4
Türk Edebiyatı kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu-reşatnuri Güntekin

359 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu-reşatnuri Güntekin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Book Satıcı Ünvanı: EMRE GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220499865
    Bu ürün Book tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reşat Nuri Güntekinin 1922 yılında ilk kez Vakit gazetesinde tetrika edilen en tanınmış eseridir. Fransız Lisesi mezunu gencecik, delişmen bir kız olan Feridenin serüveni yaşadığı derin bir hayal kırıklığı sonrasında nişanlısını, ailesini İstanbulda bırakarak Anadolunun küçük bir köyüne öğretmen olmasıyla başlar. Daha sonra bu köyü diğer kasabalar, şehirler izler. Önceleri her gittiği yerde Kurtuluş Savaşının etkileri görülür, güç koşulların, sefaletin izlerine rastlanır. Sonraları farklı kültürden gelen genç, yalnız ve bağımsız bir kızın toplumsal yaşamdaki zorlukları, çalışan değer yargıları, karşısına dikilen çıkar ilişkileri, Feridenin iç dünyasındaki fırtınalar ve derin yalnızlıkla iç içe geçerek okurun karşısına çıkar. Çalıkuşu, gerçekçi yönelimin ilk dönemlerinden olan bir başyapıttır. Reşat Nuri Güntekin 1889da İstanbulda doğdu. Edebiyat Fakültesini bitirdi. Liselerde öğretmenlik, müdürlük, Milli Eğitim Müfettişliği, Paris Kültür Ateşeliği yaptı. UNESCOda Türkiyeyi temsil etti. Romanları, hikayeleri, tiyatro eserlerinin yanısıra çeşitli çevirileri de vardır. Barkod: 9789751027689 Marka: İnkılap Kitabevi Yazar: Reşat Nuri Güntekin Sayfa: 541 Sayfa Kağıt: 2. Hamur Kağıt Boyut: 14.00x20.00 cm Basım Yılı: Ağustos 2019

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Reşat Nuri Güntekin
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin

Hayatın ağır yükünü erken yaşta omuzlarına alan ve hayatını tek başına kurmak mecburiyetinde olan pek çok kadın vardır. Kimisinin anne ve babasını kaybettiği kimisinin de kabul görmeyerek bu yolu yürümek zorunda bırakıldığı kadınlar sinemalardan kitaplara kadar çok sayıda eserde yer alır. Bu eserleri arasından yıllara meydan okuyan, dönemi dışına çıkmayı başaran İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin seçeneği öne çıkar. Kimi zaman okuyucuyu gözyaşlarına boğan kimi zaman da kahkahalar attıran yapıt, basıldığı yıldan beri popülerliğini kaybetmez. Okurun kaliteli bir şekilde zaman geçirmesine yardımcı olur. Siz de dönemi dışına çıkan bir eser ile kaliteli zaman geçirmek istiyor, eski öğretmenlik ya da hayat hakkında objektif bilgiler edinmeyi amaçlıyorsanız İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin satın alabilirsiniz.

  • Etkileyici kurgu
  • Açık ve anlaşılır üslup
  • Kaliteli yapı

Etkileyici İnkılap Kitabevi Çalıkuşu Reşat Nuri Güntekin

Etkileyici İnkılap Kitabevi Çalıkuşu Reşat Nuri Güntekin

Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin seçeneği oldukça etkileyici bir kurguya sahiptir. Küçük yaşlarda anne ve babasını kaybeden bir kızın yaşam öyküsü okuyucu ile buluşturulur. Hırçın ve narin bir genç kızın aşk pençesinde kıvranışını, yaşadığı acıya rağmen kendi yoluna çıkışını kaleme alır. Genç ve güzel Feride karşılaştığı türlü zorluklara kendi başına göğüs germeye çalışırken bir yaprak misali diyardan diyara savrulur. Çalıkuşu kitabı İnkılap Yayınları etkileyici kurgusu sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Farklı hayatlara sahip olan kişilerin karakter ile bağ kurmasına kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda çok sayıda değişik hayata sahip olan kişilerin ders almasına aracı olur. Siz de etkileyici ve dikkat çeken bir kurguya sahip olan, açık ve anlaşılır bir üslubun kullanıldığı ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu Reşat Nuri Güntekin Yorumları

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu Reşat Nuri Güntekin Yorumları

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, sağlam ve dayanıklı materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu özelliği sayesinde sayfa dağılması ya da yırtılma gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumlar görülmez. Ürün, uzun süre rahat bir şekilde kullanılır. Kullanılan kağıdın kalitesi de müşterilerin ürünü tercih etmelerine aracı olan özelliklerinden bir tanesidir. Okumayı olumlu yönde etkileyen kağıt kalitesi, yazıların belirgin bir hal almasına kaynaklık eder. Bu sayede gençlerden yetişkinlere yetişkinlerden yaşlılara kadar değişik yaş aralığında bulunan kişiler tarafından rahat ve kolay bir şekilde okunur. İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de kaliteli bir yapıya sahip olan, uzun süre rahat bir şekilde kullanılan ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Fiyatı

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Fiyatı

İnkılap Kitabevi Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin fiyatı müşteri memnuniyeti kazanan miktar aralığında yer alır. Ürün, dikkat çeken ve etkileyici bir kapak tasarımına sahiptir. Kapak tasarımı okurların beğenisini kazanır. Çok sayıda kişide merak duygusunun oluşmasına kaynaklık ederken hediyelik eşya seçenekleri arasında başrole sahip olmasına aracı olur. Siz de sevdiğiniz kişilere verdiğiniz değer ve kıymeti göstermek istiyorsanız etkileyici içeriği ile yıllara meydan okuyan, çok sayıda kişinin okunması gereken kitaplar listesine eklediği ürünü hediye edebilirsiniz. Ürün, ideal yazı puntosuna sahiptir. Yazı punto özelliği sayesinde çeşitli göz rahatsızlıkları yaşayan kişiler tarafından da kullanılabilir. Böylelikle oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Siz de dikkat çeken kapak tasarımı ile büyük beğeni toplayan, etkileyici bir içeriğe sahip olan ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.