Bepanthol SensiDaily Vücut Kremi 150 ml l Çok Kuru veya Atopik Ciltler İçin Prebiyotikli Özel Formül

599,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
873,13 TL

Ürün Bilgileri

Bepanthol SensiDaily Vücut Kremi 150 ml l Çok Kuru veya Atopik Ciltler İçin Prebiyotikli Özel Formül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALARA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ALARA KOZMETİK TURİZM OTOMOTİV İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİC.TELEFON İLETİŞİM BİLGİSAYAR KUY.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0048008424400015 Vergi Kimlik Numarası: 0480084244
    Bu ürün ALARA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol SensiDaily, hassas ciltlerin bakımı için geliştirilmiş prebiyotik içeren bir vücut kremidir
  • İçerisinde yer alan prebiyotikler sayesinde cildin koruyucusu olan sağlıklı mikroflorayı destekler ve 24 saat süren, derin nemlendirme sağlar
  • * Zeytinyağı, seabuckthorn yağı ve shea butter gibi doğal yağlar içerir
  • Parfüm, koruyucu, renklendirici, paraben içermez

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Tip Tüp
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Sensidaily Vücut Kremi 150 ml Çok Kuru veya Atopik Ciltler İçin Prebiyotikli Özel Formül

Doğal yağların yararlı yapısından faydalanılarak formülü tasarlanan ürün, hassas ciltlerin bakımında kullanılır. Cilt yüzeyini yenilemek, ferah ve taze bir görünüm vermek amacıyla kullanılan ürün, günlük kullanımda etkisini hızlı bir şekilde gösterir. Nemlendirme sağlayan yapısıyla kuru ve hassas ciltlerin ihtiyacını karşılar. Cilde sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlar. Doğal yapısı ve parfüm içermeyen formülüyle sağlıklı bir kullanım sunar. Cilde masaj yoluyla yedirilen ürün harici bir şekilde kullanılır. Bakım rutininizde yer vereceğiniz Bepanthol Sensidaily vücut kremi 150 ml çok kuru veya atopik ciltler için prebiyotikli özel formül ürünüyle cildin beslenmesini sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız özel formüle sahip ürünü bakım listesine ekleyerek sağlıklı ve etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

  • Vitaminler bakımından zengin
  • Prebiyotikli özel formüle sahip içerik
  • Uzun süreli nemlendirme

Nem Deposu Formülüyle Bepanthol Sensidaily Krem

Nem Deposu Formülüyle Bepanthol Sensidaily Krem

Pediatrik ve dermatolojik olarak test edilen ürün, cilt yüzeyine zarar verecek maddeler içermeyen bir formüle sahiptir. Hassas yapıya sahip olanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Tüm vücuda uygulamaya uygun bir yapıya sahip olmasıyla öne çıkar. İhtiyaç durumunda ince bir tabaka halinde ilgili bölge üzerine masaj yaparak sürülmesi tavsiye edilir. Doğal yağlar içeren formülüyle öne çıkan Bepanthol Sensidaily vücut kremi 150 ml gramaja sahip ambalajıyla ekonomik kullanım avantajı sunar. Yüz, kol ve bacak gibi vücudun çeşitli bölgelerine uygulayabileceğiniz ürün, bu bölgelerin nem ihtiyacının sağlanmasına yardımcı olur. Kuruluk hissinden ve ölü derilerden arındıran, nemlendiren bir yapıya sahiptir. Cildin kuruluk düzeyini azaltan ve sağlıklı bir görünüm veren ürün etkili bir kişisel bakım aracıdır. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürünle cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayabilirsiniz.

Kolay Sürülebilen Bepanthol Vücut Kremi

Kolay Sürülebilen Bepanthol Vücut Kremi

Parfüm ve paraben içermeyen yapısıyla öne çıkan ürün, sağlıklı bir cilt bakımı deneyimi sunar. Nemlendirme etkisiyle vücudun parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Lamel ve lipidlere yer veren içeriğiyle cilt tabakasının bariyerlerini destekler. Paraben, renklendirici ve SLS gibi sağlığa zararlı maddelerin kullanımından uzak formülüyle kızarıklık gibi alerjik durumların yaşanmasını engeller. Günlük kullanıma uygun olan Bepanthol Sensidaily vücut kremi bebeklikten itibaren uygulamaya müsait yapısıyla öne çıkar. Doğal yapıya sahip olan ürün, shea butter, sea buckthorn yağlarıyla zenginleştirilir. İçeriğinde bulunan zeytinyağı ve B3 vitaminleri vücudun beslenmesine yardımcı olur. Doğal yağlarla zenginleştirilen içeriğe sahip olan ürün, uygulama yapılan bölgenin uzun süre boyunca nemlendirilmesini sağlar. Hassas ciltler için uygun yapısıyla öne çıkan ürünü satın alarak vücudunuzun ihtiyaç duyduğu nemi sağlayabilir, sağlıklı bir bakım rutini oluşturabilirsiniz.

Bepanthol Vücut Kremi Fiyatları ve Yorumları

Bepanthol Vücut Kremi Fiyatları ve Yorumları

Kuru ve bakıma ihtiyaç duyan ciltler için uygun olan ürün, ince bir tabaka halinde uygulanır. Koruyucu bölge olan florayı içerisinde bulunan prebiyotik aracılığıyla etkili bir şekilde destekler. Cilt tarafından iyi bir şekilde tolere edilen ürün bölgenin parlak ve nemli bir yapıya sahip olmasını sağlar. Uygulama yapılan bölgenin iyi bir şekilde beslenmesini sağlar. Doğal yağlarla birlikte zenginleştirilen içeriği güvenli bir kullanım deneyimi sunar. Bakım rutininizde yer verebileceğiniz ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı alışveriş imkanı sunan Bepanthol Sensidaily vücut kremi 150 ml çok kuru veya atopik ciltler için prebiyotikli özel formül fiyatları ile bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yazdığı Bepanthol Sensidaily vücut kremi 150 ml çok kuru veya atopik ciltler için prebiyotikli özel formül yorumları aracılığıyla ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.