Beta Tea A'la Çilek Aromalı Türk Kahvesi 100 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beta Tea A'la Çilek Aromalı Türk Kahvesi 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BetaTeaShop Satıcı Ünvanı: BETA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167000942200035 Vergi Kimlik Numarası: 1670009422
    Bu ürün BetaTeaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çilek Aromalı Türk Kahvesi Türk kahvesinin eşsiz lezzetine çilek aroması ile tat verdik
  • damak zevkinize en uygun olan harmanı seçtik. Kahve içmenin keyfini şimdi BetaTeaShop.com'da yaşayacaksınız!
Geri Bildirim Ver

Beta Tea A'la Çilek Aromalı 100 Gr Türk Kahvesi

Çilek aromalı Türk kahvesi farklı bir tat arayanlara özel olarak hazırlanmıştır. Muhteşem çilek aroması sayesinde klasik Türk kahvesine yeni bir renk katarak farklı bir lezzet deneme imkânı sunar. Kullanıcıların dostlarıyla birlikte yapacakları koyu muhabbetlerine yoldaşlık eder. Dostlarınız ile yapacağınız muhabbet ortamının çilek kokularıyla dolduran bu ürün, Türk kahvesi tiryakilerinin lezzet açısından farklı bir tat edinmelerini sağlar. İçimi oldukça yumuşak olan ürün, sert kahve içmekten hoşlanmayanlar için de son derece uygundur. Sevdiklerinizle birlikte yapacağınız kahve molalarına farklı ve keyifli bir lezzet katar.

  • 100 gramlık paket hâlinde kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.
  • Klasik Türk kahvesi ile aynı şekilde hazırlanır.
  • Muhteşem çilek aroması ile Türk kahvesine yeni bir bakış açısı sunar.

A’la Çilek Aromalı Türk Kahvesinin İçeriği Nasıldır?

A’la Çilek Aromalı Türk Kahvesi

Çilek aromalı Türk kahvesi, klasik lezzetlere ek olarak değişik tatlar arayan kullanıcıların oldukça seveceği bir üründür. Beta Tea A'la 100 gr çilek aromalı Türk kahvesi, içeriğinde hiçbir kimyasal malzeme barındırmaz. Benzersiz kahve çekirdeklerinin kavrularak istenilen kıvama getirilmesinin ardından çilek aroması eklenir. El değmeden paketlenerek farklı tatlar arayanların beğenisine sunulur. Dost ortamlarının vazgeçilmezi olmaya aday bir üründür. Türk kahvesi tiryakilerinin bile gönül rahatlığı ile deneyecekleri bu eşsiz lezzet, damakta bıraktığı harika tat ile gönülleri fetheder. Her konuda olduğu gibi kahve konusunda da farklılık arayan meraklıları da büyük oranda tatmin eder. Çilek aromalı türk kahvesi, muhabbet ortamlarına değişik bir tat katmak isteyen herkes için oldukça idealdir.

Beta Tea A’la Çilek Aromalı Türk Kahvesi Lezzetli midir?

A’la Çilek Aromalı Türk Kahvesi

Eşi benzeri olmayan kokusu ile kullanıcıların aklını başından alan çilek aromalı Türk kahvesi, son derece özgün bir lezzete sahiptir. Farklılık arayanların mutlaka denemesi gereken, muhabbet ortamlarına renk katmak isteyenlere aradıkları fırsatı sunan benzersiz bir tada sahiptir. Keyifli bir içimi vardır. Bununla birlikte damakta bıraktığı tatlımsı bir his bırakır. Hayatın sıradanlığından kopmak isteyenlere birebirdir. İlk yudumdan itibaren kullanıcılarını çilek bahçelerinde gezintiye çıkaracak olan bu Türk kahvesi, muhabbet ortamlarının neşe içerisinde geçmesine de önayak olur. Enfes lezzeti ve mis gibi kokusu ile kullanıcıların günlerine daha dinç devam etmelerini sağlar. Sevdikleri ile birlikte zaman geçirmekten keyif alanlara mükemmel lezzeti ile eşlik eden çilek aromalı Türk kahvesi, herkesin mutlaka tatması gereken bir üründür. Mükemmel lezzeti uzun süre akıllardan çıkmaz.

Beta Tea A’la Çilek Aromalı Türk Kahvesi Kaliteli midir?

Çilek aromalı Türk kahvesi, üretimi yüksek kalite standartları çerçevesinde gerçekleştirilen bir üründür. Klasik Türk kahvesine yeni bir soluk getirerek kullanıcıların değişik bir tadı denemelerine olanak sağlar. Hayatlarını sabit geçirmekten hoşlanmayan, sürekli farklı tatları denemek isteyenlerin mutlaka içmesi gereken bir lezzettir. Şık siyah ambalajı ile de oldukça estetik görünmektedir. 454350 ürün kodlu Beta Tea A'la 100 gr çilek aromalı Türk kahvesi yorum konusunda da oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasındaki kullanıcı yorumları bölümü incelenerek çok daha detaylı bilgiler almak mümkündür. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ışığında bu eşsiz lezzetin size uygun olup olmadığı hakkında daha net bilgilere ulaşabilirsiniz. Çilek aromalı Türk kahvesi Trendyol üzerinden hemen sipariş edebileceğiniz bir üründür. Yıl boyunca devam eden kampanyaları takip ederek bu ve benzeri ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde dilediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.