Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Kimya Soru Bankası

269 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Kimya Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgi Sarmal Yayınları AYT Kimya Soru Bankası Özellikleri ve Açıklamaları Bilgi Sarmal Yayınları AYT Kimya Soru Bankası Yeni Müfredat

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Bilgi Sarmal Ayt Kimya Soru Bankası

Kimya dersi en önemli derslerin başında gelmektedir. Kimya dersi soru bankalarında öğrencilere etkili bir şekilde sorular sunmak ve her konudan yeteri kadar soru olması bir soru bankasının önemli özelliklerindendir. Sarmal ayt soru bankası modelleri ile güncel müfredata uygun sorular ile karşılaşabilmenizin yanı sıra kolaydan zora doğru giden sorular ile de kendinizi geliştirebilmeniz mümkündür. Bu kitaplarda yeni öğretim programına uygun konulara ait sorularla karşılaşabileceğiniz gibi video çözümlü özelliği ile öğretmenlerin videolu bir şekilde anlatarak çözdüğü sorulardan yapamadığınız soruları öğrenebilirsiniz. Aynı şekilde çözdüğünüz sorularda da bu videolu çözümlere başvurarak çözüm yollarınızı karşılaştırabilmeniz mümkündür. Bilgi sarmal ayt kimya soru bankası çözümleri çözdüğünüz veya çözemediğiniz her soruda yardım almanız için oldukça yararlı bir araçtır.

  • Video Çözümlü Sorular
  • Yeni Öğretim Programına Uygun
  • Kazanım Sıralı

Çözümlü Video Sorular ile Etkili Öğrenme

Çözümlü Video Sorular ile Etkili Öğrenme

Bir kitabın çözümlü videolu sorulara sahip olması öğrenme açısından da oldukça önemlidir. Çözemediğiniz sorularda bu videolara başvurabileceğiniz gibi etkili ve kolay anlatım yolları ile çözdüğünüz sorularda dahi farklı yolları öğrenebilmeniz mümkündür. Bilgi sarmal ayt soru bankası özellikle videolu çözümleri ile soru çözüm zamanlarınızda size oldukça yararlı olacaktır. Öğretmenlerin çözerken izlediği kolay yolları bu videolar ile keşfedebileceğiniz gibi her videoya ait çözümler ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Bilgi Sarmal yayınları ayt kimya soru bankası videolu çözümlü sorularının yanı sıra soru çeşitliliği açısından da size oldukça fayda sağlayacaktır. Çeşitli ve farklı soruların yanı sıra öğrenerek ilerlemenizi sağlayan soru sıralamaları de mevcuttur. Bu sayede bu soruları öğrenirken çözebileceğiniz gibi çözerek de öğrenebilirsiniz.

Yeni Öğretim Programına Uygun Sorular ile Faydalı Öğrenme

Yeni Öğretim Programına Uygun Sorular ile Faydalı Öğrenme

Müfredata uygun olmayan kitaplar çoğu zaman öğrenmediğiniz ve öğrenmeniz gerekmeyen soruların karşınıza çıkmasına neden olabilmektedir. Sarmal ayt kimya soru bankası kitaplarının müfredata uygun yapıları sayesinde çözdüğünüz sorular tamamen işlediğiniz konulara özgü olacaktır. Değişen ve yeni öğretim programına uygun yapısı sayesinde bu kitaplar sizi müfredatın sunduğu konulara ait sorulardan sorumlu tutacaktır. Bu sayede farklı tarzda bir soru ile karşılaşma gibi bir şansınız ortadan kalkmaktadır. Sarmal ayt kimya soru bankası kullananlar arasından çoğu bu müfredata uygun yapısından oldukça memnun olmaktadır. Tamamen müfredata uygun ve çıkmış soru çeşitlerine göre önünüze sorular sunan Bilgi Sarmal Yayınları kaliteli içerikleri ile de oldukça öne çıkmaktadır. Sorulardan video çözümlerine kadar farklı ve kaliteli sorular üreten bu yayın sizin için en etkili başarıyı sağlamak adına çalışmaktadır.

Kolaydan Zora Soru Çeşitleri ile Sıralı Kazanım Yöntemi

Kolaydan Zora Soru Çeşitleri ile Sıralı Kazanım Yöntemi

Bir soru bankasının diğer bir önemli özelliği ise sorularının kolaydan zora sıralı bir şekilde devam etmesidir. Öğrenci ancak bu sayede etkili bir öğrenim sağlayarak soru çözümünü sürdürebilmektedir. Sarmal ayt kimya soru bankası yorumları açısından bu sıralı kazanım soruları oldukça önemlidir. Kolaydan zora doğru ilerleyen sorular sayesinde çözerken de öğrenebilirsiniz. Ayrıca bir soru bankasında kolay sorudan başlayarak zorlara doğru ilerlemek her zaman soru çözme motivasyonunuzu da diri tutacaktır. Sarmal ayt kimya soru bankası sıralı kazanım sağlayan soruları ile ders çalışmanızda size yardımcı olmaktadır. Sarmal ayt kimya soru bankası fiyatı ise çeşitlere göre değişiklik göstermektedir. En doğru bilgiyi sayfamızdan öğrenebilirsiniz.