık hissi bırakmayan ürünü günün dilediğiniz saatinde kullanabilir, cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz. Bakım kremi, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik ambalaj tasarımıyla da ön plana çıkar 100 ml boyutu, uzun süreli kullanımı beraberinde getirir.

Bepanthol 100 ml Cilt Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Bepanthol 100 ml Cilt Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, güçlü içerikleri ve yumuşak yapısı sayesinde ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunar. Yoğun nem desteği, pek çok cilt probleminin giderilmesinde etkilidir. Doğru ve düzenli kullanımda ürünün farkını kolayca görebilirsiniz. Bepanthol 100 g cilt bakım kreminin kullanımı son derece basittir. Cilt problemleri için tercih edilebilen ürünü ihtiyaç duyduğunuz miktarda elinize alarak ilgili bölgeye sürmeniz yeterli olur. Dairesel hareketlerle masaj yaparak kremin cildinize nüfuz etmesini hızlandırabilirsiniz. Günlük bakım için ideal olan Bepanthol 100 g cilt bakım kremi, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılabilir. Gözle temas hâlinde yüzünüzü bol suyla yıkamanız tavsiye edilir. Bepanthol 100 g cilt bakım kremi yorumlarına ve fiyatlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.