BigCat Doğal Kedi Kumu

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BigCat Doğal Kedi Kumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MyBigCat Satıcı Ünvanı: MERT EKELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3260343558
    Bu ürün MyBigCat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BigCat 8lt Organik Kedi Kumu Bentonin içermez. Toz çıkarmaz. Çabuk topaklanır. WC'Ye Atılabilir. Çam ağacından üretilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Organik Kumlar
  • Tane Şekli Kalın Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
  • Koku Tipi Çam Kokulu
Geri Bildirim Ver

Bigcat Doğal Kedi Kumu

Ev yaşamına uyum sağlayan hayvanlardan biri de kedilerdir. Evcil olan bu canlı temiz ve titiz olmasıyla bilinir. Kedi kumu, kedilerin temizlik bakımında kullanılan ürünlerden biridir. Bu ürün, kedinin tuvalet ihtiyacının hem rahat hem de hijyenik bir biçimde yapmasını kolaylaştırır. Bigcat doğal kedi kumu organik yapılı ve çam kokuludur. Bentonin içermeyen bu ürün herhangi bir kötü kokunun etrafa yayılmasını önler. Bu kedi kumunun kalın taneli olması az toz oluşmasını sağlar. Bigcat ürününün içeriğinde bulunan çam kokusu ev içerisinde kirlilik ve yoğun koku oluşmasına engel olur. Kedilerde herhangi bir hassasiyete sebebiyet vermeyen bu ürün avantajları yönünden müşterilerin ilk tercihi olur. Siz de minik dostunuzun alışkanlık ve ihtiyaçlarına uygun bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Kokuyu hapsetme özelliği
  • Hijyenik ve rahatlık
  • Kullanım kolaylığı

Güvenilir Bigcat Marka Doğal Kedi Kumu 8 lt Avantajları

Güvenilir Bigcat Marka Doğal Kedi Kumu 8 lt Avantajları

Evcil kedilerin düzenli olarak kullandığı kedi kumu seçimi yapılırken birçok kriter göz önünde bulundurulur. Bu seçimi yaparken hayvanın sağlığı ve rahatlığı kadar kumun kolay temizlenebilir olmasına da önem verilir. Bentonin içermeyen Bigcat doğal kedi kumu 8 lt kedinin idrar ve dışkısını sararak çabuk topaklanır. Bu durum kokuyu hapsetmesini sağlar ve temizlik konusunda avantaj sunar. Koku emilimi ve kokuyu önleme konusunda yüksek performansa sahip bu kedi kumu evin kirlenmesini de yüksek ölçüde önler. Bigcat organik kedi kumu doğal çam kokusuna sahiptir. Bu hafif koku kedide tahriş ve hassasiyet gibi olumsuz durumlar yaratmaz. Ayrıca bu doğal koku sayesinde ev ortamında kötü koku ile karşılaşma riski de minimuma iner. Siz de nemi ve kokuyu hapsedecek özelliklere sahip bu kumu satın alarak konforlu bir yaşam elde edebilirsiniz.

Hijyenik Kullanım İmkanı Sunan Bigcat Marka Doğal Kum

Hijyenik Kullanım İmkanı Sunan Bigcat Marka Doğal Kum

Kendi temizliğini kendileri yapan kediler için kum vazgeçilmez ürünlerden biridir. Hayvan sağlığı ve hijyeni açısından avantajlı bir yere sahip Bigcat kedi kumu müşterilerin ilgi odağında bulunur. Organik olarak çam ağacından üretilen bu ürün doğrudan temasta dahi herhangi bir hassasiyete sebep olmaz. Kumun katı dışkıyı kamufle eden ve sıvıyı emen yapısı da bakterilerin kediye bulaşmasını önler. Ayrıca kalın taneye sahip olması ve topaklanan yapısı kokuyu hapseder. Minik dostunuzun sağlığını korumak için kumu düzenli bir şekilde yenilemeniz gerekir. Bu ürünün kullanım ömrü 2-3 hafta kadardır. Uzun kullanım sağlaması bütçe açısından koruma sağlar. Siz de her yaştan ve ırktan canlının rahatça kullanabileceği bu doğal kumu tercih ederek hijyenik bir tuvalet ortamı sağlayabilirsiniz. Sağlığa zararı olmayan bu ürünü endişe etmeden kullanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Bigcat Marka Kum Fiyat Aralıkları

Her Bütçeye Uygun Bigcat Marka Kum Fiyat Aralıkları

Hem kedinin hem de sahibinin sağlığını doğrudan etkileyen kedi kumunun temiz kullanılması ve düzenli aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Bigcat doğal kedi kumu 8 lt fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Her bütçeye ve beklentiye uygun ürün seçenekleri müşterilere zengin bir çeşitlilik sunar. Siz de ihtiyaçlarınıza cevap verecek bu doğal kumu filtreleme seçeneklerini kullanarak listeleyebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve beklentilerinize yanıt vererek sizi memnun edecek olan bu kuma indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bigcat marka kedi kumunu rahatlıkla temin edebilirsiniz. Kediye, insanlara ve doğaya zararlı madde içermeyen ürünü endişe duymadan kullanabilirsiniz. Bigcat doğal kedi kumu 8 lt yorumları kısmını inceleyerek ürünü tercih eden müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza hitap edecek kaliteli Bigcat kumu Trendyol üzerinden inceleyebilir, güvenli ve rahat bir şekilde sipariş edebilirsiniz.