Bialetti Fırsat Paketi Delicato Orta Kavrulmuş 2x500g Çekirdek Kahve

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bialetti Fırsat Paketi Delicato Orta Kavrulmuş 2x500g Çekirdek Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Delicato Orta Kavrulmuş 500g Çekirdek Kahve Kuzey İtalya’nın özelliklerini yansıtan, günün her zamanı, daha hafif ve yumuşak tat isteyenler için ideal olan Delicato, 100% Arabica kahve çekirdeklerinden üretilmiştir. Bialetti’nin üreticiden ambalajlanmaya kadar özenli üretim metodu ile üretilmiştir. 500 g’lık özel hava almayan ve lezzet koruma valfi bulunan, tazeliğini ve aromasını koruyan ambalajında paketlenmiştir. Bialetti 100 yıllık deneyimini kahve üretimine yansıtarak, mükemmel denge, yoğun aroma ve dengeli bir tada sahip harmanlar yaratmak için kendi özel “Bialetti Yöntemini” uygulamıştır. Bialetti, kahve dünyasındaki derin tecrübesi sayesinde, çekirdek üretimi ve seçiminden, kavurmaya ve paketlemeye kadar tüm aşamaları kendi bünyesinde uzmanları tarafından yürütmektedir. Orijinal ve otantik gerçek İtalyan kahve aroması özelliklerini ve tadını en iyi temsil eden çekirdekleri sadece 1000 metre üzerinde yetişme koşulu ile 3 aşamalı bir programdan sonra seçmektedir. Kahve çekirdeklerini eşit şekilde kavurmak için sadece en büyük çekirdekleri seçerek tüm kavurma yetkinlik ve deneyimini seçilmiş ve kavurulmuş harmanlarına katmıştır. Bialetti harmanları, sıcaklık kontrollü ortamlarda en az iki hafta dinlemeye bırakılır (Degassing) Bu yılların deneyimi ve tecrübesi ile Bialetti Yönetimi ile İtalyan espressosunun tüm lezzeti, saf ve zengin bir keyif deneyimi yaratır. Kuzey İtalya’nın özelliklerini yansıtan, günün her zamanı, daha hafif ve yumuşak tat isteyenler için ideal olan Delicato, 100% Arabica kahve çekirdeklerinden üretilmiştir. Karışım : %100 Arabica, Tat : Zengin, Yoğunluk : 5, Gövde : Yumuşak, Aromatik Profil : Çiçek ve kurutulmuş meyve, Kavurma : Orta

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver