9
Hukuk kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Beta Basım Yayım Medeni Hukuk /turgut Akıntürk 26. Baskı

302,74 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
302,94 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
292,06 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beta Basım Yayım Medeni Hukuk /turgut Akıntürk 26. Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medeni Hukuk Eser Adı: Medeni Hukuk Türü : Hukuk Yazar Adı : Turgut Akıntürk / Derya Ateş Cilt Bilgisi: Karton Kapak Kağıt Bilgisi: 1.Hamur Basım Tarihi: 2019 Basım Bilgisi: 25.Bası Sayfa Sayısı: 485 Kitap Boyutları: 13,5*19,5 ISBN No: 978-605-242-464-3 Barkod No: 9786052424643 KDV’den Muhaf Fiyat : 39,50 TL Çıkış tarihi : Eylül 2019 İSKONTO : 0 Arka Kapak Yazısı : *Genel Bilgiler *Başlangıç Hükümleri *Kişiler Hukuku *Gerçek Kişilik *Tüzel Kişilik *Dernekler *Vakıflar *Aile Hukuku *Evlilik Hukuku *Evliliğin Kurulması *Evliliğin Genel Hükümleri *Eşler Arasındaki Mal Rejimi *Evliliğin Sona Ermesi *Hısımlık Hukuku *Sahih Nesep *Soybağının Hükümleri *Nafaka Yükümlülüğü ve Ev Düzeni *Vesayet Hukuku *Miras Hukuku *Mirasçılar *Mirasın Geçmesi *Eşya Hukuku *Zilyetlik ve Tapu Sicili *Zilyetlik *Tapu Sicili *Mülkiyet *Sınırlı Ayni Haklar *İrtifak Haklar *Rehin Hakları Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Marcello Ticca
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beta Basım Yayım Medeni Hukuk 2603786

Yardımcı kitaplar hemen her öğrencinin okul döneminde ve sınav zamanlarında en çok faydalandığı kitaplardır. Medeni Hukuk özel hukuk alanlarının en kapsamlı dersi olarak Hukuk fakültelerinde okutulmaktadır. Medeni Hukuk Türk medeni kanununu ve borçlar hukukunu kapsar. Türk Medeni kanunu konuları aile hukuku, miras hukuku, eşya hukuku, kişiler hukuku, başlangıç hükümleri gibi konuları içerir. Beta Basım Yayım Medeni Hukuk 2603786 hukuk fakültesi öğrencileri için geniş kapsamlı olarak hazırlanan kaynak kitaptır. Dili oldukça yalın ve sade olup anlaşılır bir biçimde yazılmıştır. Tek kitap olarak hazırlanan kaynak alanında uzman olan kişiler tarafından yazılmıştır. Kitap kaliteli karton kapak ve dayanıklı kâğıt kullanılarak üretilmiş olup uzun yıllar kullanılabilir. Özellikle sınav dönemlerinde öğrencilerin konu tekrarı yapabileceği ihtiyacı olan tüm konuları bir arada bulabilip faydalanacağı bir kitaptır.

  • Beta basım
  • Medeni hukuk
  • Kaynak kitap

Beta Basım Yayım Medeni Hukuk

Hukuk fakültesinde okuyan öğrencilerin okulda aldığı derslerin teorik bilgilerinin daha pratik ve anlaşılabilir haliyle hazırlanmış olan Beta Yayınları medeni hukuk kitabı oldukça faydalı bir kaynak kitabıdır. Kitapta yer alan konular başlangıç hükümleri, miras ve eşya hukuku, aile ve kişiler hukuk gibi özel ve genel hatları ile işlenmiş açık ve anlaşılır bir şekilde açıklanmıştır. Hukuk fakültesinde yer alan aile hukuku, nafaka, miras hukuku gibi konuları da içeren kitap çalışma kitabı olarak oldukça faydalıdır. Konuları pekiştirmek ve daha iyi kavrayabilmek için öğrenciler tarafından tercih edilen Beta Basım Yayım Medeni Hukuk indirim dönemlerinde oldukça avantajlı fiyat seçenekleri ile kullanıcıya sunulur. Sınavlara hazırlanırken ihtiyacınız olan kitabı bulabilir güvenle sipariş verebilirsiniz. Beta Basım Yayım Medeni Hukuk yorum içerisinde sınav dönemlerinde öğrencilerin sıklıkla faydalandığı ve tercih ettiği kitaplar arasında olduğu yer alır.

Beta Basım Yayım Medeni Hukuk İçeriği

Okulda işlenen derslerin tekrarı ve daha iyi kavranabilmesi amacıyla hazırlanan medeni hukuk Beta Yayınları ile hukuk fakültesine yeni başlayan öğrenciler genel bilgileri ve başlangıç hükümlerini bulabilir açık ve aydınlatıcı anlatım tarzıyla faydalanabilir. Kitap 528 sayfadır ve konulara göre ayrılmış farklı bölümlerden oluşur. Hukuki olayları ve olay çözümlerini örneklendirerek anlaşılır bir hale getiren kitap özellikle vize dönemleri için öğrencilerin vazgeçilmezler arasında yer alır. Teorik konuların yalın ve sade bir dille anlatılmış oluşu kolayca anlaşılmasına ve hemen her öğrencinin faydalanabileceği türdendir. Beta Basım Yayım Medeni Hukuk kampanya dönemlerinde kitap fiyatları daha avantajlı bir şekilde tüketiciye sunulur. Hukuk fakültesi öğrencileri için örnek olayları ve çözümlerini incelemek faydalı bir çalışma şeklidir. Beta basım yayım içerisinde yer alan kitap içerisinde alanında uzman olan kişiler tarafından olaylar ve çözümleri net bir şekilde aktarılmıştır.

Beta Basım Yayım Medeni Hukuk Fiyatları

Medeni hukuk konularına ait tüm bilgileri bulabileceğiniz Beta Basım Yayım Medeni Hukuk satın al işlemi ile kolayca satın alabileceğiniz bir kaynaktır. Hukuk fakültesi öğrencilerinin derslere hazırlanırken faydalanabileceği genel bilgiler evlilik hayatı ile ilgili hukuksal bilgiler kitap içerisinde yer alan konulardandır. Kitap içeriği her öğrencinin rahatlıkla anlayabileceği sade bir dille hazırlanmıştır. Konular yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Kitapları satın almadan önce tüm özelliklerini inceleyerek kitap hakkında bilgi edinebilir, ihtiyacınıza uygun olan seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz. Kitap içerisinde konu anlatımları, soru cevaplar ve örnek olaylar anlatılmıştır. Böylelikle konular daha anlaşılır ve açıklayıcı halde öğrencilerin faydasına sunulur. Ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve avantajlı bir şekilde satın almak mümkündür.