Bic Kuru Boya Kalemi 12 1 Metal Tüp

74 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (72)
Kurumsal Fatura
64,71 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149 TL67 TL
100 TL'ye 5 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
73,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bic Kuru Boya Kalemi 12 1 Metal Tüp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ağaç kesilmeden üretilmiştir.
  • Dayanıklı uç
  • Çiğnemeye karşı dayanıklıdır.
  • Kırıldığında kıymık oluşturmaz.
  • Kuru boya kalemi
  • 12 renk
  • ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Bic Kids Evolution Metal Tüpte Kuru Boya Kalemi 12+1

Hayal etmek çocuklar için sadece bir eğlence değildir. Onların ucu bucağı olmayan eşsiz fikirlerini, resim ve diğer çeşitli yollarla ifade etmeleri gelişimleri açısından oldukça önemlidir. Bu fikirleri yansıtırken farklı renkleri kullanmaları görsel yetkinliklerini olumlu yönde etkiler. Bu açıdan Bic Kids Evolution Kuru Boya Kalemi minik ellere uygun kullanım kolaylığı sağlar. Dayanıklı metal kutusu sayesinde taşıma esnasında zarar görmez. Daha çok 3 yaş ve üzeri çocukların boyama ve çizim yapması için idealdir. Çiğnemeye dayanıklı yapısı sayesinde ürün, çocukların kullanımına özel olarak tasarlanır. Ahşap içermeyen ürün, ağaç kesilmeden üretilir. Böylelikle kırılması durumunda kıymık oluşturmaz. Üretiminde geri dönüştürülmüş materyallerin de kullanılmış olması yönünden çevre dostu olan bu ürün, çocuklara keyifli bir boyama deneyimi sunar. Ultra dayanıklı ucu sayesinde kırılmalara karşı dirençlidir.

  • 12 canlı renk
  • Kıymık oluşturmaz
  • Çiğnemeye karşı dayanıklı

Rahat Tutuşlu Kullanım Sunan Bic Kids Evolution

Rahat Tutuşlu Kullanım Sunan Bic Kids Evolution

Bu kalemler, tasarımı sayesinde çocukların erken yaşlarında kalem tutmayı öğrenmesini kolaylaştırır. Ergonomik yapısı, kuru boya kalemlerini tutan parmakların kısa sürede yorulmasını engeller. Böylelikle ürün keyifli ve saatler sürebilecek bir boyama keyfi sunar. Canlı renkleri sayesinde Bic Kids Evolution Kuru Boya Kalemi 12+1 daha gerçekçi çizimler yapmaya imkan sağlar. Ürün metal kutusunda içerdiği birbirinden farklı 12 renk seçeneği dışında 1 adet de beyaz renk ile çocukları buluşturur. Yumuşak yapısıyla kullanılan materyal üzerinde boyama yapmayı daha keyifli hale getirir. Üstün kapatma gücü sayesinde istendiğinde renklerin kolaylıkla değiştirilebilmesine olanak tanır. Kolayca açılabilen gövde ucu, çocukların kullanımı konusunda büyük bir rahatlığı beraberinde getirir. Çocukların öz güvenlerini pekiştiren Bic Kids Evolution Metal Tüpte Kuru Boya Kalemi 12+1 ürününü daha detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Bic Kids Evolution ile Daha Renkli Zamanlar

Bic Kids Evolution ile Daha Renkli Zamanlar

Üründe kullanılan boyanın yapısı renk karışımlarının, gölgelendirmelerin ve renklendirmelerin yapımını kolaylaştırır. Resim ve çizim yapmak çocukların kendini ifade etme araçlarıdır. Bu nedenle bunun gibi eylemler, bir yandan çocukların özgüvenlerini geliştirirken diğer yandan da onların konsantrasyon güçlerini artırıcı etkiye sahiptir. Bic Kids Evolution Kalem 12+1 ile sizler de çocuklarınızın zihinsel ve fiziksel gelişimine tanıklık edebilirsiniz. Ürün içerisinde bulunan beyaz kalem ile istenilen gerçekçi gölgelendirmeler rahatlıkla yapılabilir. Ürün, metal dayanıklı kutusuyla birlikte istenilen yere rahatlıkla götürülebilir. Metal kutu, boya kalemlerinin kutuyu boyamalarına da engel olur. Kalemlerin, ekstra güçlü uca sahip olması yönüyle çocukların kullanımları sırasında kırılma ihtimali minimuma iner. Bic Kids Evolution Metal Tüpte Kuru Boya Kalemi 12+1 yorumlarına göz atarak çocuğunuzun hayal dünyasını renklendirebilirsiniz.

Fiyat Avantajlarıyla Bic Kids Evolution

Fiyat Avantajlarıyla Bic Kids Evolution

Kutunun içerisinde yer alan 13 adet kalemin her bir tanesi 17,5 cm boyutundadır. Ürünün metal kutusu ise 17,8 x 4 x 17,8 cm ölçülerinde olması sayesinde taşıma konusunda rahatlık sunar. Basınca karşı dayanıklı ucu sayesinde kırılmayla birlikte meydana gelebilecek kalem parçalarının göze kaçması riskini önlemeye yardımcı olur. Ürün, doğaya verdiği minimum zararla çocukların çevreye karşı daha duyarlı olmalarına da katkıda bulunur. Bic Kids Evolution kuru boya kalemleri, resim, boyama veya çizim yapmak gibi faydalı aktiviteler yoluyla farklı yaş gruplarında, el-göz koordinasyonunun sağlanmasında yardımcı olur. Sizler de bütçe dostu Bic Kids Evolution Metal Tüpte Kuru Boya Kalemi 12+1 fiyatları için Trendyol’a göz atabilir, yorumları değerlendirerek bu kaliteli ürünü güvenle satın alabilirsiniz.