Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,80 TL
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256 TL249 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilfen Yayın 7.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri ve Açıklamaları Bilfen Yayın 7.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yeni Müfredata Uygun. Kazanımlara Uygun Tarama testleri Ünite Degerlendirme Sınavları.

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayıncılık KTP15920 7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Bilfen 7. sınıf tüm dersler soru bankası, içerisinde 6 derse ait soruları barındıran kapsamlı bir soru bankası kitabıdır. 2021 basım olan Bilfen 7. sınıf tüm dersler soru bankası, müfredata uygun olarak titizlikle hazırlanmıştır. 7. sınıf kazanımlarına tam uyumlu konu testlerini içerisinde barındıran soru bankası 520 sayfadır. Her ünite sonunda seviyeyi değerlendirebilmek için tarama testleri bulunur. İlgi çekici sayfa tasarımı ve tüm konuları tek bir soru bankasında barındıran özellikleri ile çok yönlü bir kaynak kitaptır.

  • 2021 basım yeni sorulara sahip bir soru bankasıdır.
  • Ortaokul 7. sınıf kazanımlarına uygun olarak hazırlanmıştır.
  • Konu tarama testlerini ve ünite sonu değerlendirmelerini içerir.

Bilfen Yayıncılık 7. Sınıf Soru Bankası Hangi Dersleri Kapsar?

Bilfen Yayıncılık 7. Sınıf Soru Bankası Hangi Dersleri Kapsar?

Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası, 6 dersin sorularını kapsayan zengin içeriğe sahip bir kitaptır. Sayısal ve sözel derslerin bir arada bulunduğu soru bankası İngilizce ve din kültürüne ait soruları da içerir. Kapsayıcı yapısı ile Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası, LGS sınavı için kaynak kitap görevi görür. Ortaokul müfredat esas alınarak hazırlanmış soru bankasında, matematik ve fen bilimleri derslerinin tüm konularına dair sorular bulunur. Sosyal bilgiler ve Türkçe dersine ait özenle hazırlanmış tüm soru tipleri de içerisinde barındırır. Bilfen 7. sınıf tüm dersler soru bankası, 7. sınıfa ait tüm derslerin soru tarzlarını bir arada görmeyi sağlar. Ortaokul seviyesine uygun yapısı ve LGS sınavına ait tüm konuları kapsaması sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edilen bir soru bankasıdır.

Bilfen 7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Hangi Seviyeye Uygundur?

Bilfen Yayınları 7. sınıf tüm dersler soru bankası, ortaokul 3. sınıfta olan tüm öğrencilerin kullanımına uygun bir kaynaktır. Zengin içeriği sayesinde LGS sınavına hazırlanan öğrencilerinin kullanımına uygundur. Okula yardımcı kaynak olarak tercih edilen bir soru bankasıdır. İçerisinde kolay, orta ve zor seviyelerde sorular bulunan Bilfen 7. sınıf tüm dersler soru bankasını, bir üst sınıfa hazırlanan 6. sınıf öğrenci kullanabilir. Kendini zorlamak isteyen ve 7. sınıfın konularını tekrar etmek isteyen 8. sınıf öğrencilerinin de kullanımı için faydalı bir kaynak kitaptır. MEB müfredatına ve LGS sınav sistemine uygun olarak hazırlanmış Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası, 6, 7 ve 8. sınıftaki öğrencilerin kullanımına uygundur. Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Bilfen Yayıncılık 7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Faydalı mıdır?

Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası, oldukça faydalı bir kaynaktır. Kazanımlara tam uyumlu konu testlerini içermesi sayesinde konuların sağlam bir şekilde pekişmesine imkan verir. Ünite tarama testleri ile konunun genel olarak ne kadar öğrenildiğini ölçer. Müfredata uyumlu soruları sayesinde öğrencilerin okullardaki başarılarına da katkı sağlar. LGS sınavında konuları içeren Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası, sınava yardımcı bir kaynaktır. LGS sınavına 7. sınıftan çalışmaya başlayan öğrencilerin farklı soru tarzlarını bir arada görmelerini sağlar. Okula ve sınava destek olan yönüyle Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası, öğretmenler tarafından da sıklıkla tavsiye edilen bir kaynak kitaptır. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak için Bilfen Yayıncılık 7. sınıf tüm dersler soru bankası yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu soru bankasını Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.