Beşel Besel Marka Tüm Kapılar Için Mekanik Kapı Itme Yayı

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beşel Besel Marka Tüm Kapılar Için Mekanik Kapı Itme Yayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahtapot Yapı Malzemeleri Satıcı Ünvanı: ERSİN YILMAZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9780484430
    Bu ürün Ahtapot Yapı Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • kapı itme yayı metal , renk krom (parlak) Ürün alırken mesafeyi ölçmeniz gerekir ve çıkan sonuçdaki ölçüyü alttaki standart ölçülerine en yakın olanı seçmeniz gerekli.Ölçüler : montaj alanı yükseklik 10 cm uzunluk 27 cm
Geri Bildirim Ver

Beşel Tüm Kapılar için Mekanik Kapı İtme Yayı 81355

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı İtme Yayı sağladığı kolaylıklar sayesinde çoğu insan için önemli bir ihtiyaç halini almıştır. Bir kapının kendi kendine kapanmasını sağlayan itme yayı hem güvenlik hem de ısı kaybı konusunda katkı sağlamaktadır. Mekanik itme yayı başta ev kapıları olmak üzere pek çok mekânda tercih edilmektedir. Ofislerde, şirketlerde, umumi tuvaletlerde, bahçe ve apartman kapılarında, yangın kapılarında sıklıkla kullanılmaktadır. Hidrolik kapı yayı çeşitleri ile kıyaslandığında kapı itme yayları fiyat olarak daha ekonomiktir. Yayın gücünü arzu edilen şekilde ayarlayabilmek mümkündür. Böylece kapının kapanış hızı kullanım amacına göre kullanılır. Kapı itme yayı seçilirken pek çok konuya dikkat etmek gerekir. Kapının ölçüleri, ağırlığı, açma kapama sıklığı ve kullanılacağı yer bu konular arasında en önemlileridir.

  • Ekonomik
  • İşlevsel Özellikler
  • Yüksek Performans Sunar

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı İtme Yayı 81355 Sayesinde Kullanışlı Kapılar

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı İtme Yayı 81355 Sayesinde Kullanışlı Kapılar

Beşel mekanik kapı itme yayı kullanmanın pek çok avantajı vardır. Hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı olması en büyük avantajlarından bir tanesidir. Kapı itme yayı genellikle hafif olan kapılarda tercih edilmektedir. Bu nedenle satın alınırken monte edilecek kapının ağırlığına ve boyutlarına dikkat edilmesi gerekir. Aksi takdirde alınan ürünün performansı düşebilir. Hızlı bir şekilde kapanan bu sistemde gerekli bütün önlemler alınarak meydana gelebilecek her türlü kazanın önüne geçilmesi gerekir. Ayrıca silindir kısmı alüminyum olmasından dolayı paslanma ihtimali görülmez ve böylece dış mekânda yer alan kapılarda da gönül rahatlığıyla kullanılır. Kullanırken düzenli olarak bakımları yapıldığı takdirde çok daha uzun seneler boyunca kullanılabilmektedir. Uzun ömürlü olması ve yüksek performans sağlaması adına kaliteli malzemelerden üretilen model ve markayı tercih etmek gerekmektedir.

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı İtme Yayı 81355 Modelleri İçerisinde Seçiminiz

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı İtme Yayı 81355 Modelleri İçerisinde Seçiminiz

Mekanik kapı itme yayı kapının kontrollü bir şekilde kapanmasını sağlayarak hızlıca kapanmasını önler. Meydana gelebilecek olan çeşitli kazaların bu şekilde önüne geçilebilir. Üzerinde gerekli bütün testler gerçekleştirildiği için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Satın alacak kişilerin en merak ettiği konulardan birisi ise Mekanik kapı itme yayı nasıl takılır? olacaktır. Az da olsa bu işlerden anlayan kişiler tarafından çok kısa bir sürede montajı yapılabilir. Bazı modellerin içerisinde yer alan aparatlar yerleştirilerek hem içe hem dışa açılan kapılarda kullanabilmek mümkün olur. Kapının büyüklük ve ağırlığına göre açılış kapanış hızı üzerinde bulunan vida sayesinde kolay bir şekilde ayarlanabilmektedir. Ayrıca satın alınabilecek kapıyı açık tutma aparatı sayesinde kapının sürekli açılıp kapanması engellenmiş olur. Özellikle de sıcak yaz günlerinde çok fazla ihtiyaç duyulan bir durumdur.

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı itme Yayı 81355 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı itme Yayı 81355 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Özelliklerine ve kalitesine göre farklı fiyat aralıkları bulunmakla beraber genelde fiyatları ekonomiktir. Herkes kendi bütçesine göre ve ihtiyaçlarını karşılayacak modeldeki ürünü bularak satın alabilir. Bunun yanında yapılan çeşitli indirim ve kampanyalar takip edilerek aynı ürüne çok daha uygun fiyatlara sahip olabilmek mümkün hale gelir. Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı itme Yayı yorum ve değerlendirmeleri satın almadan önce incelemek doğru bir davranış olacaktır. Çünkü daha önce ürünü kullanan kişilerin yorumları her zaman için en iyi referanstır. Bu şekilde hem olumlu hem de olumsuz yönleri objektif bir şekilde öğrenilerek karar verilmiş olunur. Beşel Tüm Kapılar İçin Mekanik Kapı itme Yayı satın al seçeneği ile kolay bir şekilde satın alma işlemi gerçekleştirilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.