Beta Kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı Kapa

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
240,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,58 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beta Kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı Kapa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayı, arkadaşlarına mektup yazıyor. Acaba mektuplarında neler yazıyor? Kapakçıkları kaldır ve Ayı’nın özel sürprizi için Kurbağa, Sincap ve Köstebek’e katıl! Her iki sayfada bir yer alan kulakçıklarla, Meşe Palamudu Ormanı’ndan Masallar, The Gruffalo’nun ödüllü yaratıcıları Julia Donaldson ve Axel Scheffler’den. Meşe Palamudu Ormanı’nın kalbinde, Ayı, arkadaşlarına mektup yazıyor. Kapakçıkları kaldır ve Ayı’nın özel sürprizi için, Kurbağa’ya, Sincap’a ve Köstebek’e katıl! Medya Cinsi: Ciltli Sayfa Sayısı: 12 Ebat: 17x20,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Hamur Tipi: 2.Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım Goodreads Yorumlari Reviews from Goodreads.com

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Postacı Ayı - Meşe Palamudu Ormanından Masallar | Beta Kids

Çocuklar için özel olarak tasarlanan belirli kitap modelleri, hayalgücü ya da gelişimlerini destekler nitelikte sunulur. Beta kids Postacı Ayı Meşe Palamudu Ormanı’ndan Masallar kitabı, içeriğinde bulunan öykü ile eşsiz bir serüven sunar. Bununla birlikte kitabın sahip olduğu akıcı öykü ve görsel kısımdaki açılabilen kapı gibi dikkat çeken detaylar çocukların severek tamamlamalarını sağlar. Okuyucuları tarafından oldukça ilgi duyulan bu ürün, modern tasarımı ve bilgi içerikli öyküsü sayesinde geniş bir kitle oluşturur. Beta kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı kitabı, çocukların beyin gelişimine katkı sağlar. Güncel ve geniş içeriği ile birlikte sergilenen bu kitap türü, 3-6 yaş aralığına sunulur. Daha küçük yaştaki çocuğunuza okuyarak nesneleri kaldırmasına yardımcı olabilir, görselleri incelemesini sağlayabilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Sürükleyici öykü
  • Modern tasarım

Postacı Ayı - Meşe Palamudu Ormanından Masallar Kitabının Özellikleri

Postacı Ayı - Meşe Palamudu Ormanından Masallar Kitabının Özellikleri

Beta kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı kitabı, kalın dış kapak tasarımı, sayfa sayısı, hamur yaprak dayanıklılığı ile uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Beta kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı kitap okumayı ya da incelemeyi seven miniklere özel olarak tasarlanırken bununla birlikte içeriğinde eşsiz bilgiler bulunur. Özel formu ve kaliteli içeriği pek çok çocuğun ilgisini çeker ve piyasa üzerinde sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Çocuk kitlenin düşünsel ve zihinsel gelişimine büyük oranda katkı sağlayan Beta kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı kapakçıklı kitap, modern tasarımı ve geniş bilgilendirici yapısı ile geniş bir kitleye ulaşım sağlar. Bu kitap türü belirli bir yaş aralığına kadar uyum sağlayarak içeriğinde hiç bir ahlaki değeri bozan içerik bulunmaması sebebiyle ebeveynlere güven sunar.

Postacı Ayı - Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Kitabı İçeriği

Postacı Ayı - Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Kitabı İçeriği

Beta Kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı kitabı, birbirinden farklı avantajlar sağlayarak okuma kalitesini yükseltir. Kitabın etkileşimi ve akıcı öyküsü çocuğu sürükleyici bir serüvene taşır. Cinsiyet farketmeden herk çocuğa uyumlu bir içerik oluşturur ve belirli bir kitlenin vazgeçilmez kitapları arasında yer alır. Estetik tasarımı ve materyal kalitesi aracılığı ile etkileyici bir görünüm sergileyen bu eser en sevilen başucu kitaplarından biri olur. Beta kids 372012 kitabının hikayesinde sevimli kahramanımız arkadaşlarına mektuplar yazıyor. Yatma vakti geldi geldiğince çocuğunuza kitapta yazanları okuturken içeriğinde bulunan kapakçıkları açtırarak mektupları bulmasını sağlayabilir, uyumadan önce eğlendirebilirsiniz. Bu hikaye anlaşılır ve kolay kavranabilir tasarımı ile çocukların pratik ve hızlı öğrenmesine yardımcı olur.

Postacı Ayı - Beta Kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Kitabı Fiyatları

Postacı Ayı - Beta Kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Kitabı Fiyatları

Beta kids Meşe Palamudu Ormanından Masallar Postacı Ayı kitabı, birbirinden farklı çeşitte fiyat politikası sunarak kitaplar arasında karşılaştırma yapılması açısından olanak tanır. Estetik tasarımı ve güncel içeriği ile birlikte üstün kalite oluşturan bu kitap türü, özel yapısı sayesinde çocukların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Beta kids Postacı Ayı Meşe Palamudu Ormanından Masallar Beta Kids fiyatı kampanyalı dönemlerde pek çok kişinin ulaşım sağlaması açısından avantaj oluşturur. Sade içeriği ve sürükleyici olay örgüsü ile beğenilen bir içeriği ortaya koyan bu kitap, pek çok ebeveynin beğenisini toplar. Çocukların serüvene dalması ile birlikte bu kitap, dikkat dağınıklığını engeller ve konsantre olması açısından kolaylık oluşturur. Postacı Ayı Meşe Palamudu Ormanından Masallar Beta Kids kitabı yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilir, siz de çocuğunuza uygun ürünü indirimli fiyatları ile satın alabilirsiniz.