Beros Trendy Xl Monoblok Ütü Masası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beros Trendy Xl Monoblok Ütü Masası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası Özellikleri. Yüksek buhar geçirgenliği ile daha kolay ütü yapılabilmesi için sünger ve keçe birlikte kullanılmıştır. 43x124 Geniş Monoblok Gövde. Rahat kullanım. 76 cm 100 cm ayarlanabilir yükseklik. Ergonomik ayak tasarımı. Ütü tabanını koruyan ısıya dayanıklı sepet silikonları. Yüzey çizilmelerini ve kaymayı önlemek için silikon ayaklar. Özel spreyleme hattı ile korozyonu önleyici yüzey hazırlığı. Elektrostatik epoksi toz boya. Ürüne özel koli ile sevk edilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası

Ütü masası, önemli ev eşyalarından biri olduğundan ev içinde kullanımı yaygın ve sürekli hale gelir. Bu sebeple ürünlerde çeşitlilik artmıştır. Beros Trendy XL monoblok ütü masası, rahat kullanımıyla öne çıkar. 43x124 geniş monoblok gövdesi sayesinde kolay kullanım sağlar. 76 cm'den 100 cm'e kadar ayarlanabilir yüksekliği ile istenen seviyeye getirme imkanı verir. Modelde kullanılan malzemeler, yüksek buhar geçirgenliği ile ütü yapmayı kolaylaştırır ve kıyafetlerde iyi bir görünüm elde etmeyi sağlar. Ergonomik ayak tasarımına sahip olduğu gibi Trendy XL monoblok ütü masası Beros’un kullanımı esnasında kaymasını önleyen silikon ayaklar bulunur. Aynı zamanda tabanını koruyan ısıya dayanıklı sepet silikonları sayesinde kıyafetler ve kullanılan cihaz zarar görmez. Barındırdığı bu özellikler sayesinde ürün, kendisini öne çıkarır.

  • Rahat kullanım imkanı
  • Fonksiyonel iç yapısı
  • Verimli zaman kullanımı

Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası Özellikleri

Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası Özellikleri

Modelin monoblok geniş gövdesi sayesinde kullanımı kolaylaştırması öne çıkan başlıca özelliğidir. Yüksek buhar geçirgenliği ile rahat ütü yapmayı sağlamak için sünger ve keçe birlikte kullanılır. Ütü tabanını ısıdan korumak için ürün, dayanıklı sepet silikonlar ile doldurulur. Beros Trendy XL ütü masası, ergonomik ayak tasarımı ile istenilen yükseklikte ayarlama fonksiyonuna da sahiptir. Özel spreyleme hattı sayesinde modelin yüzeyinde korozyon oluşumunu önler. Böylece metal malzemelerde herhangi bir paslanma ile karşılaşılmaz. Aynı zamanda modelde elektrostatik epoksi toz boya kullanılmıştır. Yüzey çizilmelerini ve işlem sırasında kaymayı önlemek için modelde silikon ayaklar tercih edilmiştir. Rahat kullanımı ve fonksiyonel olması, ürünü kullanışlı ve verimli kılar. Aynı zamanda pratik ve kısa zamanda ütü yapma imkanı sağlar ve bu da müşteriler için bir avantajdır.

Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası Avantajları

Beros Trendy XL Monoblok Ütü Masası Avantajları

Ütü yapmak, her ev için zorlu ve maharetli bir iş olarak görülür. Bunun sebebi ise bu işlemin çok zaman alması, kullanılan alet ve ütü masasının etkilerinden dolayı olabilir. Beros ütü masası, dayanıklı yapısı, konforlu yüzeyi ve monoblok gövdesi ile rahat ve kullanışlı bir model olarak öne çıkar. Geniş gövdesi, kıyafetleri kolaylıkla yüzeye koyma imkanı verirken, kaymayan yüzeyi sayesinde pürüzsüz bir ütü yapmayı sağlar. Bu sayede zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Yüksek buhar geçirgenliği ile kolay ve pratik ütü yapmak için üründe kullanılan iç malzemelerin kalitesi, ürünü kullanışlı kılar. Ergonomik ayak tasarımında kullanılan silikon tabanlar, ürünün kaymadan ve zemine zarar vermeden ütü yapılmasına fırsat verir. Aynı zamanda kullanılan ütünün yapısına ısıdan zarar gelmemesi için üründe sepet silikonlar bulunur. Beros Monoblok ütü masasının sağladığı avantajlara göre ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Beros Trendy Ütü Masası Fiyatları ve Yorumları

Beros Trendy Ütü Masası Fiyatları ve Yorumları

Beros Trendy XL Monoblok ütü masası kullananların memnun kaldığı başlıca özellik, ürünün monoblok geniş bir yapıda gövdeye sahip olmasıdır. Sağladığı geniş alan sayesinde ütü yapmayı kolaylaştırması, müşterilerin beğenisini toplar. Aynı zamanda modelin iç malzemeleri ve ayak tasarımında kullanılan kaymaz yapısı, müşterilerin aradığı kriterler arasında yer alır. Kolay kullanımı, pratik ve rahat oluşu, ürünü öne çıkaran nitelikleri arasındadır. Avantajlı ve kullanışlı yapısıyla müşterilerin ilgisini çeker. Modelin iç yapısında kullanılan malzemeler sayesinde yüksek buhar geçirgenliği ile birlikte kolay ve pürüzsüz ütü yapılması, ürünün kalitesini ortaya koyar ve bu müşterileri memnun eder. Beros Trendy XL Monoblok ütü masası fiyat seçeneklerine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Beros Trendy XL Monoblok ütü masası yorumlarını inceleyerek müşterilerin geri bildirimlerini değerlendirerek ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.