Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti (6 DENEME SINAVI) /

92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti (6 DENEME SINAVI) /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FERHAT KIRTASİYE TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: FERHAT KIRTASİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385150204200001 Vergi Kimlik Numarası: 3851502042
    Bu ürün FERHAT KIRTASİYE TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti (6 Deneme Sınavı) Ürün Adı : 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti (6 Deneme Sınavı) Yayınevi : Bilgi Küpü Stok Kodu : 9786057657121 Sayfa Sayısı : 144 Boyut : 20x27 Basım Tarihi : 2019 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 1. Hamur Dili : Türkçe 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti (6 Deneme Sınavı) Bilgi Küpü

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti

Bilgi Küpü 7. sınıf deneme sınavı seti, çocukların sınav pratiklerine ve sorularına alışkanlık sağlaması amacıyla hazırlanmıştır. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce dersleri sorularını barındıran kitap, öğrencilerin konuları daha iyi anlamasını sağlar. Deneme sınavı setinin içerisinde 6 adet deneme sınavı yer alır. Yeni öğretim programına ve müfredata uygun bir şekilde hazırlanan sorular ile öğrencilerin anlama kabiliyetlerinin gelişmesi hedeflenmiştir. Yeni nesil sorular ile desteklenen deneme sınavı, bu anlamda öğrencilerin yeni nesil sorulara adapte olmasını kolaylaştırır. Deneme sınavı seti, öğrencilerin soru çözme pratiğini edinmesinin yanı sıra sorulara kavrama yeteneklerini de geliştirir. Aynı zamanda, set içeriğinde yer alan konu analizleri sayesinde öğrencilerin konuları daha iyi kavramaları da hedeflenmiştir.

  • 1. basım
  • 2020 basım yılı
  • 6 deneme sınavı

Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Setinde Hangi Konular Vardır?

Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Setinde Hangi Konular Vardır?

Bilgi Küpü 7. sınıf 6’lı deneme sınavı seti içerisinde Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinin konuları yer almaktadır. Yeni nesil sorular içerisinde yer alan sorular, yeni öğretim programına uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Ortaokuldaki tüm sınıflarda, temel derslerin tamamını kapsayacak şekilde hazırlanan deneme sınav seti, içerdiği yeni nesil sorular ile öğrencilerin başarıya doğru büyük bir adım atmasını sağlıyor. Deneme sınavlarının her birinin içerisinde 80 adet yeni nesil soru yer almaktadır. Çek – kopar sınav fasikülü ile oluşturulan deneme sınavı seti, 6 optik form, konu analizi ve skor tabloları ile desteklenerek öğrencilerin konuları daha iyi anlamaları amaçlanmıştır. Müfredata uygun bir şekilde üretilen deneme sınavı setinin içerisinde hem müfredat konuları hem de sınav konuları yer almaktadır.

Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Setinin Basım Özellikleri Nelerdir?

Bilgi Küpü deneme sınavı seti basım özellikleri arasında 1. basım olması ve baskı yılının 2020 olması dikkat çekiyor. Deneme sınavı setinin hamur tipi ise 1. sınıf, sayfa sayısı ise 144 sayfadır. Deneme sınavı setinin ebadı ise 20 x 27dir. Böylelikle, her yere kolaylıkla taşınabilir ve çek kopar fasikül özelliği sayesinde rahatça kullanılabilmektedir. Deneme sınavı setinde yer alan soruların hepsi Türkçe yazılmıştır. Öğrencilerin yeni nesil sorulara alışması amacı ile hazırlanan sınavlar içerisinde aynı zamanda konuların pekiştirilmesi için konu analizleri de yer almaktadır. Müfredata uygun bir şekilde hazırlanan sorular ile öğrencilerin kavrama yeteneklerinin gelişmesi ve başarıya giden bu yolda önemli bir adım atmaları hedeflenmiştir. Öğrenciler, diledikleri yerde yeni nesil soru tiplerini çözebilir ve konuları daha iyi kavrayabilir.

Bilgi Küpü 7. Sınıf Deneme Sınavı Seti Okula Yardımcı mıdır?

Bilgi Küpü 7. sınıf deneme sınavı seti yorum konusunda en merak edilen konulardan biri sınav setinin okula yardımcı olup olmadığıdır. Ortaokuldaki tüm sınıfların temel derslerini kapsayacak şekilde hazırlanan sınav seti, içerdiği yeni nesil sorular ile okula yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda, okul sonrası sınavlarda da öğrencilerin yeni nesil sorulara adapte olmasını sağlar ve soru çözme alışkanlıkları edinmelerini mümkün kılar. 80 sorunun yer aldığı 6 deneme sınavı setinin içerisinde aynı zamanda konu analizleri de yer almaktadır. Bu yönü ile öğrencilerin konuları daha iyi bir şekilde kavramalarını sağlayan deneme sınavı seti, sadece soru çözme konusunda değil konuların daha iyi anlaşılmasında da öğrencilerin en büyük dostu. Bilgi Küpü 7. sınıf deneme sınavı seti fiyatı hakkında detaylı bilgi ve seti satın almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama yapmanız yeterli olacaktır.