Bepanthol Derma Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli 200 ml Kuru ve Hassas Ciltler

244 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (66)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,90 TL
880 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278 TL260 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Derma Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli 200 ml Kuru ve Hassas Ciltler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczamall Satıcı Ünvanı: ANKOZ KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070108122700001 Vergi Kimlik Numarası: 0701081227
    Bu ürün eczamall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Derma Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli 200 ml Kuru ve Hassas Ciltler

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Derma 200 ml Kuru ve Hassas Ciltler Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli

Bepanthol Derma 200 ml arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jeli, cildi nemlendirerek rahatlatmak için kullanılır. Ürün, özenle hazırlanan formülüyle deride pürüzsüzleştirici etki yaratır. Tüm cilt tipleri için uygun olan bakım malzemesiyle düzenli kullanım sağlayabilir, canlı bir görünüm kazanabilirsiniz. Bepanthol Derma 200 ml arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jelinin içerisinde bulunan etkili maddelerle deri yüzeyinde oluşan kir ve kalıntılardan arınmak da mümkündür. Ürünün cildi kurutmayan yapısı sayesinde yalnızca birkaç dokunuşla beklentinizi karşılayabilirsiniz.

  • Dermatolojik onaylıdır.
  • Parfüm ve sabun içermez.
  • Cildi nemlendirir ve arındırır.

Bepanthol Derma Arındırıcı Yüz Temizleme Jelinin Özellikleri

Bepanthol Derma Arındırıcı Yüz Temizleme Jelinin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol Derma arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jeli, sabun barındırmayan jel formülü sayesinde cildi kurutmadan bakım yapar. Ürünün içeriğinde nem dengesinin korunması için özenle seçilmiş bileşenler mevcuttur. Jelde bulunan provitamin B5, derinin alt tabakalarına kadar nüfuz ederek derinlemesine etki yaratır. Nemlendirici ve rahatlatıcı özelliğe sahip bu maddeyle cildinizi yatıştırarak cansız görünümden uzaklaşabilirsiniz. Ürünün içeriğindeki bir diğer bileşen olan niasinamid, vücudun seramid sentezini maksimum düzeye çıkarır. Söz konusu durumun lipid bariyerinin güçlenmesine ve gelişmesine etki etmesiyle pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Bepanthol Derma 200 ml arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jeli, doğal ve fizyolojik lipidlerle çeşitli katmanların yenilenmesini sağlar. Ürünün son derece pratik kullanıma sahip şişesinde uzun süreli nemlendirme sağlayan gliserin mevcuttur. Bu bakım malzemesini tercih ederek cildinizi istenmeyen maddelerden kolayca arındırabilirsiniz.

Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli Kimler İçindir?

Bepanthol Derma Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli Kimler İçindir?

Bepanthol Derma 200 ml arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jeli yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların geniş bir yaş kitlesine hitap ettiği görülür. Tüm cilt tiplerine uygulanabilir nitelikteki ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bepanthol Derma 200 ml arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jeliyle kuruluktan kaynaklı gerginlik hissiyatına sahip her tene işlem yapmanız mümkündür. Ürün, cildin doğal lipidlerinin yerini almada görevli argan yağı ve skualen içerir. Dolayısıyla jeli düzenli aralıklarla kullandığınız takdirde kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Ürünün kuru ve hassas ciltlerde de nemlendirici etki yaratması sayesinde dilediğiniz taze görünüme kavuşmanız mümkündür. Bepanthol Derma canlandırıcı günlük yüz temizleme jelinin sabunsuz formülüyle teninizi hijyenik bir yapıya kavuşturabilirsiniz. Ayrıca ürün parfümsüz özelliği sayesinde koku hassasiyetine sahip kullanıcılar için de uygun niteliğe sahiptir.

Bepanthol Derma Kuru Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli Kullanımı

Bepanthol Derma Kuru Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

Bepanthol Derma günlük yüz temizleme jeli, 200 ml hacmiyle uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Sabah güne başlamadan ve akşam yatmadan önce yalnızca su ile yapılan cilt temizliği gözeneklerin derinlemesine nefes alabilmesi için yeterli değildir. Dolayısıyla bu ürünü etkili bir bakım rutini hâline getirebilmek için günde minimum iki kez uygulamanız tavsiye edilir. Şişeden uygun miktarda sıktığınız jeli temizleme aletine damlatarak işleme başlayabilirsiniz. El yardımıyla da uygulayabileceğiniz ürünü nazik ve yuvarlak hareketlerle masaj yaparak teninize nüfuz ettirmeniz gerekir. Jelin işlem yapılan yüzeyin her yerine ulaştığından emin olduktan sonra cildinizi suyla yıkayabilirsiniz. Yağ ve kir gibi istenmeyen maddelerden arındırılmış teninizin ferahlatıcı etkisiyle konforlu vakitler geçirebilirsiniz. Bepanthol Derma 200 ml arındırıcı canlandırıcı günlük yüz temizleme jeli, sağlam kapağıyla akma ya da sızma problemlerine yol açmaz. Dolayısıyla çantanızda bulundurarak kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün sayesinde her zaman güne ışıldayan bir ciltle başlayabilirsiniz. Bepanthol Derma arındırıcı günlük yüz temizleme jelini Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla birkaç dakikada satın alabilirsiniz.