Bilgi Sarmal Yayınları Tyt Soru Bankası Problemler 2024

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kurumsal Fatura
131,75 TL
205 TL'ye 55 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
169,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Sarmal Yayınları Tyt Soru Bankası Problemler 2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: onlinekitap Satıcı Ünvanı: İŞLER YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0482007332800053 Vergi Kimlik Numarası: 4820073328
    Bu ürün onlinekitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgi sarmal tyt yks soru bankası problemler 2023-24

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilgi Sarmal Yayınları TYT Soru Bankası Problemler 2022

12. sınıf öğrencilerinin üniversiteye girmeye hak kazanabilmeleri için girmesi gereken ilk sınav TYT oturumudur. TYT’nin açılımı temel yeterlilik testi olup 3 oturumlu YKS sınavının ilk oturumudur. Sınavda yer alan dersler fizik, kimya, felsefe, Türkçe, tarih, coğrafya ve biyolojidir. Bilgi Sarmal TYT problemler tamamen özgün içerikler ile hazırlanmış olup içinde daha önceki sınavlarda çıkmış olan ve benzeri sorular yer alır. Problemlerin çözümleri ve çözüm şekilleri ayrıntılı olarak kitapta yer alır. Ayrıca video içerikler ve soru çözümleri sayesinde öğrencilerin daha verimli bir şekilde sınava hazırlanmasına yardımcı olur. Sınava hazırlanırken daha önceki sorulara çalışmak ve sürekli test çözmek öğrencilerin pratikliğin arttırır ve sorulara olan aşinalığını arttırır. Bilgi Sarmal TYT problemler soru bankası ile yeni müfredata uygun olarak hazırlanan konuları ve konular ile ilgili soruları bulabilirsiniz.

  • 2022 yayın
  • Tyt problemler
  • Soru bankası

2022 TYT Problemler Soru Bankası Bilgi Sarmal Yayınları

2022 TYT Problemler Soru Bankası Bilgi Sarmal Yayınları

Fizik, kimya ve matematik başta olmak üzere yer alan tüm problemler ve her problemin farklı çözümü ve formülleri bulunur. Yeni dönem problem çözme tekniklerini bilmek ve uygulamak öğrencilerin sınavda daha başarılı olmasına yardımcı olur. Bilgi Sarmal TYT problemler soru bankası çözümleri yeni nesil problem çözme teknikleri ve yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanmıştır. TYT sınavında 9. ve 10. Sınıf müfredat konuları da yer alır. Her dersten hazırlanan soru sayısı konularına göre belirlenmiştir. Sınava hazırlık dönemlerinde kaynak kitap ve soru bankası seçimi oldukça büyük önem taşıyan bir konudur. TYT problemler soru bankası Bilgi Sarmal Yayınları yorum kitapların sıklıkla tercih edilen anlaşılır ve açıklayıcı bir kitap olduğu yönündedir. Soru tarzları yeni nesle uygun olarak alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmıştır.

Bilgi Sarmal TYT Problemler Soru Bankası Çözümleri İçeriği

Bilgi Sarmal TYT Problemler Soru Bankası Çözümleri İçeriği

Yeni nesil problem çözümlerini ve konu anlatımlarını içeren TYT problemler soru bankası Bilgi Sarmal Yayınları problem çözümlerini basamak basamak açıklar ve öğrenciler için pratik bir kullanım olanağı sunar. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için farklı soru kalıpları ile hazırlanan soru bankası kitapları deneme sınavları ile satışa sunulur. Sorular konu içeriklerine göre kolay ve zor olarak farklı seviyelerde hazırlanmıştır. Hızlı ve pratik bir çözüm için öğrencilerin faydalanabileceği bir kitaptır. Önceki sınavlarda çıkan soruların da yer aldığı kitap öğrencilerin sınavda çıkabilecek soru kalıplarına karşı hazırlıklı olmasını yardımcı olur. Sözel ve sayısal bölümlerde yer alan tüm konular okul müfredatına uygun içerikler olarak hazırlanmıştır. Sınava hazırlık döneminde öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu özellikle sınava yakın zamanlarda soru çözümünü hızlandırdıkları dönemde en çok kullandıkları kitaplardan biridir.

Bilgi Sarmal TYT Problemler Soru Bankası Çözümleri Fiyat

Bilgi Sarmal TYT Problemler Soru Bankası Çözümleri Fiyat

Öğrencilerin sınava hazırlık aşamasında en çok yararlandığı kitaplar arasında yer alan TYT problemler soru bankası Bilgi Sarmal Yayınları indirim dönemlerinde uygun fiyat avantajları ile kategorilerimizde yer alır. Kitap fiyatı satıcıya ve kitap özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Kitap normal boyutlarda olup 2022 yılında basılmıştır. Gerçek sınav sistemine uygun bir şekilde hazırlanan deneme sınavları videolu problem çözümleri ile oldukça faydalı bir kaynaktır. Üniversiteye giriş için yapılan ilk oturum sınavlarında çıkabilecek sorular ve çözümleri içerir. Öğrencilerin sınava hazırlık döneminde soru çözme kabiliyetini arttırarak hızlı ve pratik bir şekilde çözüme ulaşmalarına yardımcı olur. Ek kaynak kitapları ve soru bankaları arasından ihtiyacınıza en uygun olan ürünü Trendyol’da bulabilir, TYT problemler soru bankası Bilgi Sarmal Yayınları satın al seçeneği ile kolayca satın alabilirsiniz.