7
Din Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Bilgeoğuz Yayınları Kur'an Bana Ne Diyor? Iniş Sırası Üzerinden - Veli Tahir Erdoğan

599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
585,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgeoğuz Yayınları Kur'an Bana Ne Diyor? Iniş Sırası Üzerinden - Veli Tahir Erdoğan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EXPOZE KİTAP Satıcı Ünvanı: ÇETİN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7910150097
    Bu ürün EXPOZE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İniş Sırası Üzerinden Kur'an Bana Ne Diyor? Açıklamalı Meal Veli Tahir Erdoğan / Bilgeoğuz Yayınları Basım Yılı: 2023
  • Baskı: 30
  • Sayfa Sayısı: 848
  • Kağıt Türü: Şamuha Kağıt
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9786052019528
  • Hazırlayan: Veli Tahir Erdoğan
  • ŞU ÖZELLİKLERE SAHİP OLAN BİR MEAL ARIYORUM
  • Öncekilerin tekrarı olmayacak Akıcı ve anlaşılır olacak Hurafelerden arınmış sahih ve sağlam bilgiyi öne çıkaracak Her ayete Kur'ân bütünlüğü içinde bakacak Meal okumaya yeni başlayanları dikkate alacak Açıklamaları ile anlaşılması zor olan ayet bırakmayacak Meal tefsir ve siyer üçlüsü ile üçü bir arada olacak Bana hitap eden bir dille yazılacak "Kur'ân Bana Ne Diyor?" soruma cevap verecek... Bu özelliklere sahip olan bir meal arıyorsanız "İNİŞ SIRASI ÜZERİNDEN KURAN BANA NE DİYOR?" ismiyle size sunulan bu eser aradığınız özelliklere sahip olduğu gibi daha fazlasını da sizlere sunuyor. Meal Peygamber Efendimizin (sav) yirmi üç yıllık Peygamberlik hayatını yirmi üç bölüm olarak ele alıyor. Her bölümde o yıl inen sûre ayet ve ayetler içinde geçen Esmâü'l Hüsnâ ve Peygamber kıssaları üzerinden verilen mesajlara dikkat çekiliyor. Bu meali aldığınızda onlarca tefsir hadis ve siyer kitabından yüzülmüş bilgiyle yoğrulup zenginleşmiş önceki meallerin tekrarı olmayan meal dünyasına yöntem noktasında birçok yenilik katan bir esere sahip olmuş olacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilgeoğuz Yayınları 314561 Kur'an Bana Ne Diyor? İniş Sırası Üzerinden - Veli Tahir Erdoğan

BilgeOğuz Yayınları İniş Sırası Üzerinden Kur’an Bana Ne Diyor? kitabı, Kur'an-ı Kerim'deki tüm surelerin iniş sebepleri ve açıklamalarını içerir. Bu ürün, her seviyeden okuyucunun rahatlıkla anlayabileceği bir eserdir. Kitap, İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve bu alana ilgi duyan kişilere yardımcı bir mealdir. Kitap, ciltlidir ve şık bir ön kapağa sahiptir. Bu kitap, ilahiyatçı yazar Veli Tahir Erdoğan tarafından kaleme alınmıştır.

  • Açıklamalı tefsir şeklinde hazırlanmış bir Kur'an mealidir.
  • Kitap içeriği, surelerin iniş sırasına göre düzenlenmiştir.
  • Bağımsız yazar Veli Tahir Erdoğan tarafından hazırlanmıştır.

BilgeOğuz Yayınları Kur'an Bana Ne Diyor Kitabının İçeriği

BilgeOğuz Yayınları Kur'an Bana Ne Diyor Kitabının İçeriği

BilgeOğuz Yayınları İniş Sırası Üzerinden Kur’an Bana Ne Diyor? kitap içeriğinde İslamiyet dininin kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'in açıklamalı meali yer alır. Kitap içerisinde orijinal ayetler ya da Arapça Kur'an sureleri bulunmaz. Kitapta Kur'an-ı Kerim'deki tüm ayetlerin eksiksiz meali, iniş sebepleri ve diğer açıklamalar mevcuttur. Bu mealin dizilimi, ayetlerin değil surelerin iniş sırasına göre hazırlanır. Böylece hem Kur'an'ın iniş sırasını öğrenebilir hem de mealini okumak istediğiniz sureyi kolaylıkla bulabilirsiniz. BilgeOğuz Yayınları Kur’an Bana Ne Diyor? kitabı, Kur'an-ı Kerim'in kısa tefsiri olarak tasarlanır. Bu eserde bugüne kadar hiçbir mealde bulunmayan bir yaklaşımla her seviyeden okuyucuya hitap edilir. Hem derin bir tefsir bilgisine sahip olan hem de bu alanda fazla bilgisi bulunmayan bireyler, bu mealden rahatlıkla faydalanabilir.

BilgeOğuz Yayınları Kur'an Bana Ne Diyor Kitabının Boyutları Nedir?

İniş Sırası Üzerinden Kur'an Bana Ne Diyor? kitabının 11. ve sonrasındaki baskılarının boyutları, 15 cm x 22 cm'dir. Kitap, sert bir kapağa sahiptir. Kapakta kabartma baskı mevcuttur. Şık bir tasarıma sahip olan bu ürünü dilerseniz tefsir alanına ilgi duyan sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kitap, toplamda 844 sayfadan oluşur. Kitap sayfaları, renkli bir tasarıma sahiptir ve baskıda kullanılan yazı puntosu da orta büyüklüktedir. Renkli baskısı ve ideal yazı boyutu sayesinde bu kitap, hemen herkes tarafından rahatlıkla okunabilir. Dilerseniz bu ürünü çantanızda taşımanız da mümkündür. Örneğin, Kur'an üzerine birtakım araştırmalar yapan biriyseniz mealinizi kütüphaneye götürerek sessiz bir ortamda rahatça çalışabilirsiniz. Orijinal ayetleri içermeyen bu meali, Kur'an eşliğinde okuyabilirsiniz.

BilgeOğuz İniş Sırası Üzerinden Kur'an Bana Ne Diyor Yazarı Kimdir?

BilgeOğuz Yayınları İniş Sırası Üzerinden Kur’an Bana Ne Diyor? adlı Kur'an mealinin yazarı, Veli Tahir Erdoğan'dır. Yazar unvanı taşıyan Veli Tahir Erdoğan, 1965 yılında Kırşehir'de doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Ankara'da bitiren yazar, lise öğrenimini Tokat'ın Turhal ilçesinde tamamlamıştır. Erdoğan, yüksek öğretim için Kayseri'ye gitmiş ve Erciyes Üniversitesi Kayseri İlahiyat Fakültesini bitirmiştir. 1987-1992 yılları arasında henüz üniversite öğrencisiyken dönemin Kayseri müftüsü Necmettin Nursaçan'ın teşvikiyle fahri vaizliğe başlamıştır. Bu süreçte üniversite eğitiminin yanı sıra hadis ve fıkıh dersleri de almıştır. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Hollanda'ya giden Veli Tahir Erdoğan, orada 13 yıl yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönerek Antalya'ya yerleşmiştir. Antalya'da 10 yıl eğitim danışmanlığı ve fahri vaizlik görevlerini yerine getirdikten sonra 2016 yılında Ankara'ya yerleşerek çalışmalarını sürdürmüştür. Veli Tahir Erdoğan, herhangi bir tarikat, kurum veya kuruluşla bağlantısı bulunmayan bağımsız bir yazardır. Dilerseniz BilgeOğuz Yayınları İniş Sırası Üzerinden Kur’an Bana Ne Diyor yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla kolayca satın alabilirsiniz.