Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
124,95 TL
Kurumsal Fatura
128,17 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Balina Yayın Grubu Satıcı Ünvanı: BEYAZ BALİNA YAYIN SANAT DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167018613100015 Vergi Kimlik Numarası: 1670186131
    Bu ürün Beyaz Balina Yayın Grubu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üç Boyutlu Masallar-Çirkin Ördek Yavrusu(Ciltli)

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. A. Milne
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar

Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar çocuklarınız için tercih edebileceğiniz kaliteli bir okuma kitabıdır. Kaliteli kuşe kağıt kullanılarak basım aşaması tamamlanır. Kitap ebatları 25,8 cm ve 19,3 cm değerlerine sahiptir. Ciltli olarak basılan bu kitabın içerisinde üç boyutlu farklı hikayeler yer alır. Üç boyutlu özelliği sayesinde çocuklarınıza küçük yaşta kitap okumayı sevdirebilirsiniz. Kitap içerisinde canlı renkler kullanılarak karakterler resmedilir. Bu sayede okuma sırasında görsel hafızanın da güçlenmesi amaçlanır. Bu seri içerisinde Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Külkedisi gibi birçok farklı hikaye bulunur. Çocuklarınızın gelişim basamaklarını tamamlamada oldukça büyük bir rol oynar. Hafıza ve odak seviyelerini artırarak erken yaşta hızlı öğrenmelerine yardımcı olur. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli kuşe kağıt
  • Canlı renk seçimi
  • Uzun vadeli kullanım seçeneği

Üç Boyutlu Masallar Çirkin Ördek Yavrusu Özellikleri

Üç Boyutlu Masallar Çirkin Ördek Yavrusu Özellikleri

Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar kitabı çocuklarınızın hayal güçlerini geliştirmeleri için oldukça önemli bir etkendir. Hikayelerini okurken aynı zamanda görseller ile destekleme şansını yakalayabilirler. Okuma bilinen tüm çocuklar için kullanım seçeneği bulunur. Dilerseniz siz de onlarla birlikte okuma sağlayarak eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Okuma sırasında üç boyutlu resimlere dokunarak aynı anda birden fazla duyu organlarını da aktive edebilirler. Çirkin Ördek Yavrusu’nun başından geçen olaylara birlikte şahit olabilirsiniz. Gerektiği zamanlarda karakterler ile bütünleşerek çocuklarınızın empati duygusunu da geliştirebilirsiniz. Çocuklarınız ile kaliteli vakit geçirmeniz için iyi bir seçenektir. Okul öncesi dönemde eğitici niteliklere sahip olmalarına yardımcı bir kitaptır. Kalite ve özen ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Siz de bu kitaba sahip olarak üç boyutlu dünyaya kendinizi bırakabilir, eğlenceli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Üç Boyutlu Masallar Çirkin Ördek Yavrusu Yorumları

Üç Boyutlu Masallar Çirkin Ördek Yavrusu Yorumları

Çirkin Ördek Yavrusu kitap çocuklarınız ile boş zamanlarınızı kaliteli bir hale getirebileceğiniz iyi bir opsiyondur. Minik elleri ile üç boyutlu sayfalara dokunmalarına şahit olabilirsiniz. Dilerseniz karakterler hakkında sohbet ederek hayal güçlerine katkıda bulunabilirsiniz. Kitap ile ilgili sorularına birlikte cevap arayarak araştırmacı yanlarını keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz. Görüldüğü üzere minik beyinlerin gelişimi ve eğitimi üzerinde büyük bir katkıda bulunabilir. Bu çocuk kitabını daha önce satın alıp okuyan gerçek müşterilerin yorum ve değerlendirmeleri mevcuttur. Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar kullananlar tarafından yapılan bu yorum ve değerlendirmelere siz de ulaşabilirsiniz. Böylece karar verme sürecinizi hızlı bir hale getirebilir ve sipariş verme işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu kitabı okuduktan sonra yorum ve değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Uygun Üç Boyutlu Masallar Çirkin Ördek Yavrusu Fiyatı

Uygun Üç Boyutlu Masallar Çirkin Ördek Yavrusu Fiyatı

Çocuklar için kitap seçimi yaparken eğitici ve öğretici niteliklere sahip olması oldukça büyük bir önem taşır. Aynı zamanda çocuklarınızın zevkine ve isteğine göre de tercih yapabilirsiniz. Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar fiyatı ürünün malzeme kalitesi ve içeriği baz alınarak belirlenir. Uygun fiyatı ile de dikkat çeken bir hikaye kitabıdır. Okuma sırasında adeta görsel bir şölen yaşamanızı sağlar. Karakterlerin birebir görülmesi ve kafada kolay bir şekilde canlanması açısından önemlidir. Üç boyutlu hikaye kitabı hakkında birçok yorum ve değerlendirme bulunur. Tüm müşteri değerlendirmelerine Beyaz Balina Yayınları Çirkin Ördek Yavrusu / Üç Boyutlu Masallar yorumları bölümünden göz atabilirsiniz. Siz de karar verme sürecinden sonra Trendyol’un size sunduğu online satış imkanından yararlanarak bu üç boyutlu hikaye dünyasına dahil olabilirsiniz.