Bestway 65144 Hydro-force X2 Surge Elite 2 Kişilik Kano 382x94*42cm + 2 Adet Kürek + Pompa + Taşıma Çantası

18.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bestway 65144 Hydro-force X2 Surge Elite 2 Kişilik Kano 382x94*42cm + 2 Adet Kürek + Pompa + Taşıma Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BULUTTABUL Satıcı Ünvanı: BULUT ELEKTROMARKET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0190117917000001 Vergi Kimlik Numarası: 1901179170
    Bu ürün BULUTTABUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Surge Elite X2 Kayak ile yaz maceranız başlasın. 2 kişilik olup tasarıma sahiptir. Çeşitli yüklere dayanabilen dayanıklı 3 katmanlı malzemeden üretilen duvarlar, sizin ve arkadaşlarınızın su üzerinde güvenle ilerlemenizi sağlar. Kanonun yüzeyinde ayrıca onu kokuya neden olan bakteri, küf ve küf oluşumundan koruyan özel bir anti-mikrobiyal kaplama vardır. Destekleyici koltuk arkalıkları ve ayak dayamaları ile sürüşünüzün keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Gömme taşıma kulpları ve pruvada ve kıçta bir halat kanonun taşınmasını çok daha kolay hale getirir. Gezinizden sonra, verilen taşıma çantası taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.
  • Özellikler Şişirilmiş boyut: 382 x 94 x 42 cm Maksimum yük kapasitesi: 250 kg Dayanıklı 3 katmanlı malzemeden yapılmıştır Antimikrobiyal yüzey Tasarım su girişini en aza indirir 3 Hava odası 2 kişi için GS sertifikalı 2 çıkarılabilir nervür Eşya bölmeli 2 ayarlanabilir koltuk + ayak dayamaları Baş ve kıç ipler Dümen kıskaçları Kulplar Hızlı hava girişi ve çıkışı için vidalı valfler Tahliye valfi Teçhizat 2 çift 230 cm kürek #62174 El pompası #62086 Taşıma Çantası Tamir yaması Renkli kutu Ağırlık ve Boyutlar
  • Kutu Genişlik: 96 CM Uzunluk 38,6 CM Yükseklik 40 CM Kutu Ağırlık 16 kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver