Bilgi Yayınları Yaşlı Adam Ve Deniz (İHTİYAR BALIKÇI) - Ernest Hemingway 9789752201682

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
105 TL'ye 5 TL İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
94,99 TL
Kurumsal Fatura
112,80 TL108,10 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
115,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Yayınları Yaşlı Adam Ve Deniz (İHTİYAR BALIKÇI) - Ernest Hemingway 9789752201682

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşlı Adam ve Deniz (İhtiyar Balıkçı) - Ernest Hemingway 9789752201682

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ernest Hemingway
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz (İhtiyar Balıkçı) - Ernest Hemingway

Modern klasikler, müşterilerin oldukça beğendiği türlerden biridir. Özellikle eğlenceli konulara sahip olan kitap türleri, son derece sürükleyici bir özellik gösterir. Yalın dil anlatımına sahip olan çeşitler, olay anlaşılır olduğundan rahatlıkla okunabilir. Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz (İhtiyar Balıkçı) - Ernest Hemingway eseri, modern klasik kitap türlerinden biridir. Eğlenceli konusu son derece sürükleyici olduğundan müşteriler, tek solukta okumak ister. Kitapta kendi tutkusuyla güçlü bir şekilde yarışan yaşlı bir balıkçının hayatı anlatılır. Aynı zamanda bir serüverenden diğer serüvene atılan Hemingway, fırtınalarla da boğuşur. Kitap aslında kendi içinizde oluşan fırtınalara yön verebilmeniz adına yazılır. Kitapta hayatı söz konusu olan karakterden faydalanarak psikolojik anlamda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte tüm yenilgilere karşı cesaret dolu olabilirsiniz.

  • Eğlenceli konu
  • Yalın ve akıcı dil
  • Karton kapaklı tasarım

Eğlenceli Konusuyla Yaşlı Adam ve Deniz

Eğlenceli Konusuyla Yaşlı Adam ve Deniz

Kitap çeşitlerinin eğlenceli olması, hız kesmeden okuyabilmek adına son derece önemlidir. Müşteriler genellikle sürükleyici özelliğe sahip olan modern klasik türlerini beğenirler. Bununla birlikte hayatlarına yön verebilecek ve küçük bir dokunuşta bulunabilecek kitapları okumak ister. Yaşlı Adam ve Deniz (İhtiyar Balıkçı) - Ernest Hemingway, oldukça sevilen eserlerden biridir. Eserin eğlenceli konusu ve anlatım tarzı müşterileri mest ettiğinden oldukça beğenirler. Yazar, bir balıkçının okyanusta başlayan birkaç gününü anlatır. Bununla birlikte balıkçı oldukça yaşlıdır. Gulf Stream’e kapılan efsane balık, kitapta geçen karaktere saldırır. Bu saldırıcı sonucunda birbirlerini esrarengiz bir mücadelede bulurlar. Karakter, kendini korumaya alır ve yüksek cesaretle kılıçbalığı ile boğuşmaya başlar. Siz de eğlenceli konuya sahip bir kitap arıyorsanız dünyaca ünlü yazar tarafından kaleme alınan bu klasiği tercih edebilirsiniz.

Yalın Dil Yapısıyla Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz

Yalın Dil Yapısıyla Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz

Kitap okuma alışkanlığı günlük hayatta oldukça önemli bir yer tutar. Özellikle bu yapımların yalın bir dile sahip olması anlaşılabilirlik açısından son derece önemlidir. Yaşlı Adam ve Deniz - Ernest Hemingway kitabı, ölümsüz eserler arasında yer alır. Dünyaca ünlü olan yazar, bu romanı ile Nobel Ödülü almaya hak kazanır. Bu klasik yayımlandığı tarihten itibaren tüm ülkelerde yoğun bir ilgi görür. Bununla birlikte artan ilgi ile tüm müşterilerin merak ettiği yapıtlardan biri haline gelir. Okurken cümlelerden kolay bir şekilde anlam çıkarabilir ve rahatlıkla konuya hakim olabilirsiniz. Aynı zamanda yalın dilinden faydalanarak zamanın nasıl geçtiğini anlamadan tek solukta okuyabilirsiniz. Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz (İhtiyar Balıkçı) - Ernest Hemingway yorumları ile müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle kitap hakkında kısa bir bilgiye ulaşabilir ve güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Bilgi Yayınevi Ernest Hemingway İhtiyar Balıkçı Fiyatı

Bilgi Yayınevi Ernest Hemingway İhtiyar Balıkçı Fiyatı

Kitap çeşitlerinin kaliteli bir tasarıma sahip olması dayanıklılık açısından son derece önemlidir. Birbirinden farklı konularla işlenen macera dolu kitaplar, son derece eğlencelidir. Bilgi Yayınevi tarafından basılan İhtiyar Balıkçı kitabı, oldukça ilginç bir konuya sahiptir. Bununla birlikte karton kapak tasarımı ile uzun süre kitaplığınızda yer edinebilir. Ciltsiz olması sayesinde kitabı tek seferde okuyabilirsiniz ve devamında gelebilecek çeşitleri beklemek zorunda kalmazsınız. Ürünü Trendyol’dan 9789752201682 kodu ile aratabilirsiniz. Bununla birlikte kolay bir şekilde kitaba ulaşabilir ve eşsiz konusundan feyz alabilirsiniz. Kendi hayatınıza da farklılık katabilir ve kitabı okurken son derece keyifli hissedebilirsiniz. Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz (İhtiyar Balıkçı) - Ernest Hemingway fiyatı avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Bu sayede eşsiz konuya ve yalın anlatım stiline sahip olan bir kitaba başlayabilirsiniz.