Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Set

250 TL
(20,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu Rengi Pembedir Ren olarak kız çocukları için ideal bir ürün. Keçeli kalemi püskürtme sistemine yerleştirerek istediğiniz renkte püskürtme yapabilirsiniz. 6 farklı kalıbı sayesinde püskürtmeleri eğlenceli hale getirin. Kağıt, karton, kumaş ve tahta yüzeyler için ideal kullanım. Keçeli kalemin ince ucu sayesinde hem yazmaya hem de boyamaya uygundur. Yıkanabilir su bazlı mürekkebi sayesinde tüm yüzeylerden kolayca temizlenir. 5kg basınca dayanıklı uç sistemi sayesinde ucun bozulmasını engeller. Çocukların yutma halinde nefes alabilmeleri için kapağında havalandırma delikleri bulunur Çocuklar için güvenlidir, EN71 testlerinden geçmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Bigpoint BP905-40P Püskürtmeli 12'li Set Keçeli Kalem

Keçeli kalemler, uzun ömürlü yapıları ve canlı renkleri sayesinde pek çok kişinin favorilerinin arasında yer alır. Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti, barındırdığı özel fonksiyon sayesinde çok daha ilgi çekici bir hâle gelir. Bu ürün, modern tasarımı ile öne çıkar. Setin içinde yer alan kalemlerin her biri püskürtme fonksiyonuna sahiptir. Ürünün kutu içeriğinde çeşitli aksesuarlar da yer alır. Bahsi geçen figürler, hayvanlardan esinlenilerek tasarlanmıştır. Bu ürün, çocuğunuzun hayal gücünü geliştirir. Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti, ebeveynlerin de favorilerinin arasında yer alır. Söz konusu ürün, insan sağlığını olumsuz etkilemez. Çocuklar, kalemleri setin içinde bulunan püskürtme pompasına yerleştirerek ilgi çekici şekiller oluşturabilir. Bu ürünü çocuğunuzun yaratıcılığını geliştirmek için tercih edebilirsiniz.

  • Kutunun Rengi: Pembe
  • Kalıp Sayısı: 6
  • Mürekkebin Formülü: Su bazlı

Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Setin Özellikleri Nedir?

Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Setin Özellikleri Nedir?

Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti, güvenli kullanım imkânı tanıdığı için pek çok farklı ebeveyn tarafından tercih edilir. Bu ürün, EN 71 standartlarına uygun olacak şekilde imal edilmiştir. Hassas bir cilt yapısına sahip olan yetişkin bireyler de bu kaliteli seti satın alabilir. Ürün, çocukların ince motor becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Keçeli kalemler, boyama kalıpları, püskürtme pompası ve taşıma kutusu setin içinde yer alan ürünlerdir. Bigpoint püskürtmeli keçeli kalemler, çocukların keyifli bir biçimde vakit geçirmesini mümkün hâle getirir. Bu ürünün kutu içeriğinde yer alan püskürtme pompası geniş yüzeyleri boyama imkânı tanır. Kalemlerin özel olarak geliştirilmiş uç yapısı ise uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. Bu ürünü çocuklarınız için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Seti Kimler Kullanabilir?

Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Seti Kimler Kullanabilir?

Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti, çocukların ilgisini çeker. Bu dayanıklı ürün, ince motor becerileri gelişmeye başlamış olan bireyler için tercih edilebilir. Şekil çizmeye, yazı yazmaya ya da bir yüzeyi boyamaya meraklı olan çocuklar, bu ürün sayesinde eğlenceli anlar yaşayabilir. Bu ürün, yüksek kalite standartları dikkate alınarak imal edildiği için istenmeyen durumlara neden olmaz. Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti, EN 71 normlarına uygundur. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan ürün, özel kapak dizaynı ile adından sıkça söz ettirir. Nesneleri sürekli olarak ağzına götürmek isteyen çocuklar, bu ürün sayesinde tehlikelerden korunmuş olur. Kalemlerin delikli kapakları, boğulma riskini ortadan kaldırır. Çocukların el yapıları göz önünde bulundurularak üretilen kalemler, bilek ağrılarına neden olmaz.

Bigpoint Püskürtmeli Keçeli Kalem 12'li Set Kullanışlı mıdır?

Bu setin içinde yer alan kalemler, kalın bir gövdeye sahiptir. Bu, çocukların bahsi geçen gereçleri kolayca kavramasını mümkün hâle getirir. Pek çok farklı aksesuar barındıran Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti, çocukların nesneleri ve renkleri tanımasına da yardımcı olur. Dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, uzun süre boyunca ilk günkü yapısını korur. Kalemlerin her biri, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı direnç gösterir. Setin içinde yer alan aksesuarlar ise düşme, çarpma ya da sürtme gibi durumların sonucunda deforme olmaz. Ürünün şişe şeklindeki kutusu, kalemlerin ve aksesuarların zahmetsiz bir biçimde arzu edilen yere taşınmasını mümkün hâle getirir. Dilerseniz siz de Bigpoint 12'li püskürtmeli keçeli kalem seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayacak olan bu eğlenceli ürünü, Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.