Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 6. Sınıf Türkçe Pro&test Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
2. Ürüne 35 TL İndirim
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149 TL124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 6. Sınıf Türkçe Pro&test Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rota kitabevi Satıcı Ünvanı: SEVİLAY ÖZABACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640272917
    Bu ürün Rota kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilfen Yayınları 6. Sınıf Türkçe Pro&Test Soru Bankası Bilfen Yayınları 6. Sınıf Türkçe Pro&Test Soru Bankası Yeni Müfredat Akıllı Tahta Uyumlu Yeni Nesil Sorular

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayınları 6. Sınıf Pro Test Türkçe Soru Bankası

İlkokul ve ortaokul yılları, anadili derinlemesine öğrenebilmek için en önemli eğitim öğretim yıllarıdır. Ortaokulda Türkçeyi doğru kullanmayı bir alışkanlık hâline getirebilmek için Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6. sınıf kitabı birçok öğrenci tarafından tercih edilir. Hem ders takibi hem de liseye hazırlık için önerilen bu kitap, sayısız test sorusu ile gençlerin Türkçeyi derinlemesine öğrenmesini sağlar. Kitap, lise ve üniversite sınavlarında en çok zorlanılan derslerden biri olan Türkçe için pratik yapma imkânı verir. 6. sınıf dersleriyle eş zamanlı kullanmaya uygun ürün, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanır. Bilfen Yayınları 6. sınıf Pro & Test Türkçe soru bankasının içinde yeni nesil soru tarzına uygun testler bulunur. Yeni nesil sorular, çocukları önemli sınavlara hazırlanması için uygundur.

  • Yazar: Bilfen Komisyonu
  • Sayfa: 208
  • Nitelik: Bloom taksonometrisine uygun

Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6.Sınıf Öğretici mi?

Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6.Sınıf Öğretici mi?

Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6. sınıf kitabı, 208 sayfadan oluşur ve yeni nesil sorular barındırır. Bilfen Komisyonu tarafından hazırlanan soru bankası, öğrenilen bilgileri test etme ve kalıcı hâle getirme niteliklerine sahiptir. İçeriğinde konu anlatımı bulunmayan kitabın tüm soruları öğretici ve yorumlatıcıdır. Kitap, çocuklara öğrendiklerini yorumlama ve mantık yürütme imkânı verir. Çocuklar, bu kitap sayesinde sorulara sadece yanıt verip geçmek yerine sorular ve şıklar üzerinde mantık yürütebilir. Farklı alternatifleri değerlendiren ve bilgilerini tekrar gözden geçiren bir öğrenci, Türkçeyi kalıcı şekilde öğrenebilir. Bilfen Yayınları Pro Test 6. sınıf soru bankası, gençlerin muhakeme yeteneğini geliştirir. Çocuklar, bu kitap sayesinde eğitim hayatlarını etkileyecek olan sınavlarda daha tecrübeli ve özgüvenli hareket edebilir.

Pro Test Türkçe 6.Sınıf LGS Sorularına Uygun mu?

Pro Test Türkçe 6.Sınıf LGS Sorularına Uygun mu?

Bloom taksonometrisine uygun hazırlanan Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6. sınıf kitabı, liseye hazırlanmaya başlayan 6. sınıf öğrencileri için oldukça faydalıdır. Yeni nesil soru tarzına sahip kitap, çocuklara LGS için hazırlanma fırsatı verir. Bloom taksonometrisi, bilgiyi hatırlamadan değerlendirmeye kadar birçok yetiyi çocuklara kazandırmayı amaçlar. Test kitabı, bir bilginin ezberlenip daha sonra unutulmasının önüne geçer. Böylece bilgilerin ömür boyu hatırlanacak şekilde öğrenilmesine yardımcı olur. Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6. sınıf kitabı, eğitim kazanımlarını kategorilere ayırarak kalıcı hâle getirir. Soru bankası, bloom sistemi sayesinde bilgi, kavrama, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme gibi öğrenmenin her aşamasına etki eder. Bu sayede ortaya tek tip sorular yerine çok çeşitli ve nitelikli testler çıkar. Gençler, Pro Test ile sıkılmadan keyifli ve öğretici sorular çözebilir.

Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6.Sınıf Güncel midir?

Beceri temelli eğitim modeline uygun hazırlanan Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6. sınıf kitabı, 2019 yılında yayımlanmıştır. MEB uyumlu güncel soru bankası, Türkçe bilgisini kalıcı ve her an kullanıma hazır hâle getirmek için hazırlanmıştır. Kitap, gençlerin bir bilgiye ulaşmak için araştırma, okuma ve yazma yetilerinin harekete geçirmesini sağlar. Bilfen Yayınları Pro Test Türkçe 6. sınıf kitabı, bu sayede hem test edici hem de eğitici kaynakların arasında yer alır. Kitap, altıncı sınıf öğrencilerinin bilgi düzeyine uygun hazırlanması nedeniyle çocukların sıkılmasına veya umutsuzluğa kapılmasına engel olur. Bilfen Yayınları 6. sınıf Pro & Test Türkçe soru bankası yorumları, kitabın hem gençler hem de ebeveynler tarafından beğenildiğini gözler önüne serer. Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.