Bifirsat Kulak Temizleme Çubuğu Kutusu ve Makyaj Malzemesi Organizeri

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye %13 İndirim
Kurumsal Fatura
75,99 TL

Ürün Bilgileri

Bifirsat Kulak Temizleme Çubuğu Kutusu ve Makyaj Malzemesi Organizeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Armazenar Satıcı Ünvanı: FATİH FIRAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3860574640
    Bu ürün Armazenar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pamuklu Kulak Çöpü Düzenleme Saklama Kutusu Akrilik Banyonuz İçin Pamuklu Kulak Çöpü Düzenleyici Dekoratif Kutu makyaj pamuğu kutusu yapımı,pamuk ve kulak çubuğu kutusu,makyaj pamuğu kutusu cam,kulak çubuğu kutusu yapımı,makyaj pamukluk,şeffaf pamukluk,kulak pamuğu,akrilik pamukluk Kozmetik Makyaj Pamuklu Kulak Çubuğu Kapaklı Organizer ile kulak çubuklarınız daha zarif bir şekilde görünecektir. Kozmetik Makyaj Pamuklu Kulak Çubuğu Kapaklı Organizerine üst kapak açılarak pamuk çubukları kutuya kolayca doldurulabilir. Öndeki boşluğa düşen bölümden alınarak kullanılabilir. Kozmetik Kutusu olarak kolaylıkla kullanılabilir. Ruj, Makyaj Fırçası, Temizleyici, Boncuk gibi ürünler de yerleştirilebilir. Rahat Kullanımlıdır. Ambalaj için benzersiz bir tasarıma sahiptir. Temizlenmesi çok kolay bir üründür. Tercih sebebi ilgili çekici tasarıma sahip Kozmetik Makyaj Pamuklu Kulak Çubuğu Kapaklı Organizer adlı ürünümüz polistrenden imal edilmiştir. Ölçüleri yaklaşık olarak yazılmıştır. Kulak çubukları paket içeriğine dahil değildir. Resimde görünen renk gönderim yapılmaktadır. Renk seçimi bulunmamaktadır. En : Yaklaşık 8.8 cm. Boy : Yaklaşık 10.5 cm. Derinlik : Yaklaşık 6.5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver