Bic Flex 3 Hybrid Tıraş Bıçağı 4 X 2 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bic Flex 3 Hybrid Tıraş Bıçağı 4 X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BIC FLEX 3 HYBRID TIRAŞ BIÇAĞI 4 KARTUŞLU - Bu erkek tıraş bıçağının her paketinde 1 sap ve 4 adet 3 bıçaklı kartuş bulunuyor. - Ekstra pürüzsüz bir tıraş ve temizliğin kolay yapılabilmesi için oynar başlık ve birbirinden bağımsız hareket edebilen 3 nano teknoloji bıçak yüzünüzün hatlarına ayrı ayrı uyum sağlar. - Birinci sınıf hassaslık sağlamak için oynar başlığın üzerinde bulunan koruyucu tıraş bıçağı kıla ulaşmadan önce cildi gerginleştirir. - Cildiniz E vitamini ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş geniş kayganlaştırıcı jel şeridinin yatıştırıcı kayganlığının keyfini çıkarır. - Uzun ve kolay kavranan kavisli sapı iyi tutuş kontrolü, performans ve rahat bir tıraş için tasarlanmıştır. BIC Flex 3 Hybrid erkek tıraş bıçağı ile bıçaksız kalmayın. Her pakette yeni bir sap ve (yalnızca bu setle birlikte satılan) tek bir butona tıklanarak kolaylıkla değiştirilebilecek 4 tıraş bıçağı başlığı kartuşu bulunur. Her yedek kartuşta yüzünüzdeki tüm hatları kesintisiz bir şekilde bir şekilde takip ederek ekstra pürüzsüz yakın tıraş için tüm kirli sakallarınız ortadan kaldıran üç adet nano teknoloji bıçak bulunur. Kılların bıçağı tıkamasını önlemek için 3 bıçaklı kartuşları kolayca temi+G42zleyip yıkayabilirsiniz. Oynar başlığın kılı tıraş bıçağına ulaşmadan önce cildi gerginleştiren geniş bir koruyucusu vardır. Aloe Vera ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı jel şeridi ile daha fazla pürüzsüzlük sağlayın. Güvenebileceğiniz kalite: Tüm bıçaklar BIC’in kendi son teknoloji tesislerinde üretilmekte ve bıçakların tamamı burada taviz verilmeden gözle muayene edilmekte ve 25’in üzerinde kalite kontrolünden geçmektedir. Erkek tıraş bıçakları tasarımı konusundaki 40 yılı aşkın deneyimiyle, BIC erkeklerin güvenebileceği markadır. BIC Flex 3 Hybrid hibrit erkek tıraş bıçağı ile ekstra pürüzsüz bir tıraş olun. Pürüzsüz ve yakın tıraş sağlamak için, bu tıraş bıçağında her biri yüzünüzdeki tüm hatları takip eden nano teknoloji üç bıçak bulunur. Ağır sapı ve oynar başlığı tıraş olurken mükemmel kontrol sağlarken kayganlaştırıcı jel şeridi de kayganlık etkisini artırır. Her pakette ekstra rahatlık için 1 sap ve 4 kartuş (ayrı satılmaz) bulunur.
Geri Bildirim Ver