9
Bebek Ek Gıdalar kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

BEYORGANİK Organik Bebek Muhallebisi (YULAFLI) 200gr

112 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
7 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
19 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 110 TL İndirim
Kurumsal Fatura
19 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
156,73 TL
7 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 25 TL İndirim
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Bebek Muhallebisi (YULAFLI) 200gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natureller Satıcı Ünvanı: LEYLA ADIYAMAN ANTEP MALATYA AKTARİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608077513400001 Vergi Kimlik Numarası: 6080775134
    Bu ürün Natureller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEBEK EK GIDASINA UYGUN OLARAK ÜRETİMİ YAPILMIŞTIR. İçindekiler: Organik İrmik Organik Ruşeym Organik Pirinç Unu Organik Yulaf Unu Yöre: Anadolu Bölgesi Net: 200gr Sağlıklı ambalaj BPA içermez. Organik Bebek Muhallebi Karışımı Tarifi: 1 Su bardağı su 1 yemek kaşığı BEYORGANİK Bebek Muhallebi Karışımı tercihe göre kuru meyve ve taze meyveler eklenebilir Kuru meyve kullandıkça yumuşamaması için meyveler suda bekletilir yumuşayan meyveler muhallebi yapılacak kaseye alınır. Bebek Muhallebi Karışımı, su ve yumuşayan meyveler birlikte pişirilir, eziciden geçirilerek afiyetle tüketilir. Taze meyve kullanımında muhallebi pişirildikten sonra meyveler rendelenerek 1 yaş ve üzeri süt alerjisi olmayan bebeklerde süt ile pişirilebilir. Organik bebek muhallebisini ek gıdaya geçmiş olan bebeğiniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • 28.12.2023 tarihinde üretici firma tarafından ürünün ambalajı değiştirilmiştir. Bu tarihten önce ürünü stokuna almış satıcılar önceki ambalajla ürün gönderimi yapabilir. Satıcıya Sor uygulaması üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver