2
Çizim Kitabı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi 1- Portre Çizimi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
156,27 TL
Kurumsal Fatura
169,50 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi 1- Portre Çizimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çizim Sanatı Serisi 1- Portre Çizimi Giovanni Civardi / Beta Kitap Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 64
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 21 x 29
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786053333869
  • Yazar: Giovanni Civardi
  • Çevirmen: Ceylan Öztürk
  • Dünyaca ünlü ressam Giovanni Civardi'nin çizim kitapları şimdi Türkiye'de. Yüz ve figür çizim metodlarını anlatan kitap anatomi portre yapımı ve ışık konularının yanı sıra göz kulak burun ve dudak gibi yüz öğelerinin çizimini detaylı olarak anlatmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Giovanni Civardi
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 51-100
Geri Bildirim Ver

Beta Yayınları Portre Çizimi - Çizim Sanatı 1 190385

Birçok sanat dalında olduğu gibi insanlığın çok eski tarihine uzanan resim çizme sanatı tüm estetiği ile yüzyıllara meydan okumaktadır. Genel anlamda farklı teknikler kullanılarak çizim yapılabilen bu sanat dalında portre çizimi kitap son zamanlarda oldukça popüler bir konumda olmaktadır. İnsanların uzun yıllardır tercih ettikleri farklı çizimlerin arasında kendine edindiği yer ile sanat dünyasını yerinden sallayan portre modu bir kimsenin yüzünün hatları ile elde edilen çizimlerden oluşmaktadır. Bu çizim detaylarına bazen boyun ve kıyafetlerin bir kısmı da eklensede asıl karakteristik özelliklerini hiç kaybetmeyen portreler ile her alanda estetik bir görünüm sunulabilmektedir. Kimisinin çizim yetenekleri doğuştan gelirken kimi insanlar bunu sonradan öğrenerek sanat dünyasına giriş yaparlar. İster hobi amacıyla istersenizde profesyonel olarak merak ettikleriniz hakkında Beta yayınları Çizim Sanatı kitabını edinebilirsiniz. Çizime yeni başlayanlar için özel olarak geliştirilen bu kitapla tüm teknik detaylara hakim olabilirsiniz.

  • Detaylı Yüz Çizimi Teknikleri
  • Dünyaca Ünlü Ressamdan Öğretiler
  • Anatomik Portre Yapabilme

Yeni Başlayanlar için İdeal Çizim Teknikleri Kitabı Beta Yayınları Portre çizimi - Çizim Sanatı 1

Resim çizmek sanıldığının aksine kolay bir sanat olmazken bazı teknik detaylara ve kalem gücüne gerek duymaktadır. Hayal dünyanızı sonuna kadar aralayabileceğiniz ve farklı dünyalardan soyut çalışmalar yapabileceğiniz bu sanat dalı, portre alanında gösterdiği etkin çalışmalar ile oldukça fazla ilgi görmektedir. Kimi insanlar bu sanat dalını resim kurslarından öğrenirken kimileri ise kitap vb. materyaller kullanmaktadır. Portre çiziminde yer alan tüm detayları bulabileceğiniz, görsel haritaları ve teknikleri ile nelere dikkat etmeniz gerektiğini detaylı bir şekilde anlatan portre çizimi kitap formuna sahip olarak yeni sanatçılara yardımcı olmaktadır. Karşınızdaki kişinin tüm dış özelliklerini çene ve kaş yapısını, gözlerinin formunu ve daha fazlasını nasıl çizmeniz gerektiğinin irdelenmiş anlatımını bu kitapta bulabilirsiniz. Örnek çizimlerin sizlere eşlik ettiği bu öğretici kitap sayesinde karakalemle çalışmanın genel tekniklerine hakim olabilirsiniz. Beta Yayınları portre çizimi - çizim sanatı 1 kullanımıyla teknik becerilerinizi geliştirme şansı elde edersiniz.

Beta Yayınları Portre Çizimi - Çizim Sanatı 1 Özellikleri

Sanat camiası içerisinde kendine edindiği konum itibariyle oldukça popüler bir hale gelen karakalem çizimi genellikle portre çizimlerde ve temel olarak diğer çizimlerde kullanılmaktadır. Özellikle siyah beyaz tonlarının eşlik ettiği bu çizimlerde insan yüzü veya doğa görünümleri tercih edilmektedir. Resim sanatına sıfırdan başlayanların ya da kendini geliştirmek isteyenlerin kullanması gereken Beta Yayınları portre çizimi - çizim sanatı 1 özellikleri itibariyle gereken tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Beta Yayınları portre çizimi - çizim sanatı 1 içeriğinde zor tekniklere de yer verir ve karşısına aldığınız insanın o anki jest ve mimiklerini en iyi şekilde yansıtabilmeniz için tüyolar içermektedir. Böylece yatay veya dikey olarak farklı açılardaki çizimlerde kendinizi geliştirmenize imkân veren yapısı, ilerleyen zamanlarda büyük bir rahatlık ve özgüvenle çalışmalarınızı yapmanızı sağlamaktadır.

Beta Yayınları Portre Çizimi - Çizim Sanatı 1 ile Dünyaca Ünlü Ressamdan Ders Alma Avantajı Trendyol’da

Genel olarak kabul görmüş oranlarla çalışmalarınızı şekillendirmenizi sağlayan bu ürün, farklı yüz ve kafa yapılarında hangi oranları kullanmanız gerektiğini de sizlere gösterecektir. Güncel bir basıma sahip olması ile yenilenen teknikleri de içerisinde barındırmaktadır. Dünyada büyük bir üne sahip olmasıyla bilinen ve bu kitabın yazarlığını yapan Giovanni Civardi ile büyük bir üstattan ders almanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda bütçe dostu seçenekleri ve kolay ulaşılabilir olması, her an portre sanatına başlamak isteyenlere kolaylıklar sunmaktadır. Yüz öğelerinin detaylı çizim tekniklerini anlatan ve ışığın ayarlanması konusundaki hassas yapılara değinen bu çizim kitabı sayesinde herhangi bir kursa gitmeden kendi atölyenizi oluşturabilirsiniz. Serinin ilk kitabı olan Beta Yayınları portre çizimi - çizim sanatı 1 yorumları her yaştan insanın çizime başlaması için destekleyici bilgiler sunmaktadır. 190385 ürün koduyla sipariş verebileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman Trendyol'dan satın alabilirsiniz.