BEYORGANİK Organik Çiğ Karabuğday Unu 870 gr

187,50 TL
(215,52 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
187,50 TL
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,82 TL
3 Adet ve Üzeri 110 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Çiğ Karabuğday Unu 870 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natureller Satıcı Ünvanı: LEYLA ADIYAMAN ANTEP MALATYA AKTARİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608077513400001 Vergi Kimlik Numarası: 6080775134
    Bu ürün Natureller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Organik Karabuğday Unu Yöre: ANKARA BÖLGESİ Net: 870gr Sağlıklı ambalaj BPA içermez.
Geri Bildirim Ver

BEYORGANİK 870 gr Organik Karabuğday Unu

Daha sağlıklı beslenmek isteyenlerin en çok tercih ettikleri ürünler arasında yer alan Beyorganik karabuğday unu, mutfaklarda organik mamüller hazırlamak için kullanılabilecek bir üründür. Hamur işlerinde kullanılan standart unlar yerine Beyorganik markası tarafından üretilen bu tamamen organik karabuğday unu kullanılabilir. Tamamen organik olduğu için gönül rahatlığıyla satın alınabilir. Sağlığı tehdit edebilecek herhangi bir unsur içermez. Koruyucu da içermediği için sağlığa zararlı değildir. Karabuğdaydan çekilerek un hâline getirilmiştir. Buzdolabında saklandığı takdirde uzun süre kullanılabilir. 870 gramlık ambalajı sayesinde birden fazla kez kullanılacak kadar organik una sahip olunabilir. Ürünün ambalajı da son derece güvenli ve sağlamdır. Ambalaj, içerisindeki ürünü dış etkenlere karşı korur ve hem raf hem de kullanım ömrünü uzatır.

  • Tamamen organik ve koruyucu içermez
  • Karabuğdaydan çekilmiştir
  • Ağırlık: 870 gram

Beyorganik Organik Karabuğday Ununun İçeriği Nasıldır?

BEYORGANİK 870 gr Organik Karabuğday Unu Çeşitleri

Beyorganik organik karabuğday unu, içeriği itibariyle dikkat çeken bir üründür. Ürünün sık sık tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri içeriğidir. Organik olması, içeriği ile ilgili fikir verebilen bir detaydır. Bu ürün paketi, organik tarım teknikleri ile yetiştirilen karabuğdayların çekilmesi sonucunda elde edilen unu içerir. Ambalaj 870 gram ağırlığındadır ve yöresi Ankara’dır. Beyorganik markası, ürettiği organik ürünlerin ambalajına üretim bölgelerini de yazmaktadır. Bu ürünün paketinde ise Ankara olduğu belirtilmiştir. Organik bir şekilde üretilen karabuğday unu içeren ürün, herhangi bir koruyucu ya da katkı maddesi içermez. Bu içerik detayı, ürünün açıldıktan sonra iyi muhafaza edilmesini gerektirir. Ambalaj açıldıktan sonra, karabuğday ununun kalan kısmı, mutlaka buzdolabında muhafaza edilmelidir. Aksi hâlde kısa süre içerisinde bozulabilme ihtimali vardır.

Beyorganik Organik Karabuğday Unu Kaliteli ve Sağlıklı mı?

Beyorganik markası, kaliteli ve sağlıklı gıdalar tüketmek isteyen tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Beyorganik markası bu ürünü, 5262 sayılı Organik Tarım Kanunu kapsamında, Organik Tarımın Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmelik’e uygun bir şekilde üretmiştir. Bununla birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yetkilendirdiği bir sertifikasyon şirketi tarafından denetlenmiş ve sertifikalandırılmıştır. Bu detaylar da ürünün kalite düzeyinin oldukça yüksek olduğunu göstermektedir. Beyorganik organik karabuğday ununun sağlıklı olması konusunda da herhangi bir şüphe yoktur. Organik olması dahi sağlıklı olduğunu gösteren en önemli detaydır. GDO’suz tohumlar kullanılarak üretilen bu ürün, karabuğday unu dışında bir madde içermez. Bu unun sağlıklı olması ile ilgili bir başka detay da koruyucu içermemesidir. Sadece gluten içeren bir paketleme bandından geçtiği için eser miktarda gluten içerme ihtimali vardır.

Beyorganik Organik Karabuğday Unu Lezzetli midir?

Beyorganik karabuğday unu yorum sayfası incelendiğinde, ürünü kullanan tüketiciler tarafından son derece olumlu yorumların yazılmış olduğu göze çarpmaktadır. Hemen her ihtiyaçta kullanılabilen bu karabuğday unu, kullanıldığı tarifin lezzetini önemli ölçüde artırır. Paket açıldığı anda etrafa doğal bir koku yayılır. Gelen kokudan unun aroması çok net anlaşılır. Bu aroma, ürünün ne kadar lezzetli olduğunu fark ettirir. Beyorganik markası, ürünlerini yerli tohum kullanarak üretir. Bu karabuğday ununu üretirken yetiştirilen karabuğdaylar da yerli tohumlardan yetiştirilmiştir. Ürünün yöresi ise Ankara’dır. Yani tamamen Anadolu lezzeti ile dolu bir üründür. Anadolu’nun kendine has dokusunu lezzeti ile sofralara yansıtabilmektedir. Üretimi sırasında organik tarım teknikleri kullanıldığı için kendine has özgün ve doğal lezzetini kaybetmemektedir. Tarımsal araziden kaynaklı zararlı etkiler ise yine organik tarıma uygun yöntemler ile ortadan kaldırılmaktadır. Dolayısıyla karabuğday ununun lezzeti hiçbir zaman kaybolmamaktadır.