Bilfen Yayıncılık 5.Sınıf Protest Türkçe Soru Bankası 03363

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık 5.Sınıf Protest Türkçe Soru Bankası 03363

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ufuk Kitap-Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK GIDA KIRTASİYE -TAŞIMACILIK PETROL ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0885004928000015 Vergi Kimlik Numarası: 8850049280
    Bu ürün Ufuk Kitap-Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soru bankasi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayınları 5.sınıf Pro&Test Türkçe Soru Bankası

Liselere Geçiş Sistemi olarak adlandırılan LGS hem öğrenciler hem de aileleri için büyük önem taşır. Gelecekte alınacak olan eğitimin temellerinin atıldığı bir ortaöğretim kuruma yerleşmek ise planlı ve programlı bir çalışma gerektirir. Öğrenciler, bu önemli virajı geçebilmek için yardımcı kaynaklara ihtiyaç duyarlar. Doğru ve düzenli bir çalışma için kitap seçiminin önemi büyüktür. Bilfen Pro&Test 5. Sınıf Türkçe Soru Bankası hem LGS sınavına hem de okul derslerine çalışmak için uygundur. Bilfen Yayıncılık tarafından yayınlanan Türkçe soru bankasındaki sorular, uzman eğitmenler tarafından titizlikle hazırlanır. Bilfen Soru Bankası, öğrencilerin bildikleri ve eksik oldukları konuları tespit ederek ona göre bir çalışma planı oluşturmalarını sağlar.

  • Yayınevi: Bilfen Yayıncılık
  • Sayfa sayısı: 176
  • Ebat: 19 x 27 cm

5.sınıf Pro&Test Türkçe Soru Bankasının Özellikleri Nedir?

Bilfen Yayınları 5.sınıf Pro&Test Türkçe Soru Bankası Yorumları

176 sayfadan oluşan Bilfen Pro&Test 5. sınıf Türkçe Soru Bankası, öğrencileri geleceğe hazırlamak için son derece faydalıdır. 5.sınıf derslerini destekler nitelikteki soru bankası, öğrencilerin öğrendikleri bilgileri test etmelerini sağlar. Soru bankası, güncel MEB müfredatı göz önünde bulundurularak özenle hazırlanmıştır. Öğrencilerin verimli ve etkili bir çalışma dönemi geçirmelerini sağlar. Kitapta, bilgiyi tartma ve yorumlama aşamasındaki öğrencilerin muhakeme yeteneğini ölçmek için hazırlanmış testler bulunur. Bilfen Pro&Test 5. Sınıf Türkçe Soru Bankası ile öğrenciler zamanı doğru değerlendirmeyi öğrenir. Beceri temelli eğitim modeline yönelik hazırlanmış soru bankası, öğrencilerin bilgileri öğrenirken aynı zamanda yorumlama becerilerinin de gelişmesine imkân tanır. Bilfen Pro&Test 5. Sınıf Türkçe Soru Bankası yorumları da kitabın ne kadar faydalı olduğunu gözler önüne serer.

5.sınıf Pro&Test Türkçe Soru Bankasını Kimler Almalıdır?

Bilfen Yayınları 5.sınıf Pro&Test Türkçe Soru Bankası Yorumları

Bilfen Pro&Test Türkçe Soru Bankası, 5. sınıf öğrencilerinin LGS sınavına hazırlanmasına yardımcı olur. Ayrıca öğrencilerin 5. sınıfta Türkçe dersinde öğrendikleri bilgileri test etmelerini sağlar. Soru bankası Millî Eğitim Bakanlığının güncel müfredatı dikkate alınarak hazırlanmıştır. Bloom taksonomisine uygun olarak hazırlanmış olan Bilfen soru bankası; öğrencilerin soruları kavrama, değerlendirme ve bilgiyi kullanabilme becerisini geliştirir. Bilfen Pro&Test 5.sınıf Türkçe Soru Bankası, öğrencilerin hem Türkçe dil bilgisini hem de paragraf sorularındaki başarısını artırmayı hedefler. Hızlı soru çözme yeteneği kazanmaları için faydalıdır. Türkçe alanındaki başarısını ilerletmek isteyen veya bu alanda kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için uygundur. Eğer kaliteli ve nitelikli sorulardan oluşan bir yardımcı kaynak arıyorsanız bu soru bankasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Pro&Test Türkçe Soru Bankası Lise Hazırlığına Yardımcı mı?

Bilfen Yayıncılık kalitesi ile hazırlanmış olan Pro&Test Türkçe Soru Bankası, öğrencilerin Liselere Geçiş Sistemi sınavına hazırlanmalarını sağlar. 5.sınıfta öğrenilmiş olan bilgilerle alakalı ayrıntılı soruların yer aldığı soru bankasında MEB’in soru tarzına benzer sorular yer alır. Bilfen Pro&Test soru bankasını çözerek, sınavda çıkacak olan soru tiplerini görebilir ve sorulara karşı pratik bir çözüm yeteneği geliştirebilirsiniz. Bilgiyi test etmenin yanı sıra öğrenilenleri kullanabilme becerisini de geliştiren soru bankası, başarı hedeflerinizde size yardımcı olur. Millî Eğitim Bakanlığı’nın soru sistemi göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan kitap, öğrencilerin hızlı bir biçimde soruları çözmelerini ve yanlışlarını görmelerini sağlar. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de soru bankası hakkında yapılan yorumları inceleyerek başarı hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.