Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml l Kuru ve Çatlamış Dudaklar İçin Günlük Nemlendirme

186 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  186 TL
%5 indirim
4 x  176,70 TL
706,80 TL
%6 indirim
5 x  174,84 TL
874,20 TL
%7 indirim
7 x  172,98 TL
1.210,86 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml l Kuru ve Çatlamış Dudaklar İçin Günlük Nemlendirme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MuMonde Satıcı Ünvanı: MUMONDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623187809000001 Vergi Kimlik Numarası: 6231878090
    Bu ürün MuMonde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DUDAK KREMİ
  • Dudaklar sadece yazın ve kışın kuruyup çatlamıyor. Onların her gün bakıma ihtiyacı var. Bepanthol® Dudak Bakım Kremi, içeriğindeki Provitamin B5 ve E vitaminiyle kuruyan ve çatlayan dudakları anında nemlendirir. Yumuşak ve pürüzsüz görünümlerini geri kazandırır. KullanımBepanthol® Dudak Bakım Kremi tüpünü sıkarak kremin dışarı çıkmasını sağlayın. Tüpün yuvarlak ucu yardımıyla dudaklarınıza sürün. Günlük kullanım için uygundur. Dudaklarınıza günde üç ya da dört kez uygulayabilirsiniz. İçeriğiBepanthol® Dudak Bakım Kremi, E vitamini ve Provitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol içerir. Dekspantenol, cildin ana yapıtaşını oluşturan vitaminlerdendir ve cilt için önemli bir vitamindir. Bepanthol® Dudak Bakım Kremi günlük dudak bakım rutininize uygun bir üründür. Çünkü
  • Anında nemlendirme ve koruma özelliği ile dudakların yumuşak ve pürüzsüz görünümünü geri kazandırır. Bepanthol® Dudak Bakım Kremi parfüm ve paraben içermez

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 10 - 99 ml
Geri Bildirim Ver

Bepanthol 8699546350209 7,5 ml Kuru ve Çatlamış Dudaklar İçin Günlük Nemlendirme Dudak Bakım Kremi

Bepanthol 7.5 ml dudak bakım kremi, saf içeriğiyle nemlilik hissinin kalıcı olmasını sağlar. Dudakların ihtiyaç duyduğu nem ve yumuşaklık için geliştirilen Bepanthol krem, kimyasal içermeyen formülüyle öne çıkar. Tüm yaş gruplarında kullanıma uygun olan dudak bakım kremi, çatlak ve kuruluk sorunlarının önüne geçer. Hassas ciltlere özel olarak hazırlanan Bepanthol 7.5 ml dudak bakım kremi, günlük kullanım için idealdir.

  • Marka: Bepanthol
  • Hacim: 7,5 ml
  • Etki: Nemlendirici

Bepanthol Kuru Dudaklar İçin Dudak Bakım Kreminin Özellikleri

Bepanthol Kuru Dudaklar İçin Dudak Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Günlük cilt bakımında etkili olan Bepanthol 7.5 ml dudak kremi, Provitamin B5 içeriğiyle kuruluk oluşumunun önüne geçer. Makyaj bazı ya da balm olarak tercih edilmeye uygun olan dudak kremi, cildin ihtiyaç duyduğu mineral desteği sunar. Nemlendirici etkisini derinlemesine sağlayan dudak bakım kremi, ciltteki bariyerin yenilenmesine ve hassasiyetin ortadan kalkmasına yardımcı olur. Dudakların daha esnek ve yumuşak yapıda olması için geliştirilen özel formülü, parfüm ve renklendirici içermez. Paraben ve farklı kimyasallardan arınmış şekilde sunulan nemlendirici krem, günlük kullanım için idealdir. Toplamda 7,5 ml hacme sahip olan ürün, klipsli tüp şişe içinde yer alır. Pratik kullanım için hazırlanan dudak bakım kremi, cep boyu tasarımıyla kolay taşıma ayrıcalığı sunar. Hassas ve alerjik ciltlerde tahrişe yol açmayan ürün, çocuklarda kullanıma uygundur.

Bepanthol Çatlamış Dudaklar İçin Dudak Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Bepanthol Çatlamış Dudaklar İçin Dudak Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Yeni güne başlarken uygulanan Bepanthol dudak bakım kremi, ağız çevresinde meydana gelen çatlak ve kuruluğu ortadan kaldırır. Her mevsim nemli ve sağlıklı dudaklara sahip olmanızı sağlayan Bepanthol krem, özellikle soğuk havalarda meydana gelen çatlakları engeller. Hasar görmüş dudakların iyileşmesini kolaylaştıran hassas formül, yemek yeme ve konuşma gibi işlevlerin daha kolay şekilde yapılmasını sağlar. Ağız hareketlerini kısıtlayan ve yoğun acılara sebep olan çatlaklara karşı bariyer etkisi gösteren Bepanthol 7.5 ml dudak bakım kremi, B5 vitamini içeriğiyle hücrelerin beslenmesini sağlar. Ağız çevresinin kabuk tutmasını engelleyen ürün, hassas yapısıyla alerjik ciltlerde kullanıma uygundur. Dermatolojik olarak test edilen dudak kremi, hafif yapısıyla yağlılık hissi oluşturmaz. Bepanthol kuru ve çatlamış dudaklar için bakım kremi, cilt tarafından kolaylıkla emilen hassas formülüyle pürüzsüzlük etkisi yaratır.

Bepanthol Günlük Nemlendirme Dudak Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Bepanthol Günlük Nemlendirme Dudak Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Hassas içeriğiyle tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olan Bepanthol 7.5 ml dudak bakım kremi, gün içinde istenen her an sürülebilir. Elle uygulama gerekliliğini ortadan kaldıran nemlendirici krem, yuvarlak başlığıyla doğrudan dudaklara sürülür. Yoğun kıvamı sayesinde dudaklar tarafından hızla emilen ürün; cilt temizliği yapıldıktan hemen sonra kullanılabilir. Güne sağlıklı bir ciltle başlamak isteyenler için etkili formüle sahip olan Bepanthol bakım kreminin tek ele sürülmesi pratikliği öne çıkarır. Dudak ve çevresine ideal miktarda krem uygulandıktan sonra, birkaç dakika kurumasının beklenmesi yeterlidir. Soğuk ve rüzgarlı havalarda kullanılması durumunda ciltte bariyer etkisi uyandıran Bepanthol bakım kremi, makyaj öncesinde dudakları nemlendirmek için tercih edilir. Güneşe maruz kalınan anlarda kuruluk ve yanma hissini önlemek amacıyla sürülen koruyucu krem, yumuşak ve pürüzsüz dudaklara sahip olmanızı sağlar. Bepanthol 7.5 ml dudak bakım kreminin yorumlarında, kullanıcıların belirttiği tüm değerlendirmeler şeffaf şekilde sıralanır. Trendyol ayrıcalığıyla uygun fiyatlarla sipariş edeceğiniz bakım kremi için taksitli ya da nakit ödeme imkânlarından faydalanabilirsiniz.