Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Kremi 50 gr

247,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Kremi 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmagarage Satıcı Ünvanı: BYS SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195083535300001 Vergi Kimlik Numarası: 1950835353
    Bu ürün Farmagarage tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol derma onarıcı bakım kremi 50 gr

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Kremi 50 Gr

Vücutta dış ortamlarda temasa maruz kalan bazı bölgelerin sürekli kuruması çoğu kişinin karşılaştığı sorunlardan biridir. Bu sorunu çözmenin en iyi yolu da tahriş olan bölgelere nemlendirici krem uygulanmasıdır. Bepanthol Derma onarıcı bakım kremi 50 gr; diz, dirsek ve topuk gibi fazla kuruyan bölgelere sürülebilecek sağlıklı içeriğe sahip olan bir üründür. Vücudunuzdaki çok kuru bölgeleri yumuşatıp iyileştirme konusunda profesyonel bir çözüm sunan Bepanthol Derma onarıcı bakım kremi, düzenli olarak kullanıldığı zaman cilt üzerinde hızlı şekilde olumlu etkiler görülür. Yoğun kıvamlı bu ürün, kuruluk sebebiyle tahriş olan bölgeleri hem nemlendirir hem de onarır. Siz de cildinizi derinlemesine nemlendirip vücudunuzdaki kuruyan bölgeleri onarmak istiyorsanız eşsiz formüllü bu kremi kullanabilirsiniz.

  • Kuru bölgeler için uygun
  • Bakım ve onarıcı özellikler
  • Cilde nem kazandırma

Cildi Nemlendirirken Onaran Bakım Kremi Bepanthol Derma

Cildi Nemlendirirken Onaran Bakım Kremi Bepanthol Derma

Herkesin yaşadığı günlük sorunlar arasında gösterilen cilt kuruluğu, doğru krem kullanımı ile kolayca çözülür. Dış ortamlardaki temas sonucunda tahriş olan bölgelere uygulanacak doğru ürün arayışı konusunda Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi 50 gr profesyonel bir şekilde yardımcı olur. Kremin içeriğinde kullanılan malzemeler sorunlu bölgeleri nemlendirip hızlı şekilde onarmaya yarar. Yoğun kıvamıyla bu merhem diz, dirsek ve topuk gibi sürekli olarak kuruyan, tahriş olan ve sürtünen çok kuru cilt bölgeleri için kusursuz bir çözüm sunar. Düzenli kullanım sonucunda vücudunuzun bu bölgeleri kaybettiği nemi geri kazanarak yoğun şekilde yumuşaklık hissi kazanır. En kuru cilt bölgeleri için üstün koruma sağlayan Bepanthol Derma, parfüm ve renklendirici içermez. Merhemin içeriğinde bulunan %5 provitamin ve B5 ile cildinizi kuruluk sorunundan kurtarıp yumuşatabilir ve mükemmel bir koruma sağlayabilirsiniz.

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Kremi 50 Gr Yorumları

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Kremi 50 Gr Yorumları

Cildi olumsuz durumlara karşı korumak ve her zaman yumuşak ve canlı görünmesini sağlamak için bulunan çözümler rutin bakımlar arasında gösterilir. Günlük yaşamınızda sürtünerek tahriş olan cilt bölgeleriniz için eşsiz bir onarıcı olan Bepanthol Derma, yoğun kıvamlı yapısı sayesinde uzun süreli koruma sağlar. Bepanthol derma onarıcı bakım kremi 50 gr kullananlar da üründen duydukları memnuniyet ve gördükleri olumlu etkilerden sıkça söz ederler. Cildinizin sahip olduğu bariyer fonksiyonunu en iyi şekilde koruyan merhem, yumuşak ve pürüzsüz görünümü garantiler. Bepanthol derma onarıcı bakım kremi 50 gr yorumları düzenli kullanım sonucunda elde edilen olumlu sonuçları vurgular. Parfüm ve renklendirici ilavesi olmadan üretilen merhem, tamamen cilt sağlığınıza uygun malzemeler ile hazırlanır. Kuruyan diz, dirsek gibi bölgelerinizi bu krem ile nemlendirerek pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Avantajlı Bepanthol Onarıcı Bakım Kremi 50 Gr Fiyatı

Avantajlı Bepanthol Onarıcı Bakım Kremi 50 Gr Fiyatı

Vücudun en kuru bölgeleri için kullanılacak en doğru ürünler arasında yer alan yoğun kıvamlı Bepanthol onarıcı bakım kremi 50 gr fiyat açısından da her bütçeye hitap eder. İçeriğinde koruyucu madde kullanılmayan özel formüllü bu merhem, uygun fiyat ile cildinizi nemlendirmenizi ve korumanızı sağlar. Trendyol’dan kolayca alabileceğiniz bu sağlıklı içeriğe sahip merhem, size uzun süre koruma avantajı sunar. Günlük olarak uygulandığı takdirde tahriş olan bölgeleri hızlı şekilde onaran ürün aynı zamanda cilt için önemli bir vitamin desteğidir. Yumuşak ve yoğun yapısıyla üstün nemlendirici özelliğe sahip olan merhem, cildinizin tahriş olmaması için kalkan görevi üstlenir. Çok kuruyan cilt bölgelerinizi hızlı ve etkili şekilde onarmak için iyi bir yardımcı olan Bepanthol Derma onarıcı bakım kremi 50 gr satın alarak günlük bakımınızı tamamlayabilirsiniz.