Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici Kuru ve Hassas Ciltler İçin 50 ml

397,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
396,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
428,90 TL399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
424,28 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici Kuru ve Hassas Ciltler İçin 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici50 ml Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır. İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici Kuru ve Hassas Ciltler İçin 50 ml

Cildiniz gün boyunca pek çok farklı maddeye maruz kalır. Özellikle de kış aylarında havaların soğumasıyla beraber yüz bölgesinde kuruma veya çatlamalar ortaya çıkabilir. Cildinizin kurumasını önlemek amacıyla özel olarak geliştirilen Bepanthol Derma nemlendirici ve besleyici kuru ve hassas ciltler için 50 ml teninizin alt tabakasına kadar nüfuz eder. Bu sayede yumuşaklığını gün boyunca koruyan nemli bir tene sahip olabilirsiniz. Kuru cilt tipi beraberinde hassasiyeti de getirir. Bu nedenle uygulama için tercih edilen ürünlerin içerikleri oldukça büyük önem taşır. Özel formüle sahip bu yüz bakım kremini günlük rutininize ekleyip 48 saat boyunca etkili olan nemlendirme ile güneş ışınlarından koruma özelliklerinden gönül rahatlığı ile faydalanma imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Parfüm içermeyen formül
  • UVA ile UVB ışınlarına karşı koruma özelliği
  • Pratik kullanıma uygun ambalaj

Özel Formüle Sahip Bepanthol Derma Besleyici ve Nemlendirici

Özel Formüle Sahip Bepanthol Derma Besleyici ve Nemlendirici

Bepanthol Derma ürününün nemlendirici ve besleyici içeriğinde bulunan özel bileşenlerle oldukça kullanışlı bir üründür. Formülde yer alan provitamin B5, teninizin alt tabakalarına kadar ulaşıp yoğun nemlendirme sağlar. Gliserin ise vücuttaki sıvının neme dönüşebilmesi için su moleküllerini cildin içerisinde tutup kurumayı önler. Niasinamid, seramid sentezini artırıp lipid bariyerini geliştirir. Bu sayede yüzünüz pürüzsüz bir görüntüye ulaşır. Teninizdeki doğal lipidleri destekleyen shea yağı, argan yağı ile skualen maddeleri de cilt bariyerini güçlendirip hasarlardan korur. Fizyolojik lipidler ise ikili lipid katmanını düzenleyip yüzünüzdeki renk eşitsizliklerini giderip kusursuz bir görüntüye ulaşmanıza yardımcı olur. Bepanthol Derma nemlendirici ve besleyici kuru ve hassas ciltler için 50 ml yorumları incelendiğinde özel formüle sahip bu ürünün düzenli kullanımda fark yarattığı görülür. Bu eşsiz bakım kremi sayesinde oldukça canlı bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

Etkili İçeriğiyle Bepanthol Derma Besleyici ve Nemlendirici

Etkili İçeriğiyle Bepanthol Derma Besleyici ve Nemlendirici

Hassas ciltler alerjik reaksiyonlara karşı oldukça korumasızdır. Bu nedenle kuru veya hassas tene sahipseniz bakım ürünlerinizi dikkatle seçmeniz gerekir. Bepanthol Derma nemlendirici bu cilt tipleri için özenle hazırlanıp beğeninize sunulur. SPF 25 sayesinde yüzünüzü UVA ile UVB ışınlarına karşı korumayı amaçlar. Böylece nemlendiriciden sonra güneş kremi kullanmanıza gerek olmaz. Bepanthol Derma nemlendirici ve besleyici kuru ve hassas ciltler için 50 ml kullananlar ürünün parfümsüz olmasından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirirler. Günlük kullanıma uygun olan krem cildinizi alt tabakadan üst tabakaya doğru besleyip kalıcı bir nem sağlar. Kuruluğu anında giderip cildi yatıştıran bu özel ürün, her mevsimde uygulanabilen bir yapıya sahiptir. Tek bir ürün ile günün her saatinde ve her mevsimde uygulama yapabilmek için bu özel kreme anında sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Bepanthol Derma Besleyici ve Nemlendirici

Bütçe Dostu Bepanthol Derma Besleyici ve Nemlendirici

Bepanthol Derma nemlendirici ve besleyici kuru ve hassas ciltler için 50 ml fiyatı açısından da müşterilere büyük avantaj sağlar. Özel başlıklı şişede beğeninize sunulan nemlendirici, 50 ml miktarı ile uzun süre boyunca sorunsuz şekilde kullanım sağlamanıza yardımcı olur. Uygulama sonrasında kapağını kapatarak kremin ömrünü uzatabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilen formül, ince yapısı ile cildinizin derinliklerine inerek köklü bir değişim sunar. Karar vermeden önce ürünü sizden önce deneyenlerin yaptıkları yorumları inceleyip detaylı bilgi edinebilirsiniz. Pratik bir değerlendirme seçeneği için ise puanlama bölümünden memnuniyet oranını ölçebilirsiniz. Kremi denedikten sonra kendi fikirlerinizi paylaşma olanağınız bulunur. Bepanthol Derma nemlendirici ve besleyici kuru ve hassas ciltler için 50 ml satın almak için Trendyol’a göz atıp ürünü bütçe dostu fiyatıyla hiç vakit kaybetmeden elde edebilirsiniz.