Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba / Kayıp Efsaneler

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,83 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba / Kayıp Efsaneler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Disney Esrarengiz Kasaba / Kayıp Efsaneler Alex Hirsch / Beta Kids Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 15 x 23
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052425183
  • Yazar: Alex Hirsch
  • Çevirmen: Tulgan Köksal
  • Esrarengiz Kasaba'nın dört farklı hikayesini içeren çizgi roman bir New York Times çoksatanı! Sevilen çizgi dizide bulamayacağın bu öyküleri mutlaka görmelisin! İlk öykü Pacifica'nın Mabel'ın yüzünü çalan bir canavarı serbest bırakmasıyla başlıyor. İkinci öyküdeyse Stan Amca bir çizgi dünyada hapsoluyor. Mabel'ın evrenler arası geçiş yaptığı öyküde birçok farklı Mabel ortaya çıkıyor. Pines Kardeşler Gizemi adlı son hikâyedeyse Stan ve Ford kardeşler doğaüstü bir mücevher hırsızının peşine düşüyor. Yeni bir sürü gariplik içeren bu çizgi roman tam Esrarengiz Kasaba severlere göre. "Esrarengiz Kasaba'nın neden bu kadar iyi olduğunu gayet iyi anlayabiliyorum - sürekli olarak karmaşık karakterler hakkında inanılmaz zekice ve samimi hikâyeler anlatıyor da ondan. O yüzden bu hikâyeleri ekranlarınızda da izleseniz basılmış halini de alsanız günümüzün en iyi çizgi filmlerinden/romanlarından birini görüyorsunuz." -Craig McCracken Powerpuff Girls ve Wander Over Yonder'ın yaratıcısı "Sesli gülmenizi sağlayacak kadar komik hikâyelerin bir araya geldiği bu kıymetli mücevherler gibi ışıl ışıl derleme hem ruhunuzu hem de hayal gücünüzü etkileyecek. [Buraya Kitap Adı Gelecek] kısa süre içinde unutamayacağınız bir çizgi roman. (Alex çizgi romanının adını kutunun içine yazmayı unutma. Çekimi postayla gönderirsin.)" -Patrich McHale Over the Garden Wall'ın yaratıcısı "Shmebulock!"

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler Çocuk Çizgi Romanı Trendyol'da!

Çocuklarınızın hoşuna gidecek heyecanlı bir kitap arıyorsanız Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler sizin için idealdir. Bu kitap, çocukların hayal gücüne hitap eden bir kurguya sahiptir. Çizgi romanda yaratıcı bir kurguyla oluşturulmuş öyküler vardır. Bu hikayeler keyifle okunabilecek bir yapıdadır. Kitap, kâğıt kalitesiyle de dikkat çeker. Sayfalar ve kapak kısmı özel kaliteli bir kâğıttan imâl edilir. Bu malzeme sayesinde kitaptaki renkler uzun yıllar boyunca korunur. Hikayelerin çevirisi anlaşılır ve kolay okunabilecek bir biçimde yapılmıştır. Kitabın üslubu ise belli bir yaş grubu için idealdir. Bu çizgi romanı satın alarak çocuklarınızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Kapak: Ciltsiz
  • Sayfa sayısı: 40
  • Türü: Çocuk çizgi roman

Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler Kitabının İçeriği Nasıldır ?

Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler Kitabının İçeriği Nasıldır ?

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler kitabında birbirinden güzel öyküler yer alır. Bu hikayeler çocuklara hitap eden bir yapıdadır. Aynı evrende geçen kurgular birbiriyle bağlantılıdır. Kitaptaki öyküler; komik, eğlenceli ve sürükleyici özelliktedir. “Pacifica” isimli ilk öyküde, kitabın ana karakteri olan Mabel'in, yüzünü çalan bir canavarla olan mücadelesi anlatılır. Kurgunun karakterleri arasında yer alan Stan Amca, ikinci öyküde bir çizgi dünyaya hapsolur. Kahramanın bu dünyadan kurtulmak için verdiği mücadele heyecanlı hikayenin ana konusudur. Üçüncü öyküde ana kahraman Mabel tekrar karşınıza çıkar. Karakter bu macerada evrenler arası geçiş yaparak kendi kopyalarıyla yüzleşir. Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler çocuk çizgi romanının dördüncü ve son öyküsünde ise Stan ve Ford kardeşleri görürsünüz. İkili, doğaüstü güçleri olan bir mücevher hırsızının peşine düşer.

Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler Kitabı Kimler İçin Uygundur?

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler çizgi roman olarak tasarlanan bir kitaptır. Renkli ve eğlenceli çizimlerle sürükleyici diyaloglar bu öykülerde bir araya gelir. Diyaloglar ve efektler, okunması kolay konuşma balonlarıyla verilir. Bu kitap, çevirisiyle de dikkat çeker. Öyküler ana dilinden, çocuklar tarafından anlaşılabilecek ve keyifli bir üslupla çevrilmiştir. Yazılar, kolay takip edilebilecek bir punto ile yazılmıştır. Bu özellikler kitabın çocuklar tarafından okunmasını kolaylaştırır. Kapaktaki ve sayfalardaki renkli tasarım da çocukların ilgisini çekecek biçimde dizayn edilir. Esrarengiz Kasaba çizgi roman minikler tarafından bizzat okunabilecek bir eserdir. Bu kitap, ilkokul ve üzeri çocuklar için uygundur. Çizimler ve yazılar 7-12 yaş grubu için idealdir. Kurgudaki konular da bu yaş grubuna hitap eder. Çocuk kitaplarının minikler tarafından okunmadan önce ebeveyn gözetiminden geçirilmesi tavsiye edilir.

Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler Hayal Gücünü Geliştirir mi?

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler heyecanlı öyküleri içeren bir kitaptır. Bu hikayeler, çocukların ilgisini çeken ve heyecanla takip edilebilen bir yapıdadır. Kitap ile ilgili genellikle iyi yorumlar yapılmıştır. Meşhur çocuk çizgi filmi Powerpuff Girls'ün yaratıcısı olan Craig McCrakken, bu eserin çocuklara hitap eden komik ve yaratıcı öyküler içerdiğini söyler. Hikayelerin mizahi yönünün kuvvetli olması kurgudaki heyecanı dengeleyen bir unsurdur. Eserin bir diğer dikkat çeken özelliği de doğaüstü ögelerin ustalıklı kullanılmasıdır. Gerçeküstü ögeler, çocukların düş gücünün gelişmesine yardımcı olur. Bu seçkide miniklerin yaratıcılığını ve algısını geliştirmeyi hedefleyen öyküler yer alır. Çocuklarınızın keyifle ve heyecanla okuyacağı bu kitabı Trendyol üzerinden edinebilirsiniz. Diğer velilerin ve miniklerin deneyimlerini merak ederseniz ürün sayfası üzerinden Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler çocuk çizgi romanı yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.