BEYORGANİK Organik Irmik 500 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Irmik 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Organik İrmik 500 gr İçindekiler
  • Organik İrmik T.C.5262 sayılı Organik Tarım Kanunu ve ilgili Organik Tarım Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmeliğe uygun olarak üretilmiş ve sertifikalanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

BEYORGANİK 500 gr BYO0047 Organik Irmik

Mutfaklarda kullanılan tahıllar ve bakliyatlar, lezzetli yemeklerin bir numaralı malzemeleridir. Karbonhidrat bakımından zengin bir içeriğe sahip olan tahıllar, sağlıklı ve besleyici yemeklerin yapımında kullanılır. Besleyici formunun yanı sıra benzersiz bir lezzete sahip olan irmik, yemeklerin vazgeçilmez malzemesidir. Beyorganik organik irmik, tatlı ve helva yapımının yanı sıra yemeklerin lezzetini sağlamak için de kullanılır. Mutfaklar için besleyici tahıllar ve bakliyatlar üreten Beyorganik markasına ait olan organik irmik, lif bakımından zengin bir tahıldır. Vücutta uzun süreli tokluk hissi sağlamasının yanı sıra besinlerin sindirimini de kolaylaştırır. Karbonhidrat ve enerji bakımından zengin olan irmik, bebekler için ek bir besin olarak da kullanılır. Bebeklerden yetişkinlere dek herkes için besleyici olan irmik, Beyorganik kalitesiyle sofralarınıza güvenli bir lezzet sunar.

  • Miktar: 500 Gram
  • İçerik: İrmik
  • Tür: Organik

Beyorganik Organik İrmiğin İçeriği Nasıldır?

BEYORGANİK 500 gr BYO0047 Organik Irmik Yorumları

Beyorganik organik irmik, her sofraya güvenli bir lezzet sunmak adına kaliteli bir şekilde üretilmiştir. İçeriğinde şeker, nişasta, koruyucu ve katkı maddesi gibi kimyasallar bulundurmaz. Tamamen organik ve sağlıklı bir şekilde üretilen irmik, serin bir alanda ya da buzdolabında saklandığı sürece uzun süre güvenle kullanılabilir. Güçlü bir karbonhidrat kaynağı olan irmik, sağlıklı beslenme şekillerinde de sıklıkla kullanılır. Mutfakların tahıl ve bakliyat adresi Beyorganik tarafından üretilen organik irmik, Ecocert sertifikasına sahiptir. İçerisinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeye yer vermeyen ürün, güvenle kullanılabilir. Lif bakımından da zengin bir besin kaynağı olan irmik, özellikle sindirim sistemini düzenlemek için idealdir Temiz içeriği sayesinde ürün, her yaş grubu tarafından güvenle tüketilebilir.

Beyorganik Organik İrmik Kaliteli ve Güvenilir midir?

Beyorganik irmik her sofraya sağlıklı bir lezzet sunmak için güvenli ve kaliteli biçimde üretilmiştir. Mutfakların tahıl ve bakliyat adresi Beyorganik, üretim sürecinde doğallıktan yanadır. Marka, organik irmik içerisinde şeker, nişasta, koruyucu, renklendirici gibi katkı maddelerine yer vermez. Sağlıklı içeriğiyle irmik; yemek, makarna, çorba ve çeşitli tatlıların yapımında güvenle kullanılabilir. Beyorganik organik irmik; T.C. 5262 sayılı Organik Tarım Kanunu, Organik Tarım Esasları Uygulamasına İlişkin Yönetmelik’e uygun üretim ve sertifikalanma özelliklerine sahiptir. Kalitesi ve güvencesi ilgili birimler tarafından onaylanan irmik, sağlıklı içeriği sayesinde sofralara güvenli bir lezzet kazandırır. Organik tarım sertifikası almaya hak kazanan irmik, sağlıklı sofraların vazgeçilmez ürünüdür.

Beyorganik Organik İrmik Lezzetli midir?

Mutfaklar için kaliteli tahıl ve bakliyat ürünlerine imza atan Beyorganik, organik irmik ile lezzetini her yemeğe taşımaya adaydır. Nefis yemeklerinizin kıvamını koyulaştırmak veya makarnalara ve çorbalara lezzet kazandırmak için organik irmiği kullanabilirsiniz. Organik irmik, girdiği her yemeğe ekstra lezzet ve kalite kazandırır. Enerji ve besleyici içerik yönünden zengin olan irmik, bebeklere ek gıda olarak da verilebilir. Beyorganik organik irmik 500 g yorumları da ürünün lezzetini tesciller. Kullandığınız yemek ne olursa olsun her kaşıkta irmiğin ayırt edici lezzetine ulaşmak mümkündür. Katkı maddesi, renklendirici ve koruyucu bulundurmayan doğal içeriği sayesinde her sofrada güvenle kullanılabilir. Organik Tarım Sertifikası almaya hak kazanan irmik, çocuklardan yetişkinlere dek herkesin lezzet arayışına aynı anda hitap etmeyi başarır. Beyorganik kalitesi ile üretilen organik irmik, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir. İndirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak bu lezzetli ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İhtiyaç duyarsanız kolay iade ve değişim imkânlarından da yararlanabilirsiniz.