Beypazarı Maden Suyu Cam Şişe 200 Ml X 24 Adet

299,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305 TL298,50 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beypazarı Maden Suyu Cam Şişe 200 Ml X 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPET GIDA Satıcı Ünvanı: SERAP BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1900592147
    Bu ürün SEPET GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beypazarı Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet
Geri Bildirim Ver

Beypazarı Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet

Yemeklerden sonra sindirim sistemini rahatlatan ve yenilen yemeğin vücuda zarar vermesini önleyen maden suları, son derece doğal bir lezzete sahiptir. Şişeli bir şekilde satışa sunulduğundan güvenle tüketilebilir. İçerdiği doğal mineraller ile el değmeden üretilen ürün, pek çok kişi tarafından tercih edilir. Bu noktada tüm müşterilerin lezzetinden memnun kaldığı Beypazarı maden suyu cam şişe 200 ml x 24 adet şeklinde satışa sunulur. Her yaştan insanın kolayca ulaşıp güvenle tükettiği ürünü, siz de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 24’lü halde satışa sunulduğundan gelen misafirlerinize de ikram edebilirsiniz. Aynı zamanda sindirim sisteminde sıkıntı çektiğiniz zaman da kolaylıkla tüketebilirsiniz. Siz de sindiriminize ve midenize faydalı bir içecek arıyorsanız Beypazarı maden suyu 24’lü halde satışa sunulan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • İdeal paketleme
  • Doğal mineral kaynağı
  • Sağlıklı tüketim

Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet Özellikleri

Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet Özellikleri

Maden suyu, yemeklerden sonra tüketilen içecekler arasında yer alır. Bunun yanında yazın sıcak havalarda serinlemek amaçlı da soğuk bir şekilde tüketilerek ferahlık verir. İçerdiği doğal mineraller sayesinde vücudun ihtiyacı olan enerjiyi de sağlamış olur. Ayrıca mide üzerinde rahatlatıcı etkiye sahip olduğundan yemeklerden sonra tüketilerek sindirimi kolaylaştırır. Bu noktada pek çok kişi tarafından tercih edilen Beypazarı maden suyu, cam şişesiyle de sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. Hem vücut hem de mide üzerindeki etkileri kanıtlandığından bu içeceği dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. 24’lü halde satışa sunulan bu ürünü satın alarak uzun süreli tüketim ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Markanın maden suları el değmeden hazırlandığından müşterilerin dikkatini çeker. Siz de doğal ortamında yetişerek satışa sunulan bu içeceği satın alabilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz zaman tüketme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet Faydaları

Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet Faydaları

Özellikle sindirim sistemine iyi gelmesi açısından tercih edilen ürün içerisinde magnezyum, sülfat vb. mineralleri bulundurur. Bu sayede vücudun bu minerallere olan ihtiyacını tek başına karşılar. Ayrıca yemek sonrasındaki mide şişkinliğini ve gaz problemini de rahat bir biçimde gidermeye yardımcı olur. Bu noktada hemen her evde bulunan ürün, sıkça tercih edilir. Ayrıca Beypazarı maden suyu cam şişe 200 ml x 24 adet kullananlar tarafından ürünün faydası ve avantajları net bir şekilde ifade edilir. Ürünün bir diğer önemli faydası kan basıncını azaltmasıdır. Böylece kanın vücutta rahat bir şekilde dolaşmasını sağlar. Ayrıca hazımsızlığa da iyi gelen ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgi ve müşteri deneyimlerine Beypazarı maden suyu cam şişe 200 ml x 24 adet yorumları üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet Fiyatı

Maden Suyu Cam Şişe 200 ml x 24 Adet Fiyatı

Magnezyum mineralinin yoğun bir şekilde bulunduğu ürün, özellikle sporcular tarafından sıkça tercih edilir. Bu noktada ürün oldukça uygun fiyat avantajlarına sahiptir. Ancak her satıcının kendisine göre bir fiyat politikası bulunur. Bu bağlamda Beypazarı maden suyu cam şişe 200 ml x 24 adet fiyatı da değişkenlik gösterir. Ürünün fiyatının değişmesinde piyasa şartları, markası, içeriği ve kalitesi vb. faktörler etkili olur. Markanın satışa sunduğu bu içecek, oldukça avantajlıdır. İçerdiği mineraller sayesinde hazımsızlığın giderilmesinde kullanılır. Bunun yanında Beypazarı maden suyu cam şişe 200 ml x 24 adet satın almak isterseniz avantajlı fiyatından faydalanabilirsiniz. Trendyol sayesinde hem ürün hakkındaki yorumlara hem de avantajlı fiyatına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Böylelikle mide problemlerinize iyi gelecek bu içeceği tüketme fırsatına sahip olabilirsiniz. İdeal paketlemesi sayesinde avantajlı bir kullanım elde edebilirsiniz.