BERAT Kedi Tırmalama Tahtası Yerden Yüksekliği 50 Cm Dir

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BERAT Kedi Tırmalama Tahtası Yerden Yüksekliği 50 Cm Dir

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜNLERİMİZ COVİD 19 VÜRÜSÜ NEDENİ İLE DEZENFEKTAN EDİLİP GÖNDERİMİ SAGLANMAKTATIR.. İNCELEMEK TE OLDUNUZ ÜRÜN TAMAMEN KENDİ İMAL ETTİMİZ ÜRÜNLERİMİZ DİR YERDEN YÜKSEKLİĞİ 50 CM KEDİ TIRMALAMA TAHTASI ÖNEMİ KEDİ TIRMALAMA TAHTASI KEDİLER VE SİZLER İÇİN BÜYÜK ROL OYNAMAKTADİR. KEDİLER YAPMİŞ OLDUMUZ DOGAL İPTEN KEDİ TIRMALAMA TAHTASI İLE TIRNAK GELİŞİMİ VE TIRNAK TÖRBÜSÜ YAPAR AYRICA KEDİLERİN OYUN VE HAREKETLİLİĞİNİ ARTTIRIR BU SAYEDE SEVİMLİ DOSTLARIMIZ HEM FORMUNDA HEMDE NEŞESİNDE OLUR VE BU SAYEDE KEDİLERİNİZİN DEĞERLİ EŞYALARINIZA TIRMALAMA YAPIP ZARAR VERMEZ BERAT CAT HOUSE TECRÜBEMİZ 20 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE VERDİMİZ HİZMETİN GURUR VE SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ TAMAMEN KENDİ İMAL ETTİMİZ ÜRÜNLERİMİZ GAYET DOGAL İP VE MALZEME İLE DOSTLARIMIZA ZARARSIZ ÜRÜNLER ÜRETMEKTEYİZ.. BERAT CAT HOUSE SEVİMLİ DOSTLARIN EN İYİ MARKASI
Geri Bildirim Ver