Bilfen Yayıncılık Bilfen 8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası Seti 6 Kitap

799 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
870,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık Bilfen 8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası Seti 6 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs-kitap-kırtasiye Satıcı Ünvanı: YAĞMUR KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928005551000016 Vergi Kimlik Numarası: 9280055510
    Bu ürün Venüs-kitap-kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilfen 8. Sınıf ProTest Tüm Dersler Soru Bankası Kampanyalı Set (6 Kitap) Bloom Taksonomisine uygun Mantık muhakeme yeteneğini geliştiren "Beceri Temelli Eğitim Modeli"ne yönelik Öğreten ve yorumlatan Yeni nesil sorular Bilfen Yayınları 8. Sınıf ProTest Türkçe Soru Bankası Bilfen Yayınları 8. Sınıf ProTest Matematik Soru Bankası Bilfen Yayınları 8. Sınıf ProTest Fen Bilimleri Soru Bankası Bilfen Yayınları 8. Sınıf ProTest T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Soru Bankası Bilfen Yayınları 8. Sınıf ProTest İngilizce Soru Bankası Bilfen Yayınları 8. Sınıf ProTest Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Marcel Boll
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayıncılık ANMSET025 Bilfen 8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası Seti 6 Kitap

Bilfen Yayıncılık 8. sınıf pro & test soru bankası 6’lı set liseye hazırlık sınavları için oldukça etkili bir kitap seçeneğidir. Kaliteli kaynak seçimi aynı zamanda sınavlarda iyi bir deneyim yaşamanıza da olanak sağlar. Bu kullanışlı test kitabı seti kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Üretim aşamasında tüm detaylar büyük bir titizlikle düşünülür. Kitap tasarım sürecinde dayanıklı kağıt malzeme tercih edilir. Bu ürünün tüm 8. sınıf öğrencileri için geniş bir kullanım seçeneği mevcuttur. Set içerisinde müfredata uygun olarak hazırlanan çeşitli sorular yer alır. Soruları çözdükten sonra cevap anahtarı yardımıyla eksiklerinizi kolay bir şekilde görebilirsiniz. Toplam 6 kitaptan oluşan bu verimli set modelini siz de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Liseye giriş sınavına yardımcı
  • Dayanıklı ve kaliteli kağıt malzeme
  • Başarıya ulaşma olanağı

8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası 6'lı Setinde Hangi Kitaplar Vardır?

8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası 6'lı Setinde Hangi Kitaplar Vardır?

Bilfen Yayınları 8.sınıf lgs pro & test soru bankaları seti içerisinde birçok derse ait test kitabı mevcuttur. Bu set hayatınızı kolay ve konforlu bir hale getirmek için özenli bir şekilde tasarlanır. Set içerisinde İngilizce, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe ve İnkılap Tarihi dersleri yer alır. Görüldüğü üzere çeşitli bir ders kapsamı mevcuttur. Bu seti satın aldıktan sonra eğitim hayatınızdaki başarıyı gözle görülür şekilde fark edebilirsiniz. Bu soru bankaları sayesinde derslerdeki eksiklerinizi tamamlayabilir ve bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. İdeal ağırlıkları sayesinde okul çantalarında kolay bir şekilde taşınabilir. Bu set ürününün ihtiyacınız olan tüm derslerin bulunduğu bir içeriği mevcuttur. Dış kapak tasarımında farklı renkler tercih edilir. Kapsamlı soru seçeneğiyle müşteri karşısına çıkar. Bu ürün için kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.

8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası 6'lı Set Konu İçeriği Nedir?

Bu soru bankalarının konu içerikleri ders isimlerine göre farklılık gösterir. Set içerisinde her derse ait farklı bir test kitabı yer alır. Okuldaki ve sınavlardaki başarınızı artırmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm kriterlere sahip son derece kaliteli bir üründür. Müfredata uygun soru içerikleri sayesinde kısa zamanda tercih haline gelir. Bu kitapları çalışma masanızda gönül rahatlığı ile konumlandırabilirsiniz. Bu kullanışlı set sayesinde rakiplerinizin bir adım önüne geçebilir ve kendinizi kanıtlama imkanı elde edebilirsiniz. Set içerisindeki soruları düzenli çözdüğünüz takdirde etkisi gözle görülür bir düzeye ulaşır. Bilfen Yayıncılık 8. sınıf pro & test soru bankası 6’lı set yorum ve değerlendirmeleri bulunan bir üründür. İsteğe bağlı olarak bu yorum ve değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında detaylı bir inceleme sağlayarak bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

8. Sınıf Pro & Test Soru Bankası 6'lı Set Okula Yardımcı mıdır?

Test kitabı seçimi yaparken ürünün eğitim hayatınıza katkı sağlayıp sağlamadığına dikkat etmek oldukça büyük bir önem taşır. Bilfen Yayıncılık 8. sınıf pro & test soru bankası 6’lı set fiyatı ürünün özellikleri ve faydası baz alınarak belirlenen bir etmendir. Öğrencilere okul ve sınav dönemlerinde yardımcı olan bir kaynak olmasıyla bilinir. Kitapların tüm içeriği bu niteliklere bağlı olarak düzenlenir ve son halini alır. Bilfen Yayıncılık 8. sınıf pro & test soru bankası 6 kitap set içerisinde 8. sınıf öğrencilerinin okulda gördüğü tüm derslere ait soru bankaları mevcuttur. Bilfen Yayınları’na ait bu seti ebeveynler de çocukları için gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Çocuklarının eğitim hayatındaki başarısı aileleri için de büyük bir rol oynar. Dilerseniz bu ürünü favorilerinize dahil ederek olası fırsatlardan hızlı bir şekilde haberdar olabilirsiniz. Soru bankası setine sahip olmak isterseniz Trendyol adresini ziyaret edebilirsiniz.