Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

450 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bilgiadam Satıcı Ünvanı: MUHAMMET YUNUS BİLGE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2007721162800002 Vergi Kimlik Numarası: 3010302975
    Bu ürün bilgiadam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilfen Yayınları 3.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri ve Açıklamaları Bilfen Yayınları 3.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayıncılık 01732 2021 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Bilfen Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler soru bankası, öğrencilere okulda öğrendikleri her bilginin tekrarını yaptıracak kalitededir. Derslerin öğrenilme sürecine destek olan yapısının yanı sıra müfredata paralel içeriği sayesinde bu eğitici kitap, başarılı öğrencilerin yetiştirilmesini sağlar. Öğrenilen bilgilerin temelden sağlam olmasına yardımcı olan Bilfen Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler soru kitabı, öğrencilerin akademik hayatına oldukça katkı sağlar. Farklı tarzdaki soru tipleriyle konunun çok daha kapsamlı şekilde anlaşılmasını sağlamasıyla oldukça beğenilen bu kaynak kitap, her derste başvurulabilecek bir yardımcıdır. Yenilenen müfredata uygun şekilde hazırlanan bu kaynak niteliğindeki kitap, her konu sonunda kazanımları destekleyen testlere de sahiptir.

  • Tüm dersler soru bankasıdır.
  • Müfredata uyumlu içeriğe sahiptir.
  • 3. sınıftaki öğrenciler içindir.

Bilfen Yayıncılık 3. Sınıf Soru Bankası Hangi Dersleri Kapsar?

Bilfen Yayıncılık 3. Sınıf Soru Bankası Hangi Dersleri Kapsar?

Bilfen 3.sınıf tüm dersler soru bankasında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi ve İngilizce dersleri bulunur. Her dersin 3. sınıf müfredatına uygun konularına yer verilen bu kitapta tüm üniteler yer alır. Türkçe dersinde harfler, anlam bilgisi, sıfatlar, zamirler gibi konuların yanı sıra cümle yapısına dair de üniteler mevcuttur. Tüm konulardaki kazanımın güçlenmesini sağlayacak bu kitap, analitik düşünmeye de fayda sağlar. Doğal sayılar, kesirler, geometrik şekiller gibi konuların bulunduğu matematik dersinde tartma ve ölçmeyle ilgili de içerikler bulunur. Öğrencilerin düşünme kabiliyetini artıracak çalışmaların yanı sıra hayat bilgisi dersinde çevresini tanımasını sağlayacak kazanımların da sınanması sağlanır. Ayrıca Fen Bilimleri ve İngilizce dersinde de benzer şekilde öğrencinin hem hayatta kullanacağı hem de okuldaki başarısını artıracak konu başlıklarının bu test kitabıyla pekiştirilmesi sağlanır.

Bilfen 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankasının İçeriği Nasıldır?

Bilfen Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler soru bankası, müfredata dâhil olan derslerin konu ve ünite bazında doğru şekilde öğrenilmesine yardımcı olur. Her konunun ardından hazırlanan farklı soru tipleriyle anlatılan dersin tam olarak anlaşılmasına yardımcı olan bu test kitabı, hitap ettiği yaş grubuna göre tasarlanmıştır. Özellikle soruların göz yormayacak kısalığı ve renkli içerikle desteklenmiş hâli, 3. sınıfa giden bir öğrencinin sıkılmadan ders çalışmasını sağlar. Konuların öğrenilmesine destek olan sorularının yanı sıra tüm ünitelerde anlatılanların pekiştirilmesini sağlayan genel testleriyle de bu kitap, son derece faydalı kaynaklar arasındadır. Karma test sorularıyla öğrenilen her bilginin günlük hayatta nasıl kullanılacağının pratiği yapılan bu kitapla çalışan öğrenciler, kaliteli soru tipleriyle erkenden tanışır. Bu da akademik hayatta erkenden atılabilecek önemli adımlar arasındadır.

Bilfen 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Kitabı Faydalı mıdır?

Bilfen Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler soru bankası, kaliteli içeriğiyle öğrenciler için oldukça faydalıdır. Anlatılan konularda öğrencinin herhangi bir eksikliğinin varlığını anlayabilmek için bu gibi ürünler, eğitim hayatında oldukça önemli bir yer kaplar. Her derste anlatılan konuların hemen ardından ilgili testi çözen öğrenciler, bilgilerini tekrar edeceği için çok daha kalıcı bir öğrenme süreci yaşarlar. Genel konu tekrarı sırasında çözülen karma testlerleyse öğrenci, hangi başlıkta eksik olduğunu bilerek ona daha fazla ağırlık verebilir. Hem etkili çalışma tekniği hem de çocukların sıkılmayacağı içeriği sayesinde Bilfen Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler soru bankası yorumları, oldukça olumlu görüşler içerir. Öğrencilerin eğlenceli şekilde ders çalışmasına katkı sağlayan kitabı siz de satın almak isterseniz Bilfen Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler soru bankası fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz.