Beyaz Balina Yayınları Sadako Ve Kağıttan Bin Turna Kuşu - Eleanor Coerr / - Eleanor Coerr

81 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
81,45 TL
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
54,24 TL
Kurumsal Fatura
54,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beyaz Balina Yayınları Sadako Ve Kağıttan Bin Turna Kuşu - Eleanor Coerr / - Eleanor Coerr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sadako Ve Kağıttan Bin Turna Kuşu - Eleanor Coerr / - Eleanor Coerr

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Eleanor Coerr
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beyaz Balina Yayınları Eleanor Coerr Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu Çeşitleri Trendyol'da!

Beyaz Balina Yayınları Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu, Japonya'da bir kahraman hâline gelen küçük bir kızın yaşam öyküsünü ele alır. İkinci Dünya Savaşı'nın derin izlerini taşıyan kitap, çocuklara umudu ve mücadele ruhunu aşılar. Hastalık ve savaş gibi faktörlere rağmen umudunu hiç yitirmeyen minik Sadako'nun yaşadıklarına bir ayna tutar. Kaliteli baskısı ile okuma kolaylığı sağlayan kitap, yetişkinlerin de ilgisini çeker. Halen Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bir heykeli bulunan Sadako Sasaki, çocuklara ilham veren bir kahraman hâline gelir. Eser, Amerikalı yazar Eleanor Coerr tarafından 1977 yılında kaleme alınır. Kitapta minik Sadako'nun gerçek yaşam öyküsüne yer verilir. Okuyucuyu hüzünlendirdiği kadar hayata karşı motive de eden bu kitap, özellikle çocuklar için idealdir.

  • Ana Kahraman: Sadako Sasaki
  • Yazar: Eleanor Coerr
  • Çevirmen: Zuhal Yeke

Sadako Ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu Kitabının Konusu Nasıldır?

Sadako Ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu Kitabının Konusu Nasıldır?

Beyaz Balina Yayınları Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu, Eleanor Coerr imzalı oldukça etkileyici bir eserdir. Kitabın konusu 1943 yılından 1955'e kadar yaşayan küçük bir kız çocuğunun mücadelesidir. Adı Sadako Sasaki olan bu minik, Amerika Birleşik Devletleri tarafından Hiroşimaya atılan atom bombasından etkilenerek lösemi hastalığının pençesine düşer. Bomba atıldığında henüz 2 yaşında olan bu kız, kalan ömrünü umut içinde hastalıktan kurtulmak için geçirir. Japonya'daki “Kâğıttan Bin Turna Kuşu” efsanesine göre bir insan bu materyali kullanarak 1000 adet tuna kuşu yaparsa dileği kabul olur. Bu efsaneyi bilen Sadako da hastalıktan kurtulmak için 1000 adet kâğıttan turna kuşu yapmaya başlar. Fakat 644. turnayı katlarken ölür. Minik kızın bu mücadelesi, Japonya'daki tüm çocuklara ilham olur.

Sadako Ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu Kitabı Kimler İçin Uygundur?

Sadako Ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu Kitabı Kimler İçin Uygundur?

Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu kitabı, özellikle ilkokul çağındaki çocuklar için uygundur. Yaşamın henüz başında olan miniklerin küçük kızın mücadele azminden etkilenmeleri olasıdır. Çocukların gelişimini son derece olumlu yönde etkileyen bu eser, küçük çocukların rahatlıkla anlayabileceği şekilde çevrilmiştir. Çevirmenliğini Zuhal Yeke'nin yaptığı Beyaz Balina Yayınları Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu kitabı, bir solukta okunabilecek kadar akıcıdır. Ayrıca kitap, yetişkinler tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir. Çünkü eser özellikle savaş dönemine ayna tuttuğu için yetişkinlerin de ilgisini çeker. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan bu kitap, dünya üzerinden birbirinden farklı dillere çevrilmiş ve cesaretin simgeleri arasına girmiştir. Beyaz Balina Yayınları Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu, tüm bu özellikleri sayesinde okuma yazma becerisi olan her bireye hitap eder.

Sadako Ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu Kitabı Hakkındaki Yorumlar Nasıldır?

Beyaz Balina Yayınları Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu; sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de beğeniyle okunan bir eserdir. Yaşanmış bir öykünün anlatılması eseri daha da etkileyici kılar. Kitap, çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin tüm okuyucularından tam not almayı başarır. Aynı zamanda dünya çocuk edebiyatı alanında da büyük ses getirmiştir. Yaklaşık 72 sayfadır. Bu da çocukların kitabı kısa sürede sıkılmadan bitirmesini sağlar. Kâğıt ve baskı kalitesi de ürünü beğenilir kılan diğer özelliklerdendir. Dilerseniz Beyaz Balina Yayınları Sadako ve Kâğıttan Bin Turna Kuşu yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de kendiniz ve çocuğunuz için bambaşka bir dünyanın kapısını aralamak isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.