BEYORGANİK Bebek Irmiği 350 gr ( Toplam 1050 gr ) Organik 3 Adet

269,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  269,90 TL
%7 indirim
2 x  251,01 TL
502,01 TL
%10 indirim
3 x  242,91 TL
728,73 TL
%15 indirim
4 x  229,42 TL
917,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Bebek Irmiği 350 gr ( Toplam 1050 gr ) Organik 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annenin Dükkanı Satıcı Ünvanı: EMİNE MİNE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2050722109800017 Vergi Kimlik Numarası: 6210127729
    Bu ürün Annenin Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyorganik Organik Bebek İrmiği, makarnalık buğday türü olan durum buğdayının ıslatılıp kurutulduktan sonra öğütülmesiyle elde edilmektedir, yemekleri koyulaştırmak, makarna, çorba ve tatlı yapımında kullanılır. Siparişiniz ile birlikte 3 adet 350 gr toplamda 1050 gr Beyorganik Organik Bebek İrmiği gönderilecektir. T.C.5262 sayılı Organik Tarım Kanunu ve ilgili Organik Tarım Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmeliğe uygun olarak üretilmiş ve sertifikalanmıştır.
Geri Bildirim Ver

BEYORGANİK 3 Adet 350 gr Organik Bebek İrmiği

Bebeklerimiz en değerli varlıklarımız. Yediklerinden içtiklerine, kullandıkları tabaklardan kaşıklara kadar onlarla ilgili her şeye fazlasıyla özen gösteriyoruz. Bebeklerinin sağlığına önem veren ebeveynler, onların en temiz gıdaları tüketmesine de dikkat ediyor. Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, tamamen organik ve sağlıklı bir üründür. Bebeklerin severek tükettiği Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, bebekleriniz için hazırladığınız tüm tariflere lezzet katar. Ek gıdaya geçen bebeklerin muhallebi, çorba ve diğer tüm mamalarında kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez. Koruyucu barındırmaz. İçeriğinde rafine şeker ve tatlandırıcı bulunmaz. Tüm bunların yanı sıra lezzet garantilidir ve sindirimi kolaydır. Ayrıca Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiğini tazeliği bozulmadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Bir pakedi 350 gramdır.
  • Ürün 3 adet paketten oluşur.
  • Organiktir.

Beyorganik Organik Bebek İrmiği Lezzetli midir?

Beyorganik Organik Bebek İrmiği Lezzetli midir?

Beyorganik bebek irmiği, genellikle makarna yapımında kullanılan durum buğdayından üretilir. Durum buğdayının ıslatıp kurutulduktan sonra öğütülmesiyle elde edilir. Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, tamamen yerli tohumlardan elde edilen organik tarım malsulüdür. T.C. 5262 sayılı Organik Tarım Kanunu ve ilgili Organik Tarım Esesları ve Uygulamasına ilişkin yönetmeliğe uygun olarak üretilerek sertifikalandırılmıştır. Bu gıdanın üretiminde ithal buğday kullanılmamıştır. “Bu toprağın tohumlarından bu toprağın çocuklarına” sloganıyla yola çıkan marka, Anadolu topraklarının zengin lezzetini bebeğinizin mama tabağına taşır. Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, son derece lezzetli ve sağlıklı bir besin seçeneğidir. Beyorganik 3 adet 350 gram organik bebek irmiği yorumlarında ürünü kullanan ebeveynler, bebeklerinin ürünü severek tükettiğini belirtmektedir.

Beyorganik Organik Bebek İrmiği Ne İçin Kullanılır?

Beyorganik Organik Bebek İrmiği Ne İçin Kullanılır?

Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, makarna, çorba ve tatlı yapımında kullanılabileceği gibi yemekleri kıvamlandırmak için de tercih edilebilir. Un içeren her tarifte una alternatif olarak kullanabilirsiniz. İlk 6 aydan sonra ek gıdaya geçen bebekler için kullanıma uygundur. Çocuğunuz için hazırladığınız muhallebilere veya meyve pürelerinin içine ekleyebilirsiniz. İrmikli muhallebilerin yanı sıra irmikli yoğurt gibi tariflerinizde ve bebeğiniz için hazırlayacağınız tüm mamalarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sindirimi oldukça kolay olan bu gıda, şeker veya şeker ürünü içermez. Üretiminde yapay tat vericiler kullanılmamıştır. Bu sayede hazırladığınız mamanın lezzetini tamamen kendiniz ayarlayabilirsiniz. Hem muhallebi gibi tatlı hem de çorba gibi tuzlu mamaları hazırlarken kullanabilirsiniz. Ancak Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği gluten içermektedir. Gluten hassasiyeti olan bebekler için uygun değildir.

Beyorganik Organik Bebek İrmiği Nasıl Muhafaza Edilir?

Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, 3 adet 350 gramlık paketlerde gönderilir. Toplamı 1050 gram eden ürünün 1 kiloluk ambalaj yerine 350 gramlık küçük paketlerde gönderilmesi ürünün tazeliğini korumasına yardımcı olur. Açtığınız ambalajı cam kavanoz içerisinde, serin ve kuru bir yerde saklayabilirsiniz. Muhafaza etmek için hava almayan saklama kaplarını da kullanabilirsiniz. Kullandığınız kabın sağlık açısından zararlı olmadığına dikkat etmeniz uzun süreli kullanımınız için faydalı olabilir. Açılmamış irmiğinizi ise yine serin ve kuru bir ortamda kendi ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede gıdanızı uzun süre kullanabilirsiniz. Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiği, bebeğiniz için büyük bir özen ve dikkatle hazırlanır. Hava almayan kaliteli ambalajı sayesinde açılmamış gıdalar, üzerinde belirtilen son kullanma tarihine kadar tazeliğini koruyabilir. Böylece Beyorganik 3 adet 350 gr organik bebek irmiğini Trendyol güvencesi ve avantajlı fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.