Bestway Çocuk Oyun Havuzu Top Havuzu Seti 102x25 Tabanı Şişmeli Havuz 102 Adet Lego Müzikli Kule Pompa

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bestway Çocuk Oyun Havuzu Top Havuzu Seti 102x25 Tabanı Şişmeli Havuz 102 Adet Lego Müzikli Kule Pompa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fırsatoyuncak Satıcı Ünvanı: İSMAİL ORUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1684325724200015 Vergi Kimlik Numarası: 6480625911
    Bu ürün fırsatoyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 102x25 CM ŞİŞME HAVUZ 102 ADET Büyük boy lego ŞİŞİRME POMPASI bultak müzikli kule

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Bestway Oyun Havuzu Seti Ürünleri Trendyol'da!

Bestway oyun havuzu seti çocuklarınızın eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlar. Ürün ideal boyutları ile bahçe, balkon, banyo gibi alanlarda kullanıma uygundur. Özellikle sıcak yaz aylarında çocukların serinlerken eğlenmesi için idealdir. Bestway 102 adet büyük boy lego ile birlikte gönderilir. Ayrıca set içinde bultak müzikli kule de yer alır. Havuz, sulu veya susuz kullanıma uygundur. Bestway top havuzu olarak da adlandırılan bu ürün, farklı materyallerle doldurulabilir. Son derece dayanıklı olan bu havuz birden fazla çocuğun oynaması için de elverişlidir. Geniş çapı çocuklarınızın arkadaşlarıyla birlikte eğlenmesine olanak tanır. Ürün canlı renkleriyle de çocukların ilgisini çeker.

  • Havuz yüksekliği: 25 cm
  • Çap: 102 cm
  • Boğum Sayısı: 3 Adet

Bestway Çocuk Oyun Havuzu Setinin Özellikleri Nelerdir?

Bestway Çocuk Oyun Havuzu Setinin Özellikleri Nelerdir?

Bestway bultak müzikli kule ve havuz setinin temel özelliği eğlenceli olmasıdır. Ürün, havuzun yanı sıra birbirinden farklı oyuncaklarla gönderilir. Ürünün içeriğinde 6 parça bultak müzikli kule, 102 parça lego ve 6 parça bultak küp bulunur. Havuz rahat kullanım sağlamak amacıyla şişirme pompası ile birlikte gönderilir. Bestway oyun havuzu setinin kenarlarında 3 boğum vardır. Bu boğumlar çocukların güvenli bir şekilde oyun oynamalarını sağlar. Alt zemini de şişirilebilen havuz, sağlam materyaller kullanılarak üretilir. Bestway oyun havuzu seti dış mekânlarda kullanıma uygundur. Havuzun çapı yaklaşık 102 cm kadardır. Bu çap çocukların havuz içinde özgür ve rahat hissetmesini sağlar. Ayrıca havuzun alt tabanı da şişirilebilir olduğundan çocukların konforunu temin eder.

Bestway Çocuk Oyun Havuzu Seti Dayanıklı mıdır?

Bestway oyun havuzu seti, dayanıklı ham maddeler kullanılarak üretilir. Bu sayede havuzun ve oyuncakların kullanım ömrü uzar. Set içerisinde bulunan havuzun yüzeyi yeterince kalındır. Böylece zemine temas etmesi durumunda hemen patlamaz. Çocukların parmakları ve legolar da havuzun patlamasına neden olmaz. Bestway oyun havuzu seti açık alanda kullanılacaksa ürünün koyulacağı zeminin düz ve temiz olması gerekir. Zemindeki delici ve kesici materyaller zarara yol açabileceği gibi çocukları da riske atar. Bu anlamda yumuşak çimler, temiz beton zeminler havuz için idealdir. Söz konusu set korunaklı ambalajıyla birlikte gönderilir. Bu da ürünün taşınması esnasında oluşabilecek tahribatı engeller. Ayrıca havuz kadar set içinde gönderilen oyuncakların da dayanıklı olduğunu belirtmek gerekir.

Bestway Çocuk Oyun Havuzu Seti Hangi Yaş Aralıklarına Uygundur?

Bestway oyun havuzu seti, genellikle 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için uygundur. Bu yaş grubundaki bireyler, suyla veya toplarla oynamaktan büyük zevk alır. Bultak ürünlerinin genellikle 3-5 yaş arası çocuklara uygun olduğu ifade edilir. Bunun yanı sıra lego ve havuz gibi materyaller 6 yaşına gelmiş çocuklar için de uygundur. Bestway oyun setinin yetişkinler gözetiminde kullanılması tavsiye edilir. Ürün, kaliteli ve sağlam yapısı ile kullanıcılardan tam not alır. Ürünü tercih eden bireyler; setin kullanışlı ve eğlenceli yapısı sayesinde çocukları ile kaliteli zaman geçirir. Bultak, küp, blok gibi parçalar ince motor becerilerinin geliştirilmesi anlamında fayda sağlar. Aynı zamanda düşünme becerilerini de geliştirir. 3-6 yaş aralığındaki hemen hemen her çocuk, seti beğeniyle karşılar. Tüketici memnuniyeti Bestway oyun havuzu seti yorumlarında net olarak görülür. Lider e-ticaret kuruluşları arasında yer alan Trendyol bu eğlenceli seti size ulaştırır. Çocuğunuzun bu işlevsel oyun havuzuyla eğlenceli dakikalar geçirmesini istiyorsanız, siparişinizi hemen verebilirsiniz.