Bilgi Sarmal Yayınları Bilgi Sarmal Yayınları Tyt Matematik 15 X 40 Branş Denemeleri

209,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,80 TL
4.500 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
276,60 TL

Ürün Bilgileri

Bilgi Sarmal Yayınları Bilgi Sarmal Yayınları Tyt Matematik 15 X 40 Branş Denemeleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hızlı Kitap Al Satıcı Ünvanı: SCM HIZLI KİTAP ONLİNE SATIŞ VE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757081086500001 Vergi Kimlik Numarası: 7570810865
    Bu ürün Hızlı Kitap Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri - ÖSYM Dizgi ve Grafiklerine uyumlu - Video Çözümlü - Ayrıca Tüm Branş Denemelerimiz DÖNÜTLÜ hazırlandı ,soruların konu ve kazanım tabloları belirlendi - Öğrenci yanlışlarının hangi konudan olduğunu direkt tesbit edebilecek şekilde hazırlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri

Temel yeterlilik sınavına hazırlıkta deneme sınavı çözümleri yapılır. Süreli ya da süresiz deneme sınavlarını çözmek sınav için pratiklik sağlar. Her dersin ayrı ayrı denemelerini bulmak mümkündür. Bilgi Sarmal TYT matematik branş denemeleri konulara göre soru dağılımları bulunan denemelerden oluşur. 40 soruluk ayrı denemeler halinde hazırlanmıştır. Düzenli olarak test çözülerek konu mantıkları kavranabilir ve eksik kalan konular tespit edilebilir. TYT matematik 15 x 40 branş denemeleri Bilgi Sarmal Yayınları yeni müfredat ile uyumludur. TYT matematik konularını içeren 15 adet deneme kitap içerisinde yer alır. Her deneme kitapçığında 40 adet matematik sorusu yer alır. Denemelerin sonunda soruların konuları da bulunmaktadır. Cevap anahtarı kitap içerisinde yer almaktadır. Videolu çözümler ile anlaşılmayan sorular kolaylıkla çözülebilir.

  • Tyt hazırlık
  • Matematik branş
  • Deneme sınavları

Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri İçeriği

Deneme sınavlarında her dersin soru sayısı ve konu dağılımı belirlenir. TYT sınavında matematik dersinden 40 adet soru bulunur. Sorular farklı konularda ve farklı dağılımlarda olabilir. Müfredat içeriğinde bulunan konular dağılımları ile soru sayılarını oluşturur. Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 branş denemeleri içeriği 15 adet 40 soruluk matematik denemelerinden oluşan bir kitaptır. Bu denemeler ile temel yeterlilik sınavında sorumlu olunan matematik konularının soruları yer alır. Her denemenin sonunda soruların hangi konularda olduğu yazılır. Bu şekilde yanlış ya da boş soruları inceleyerek konu eksiklikleri fark edilebilir. Kolaylıkla tespit edildikten sonra eksik konular daha hızlı giderilebilir. Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri TX6BCA06F715912 üniversite sınavına hazırlıkta oldukça etkili kaynaklar arasında yer alır.

Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri Yorumları

Matematik dersi pek çok alan için önemli konuları içerir. Temel yeterlilik sınavı olan TYT; üniversite sınavının ilk oturumudur. Gerekli puanı almakta matematik sorularını çözebilmek oldukça avantaj sağlayacaktır. Matematik dersinde başarı sağlamak için soru çözümü yapılmalıdır. Çeşitli kaynaklardan soru çözümü yapmak pratiklik kazandıracaktır. Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri yorum ve görüşler kitabın faydalı olduğu ve müfredat ile uyumlu olduğu şeklinde belirtilmiştir. Ürünü satın almadan yorumları inceleyerek kitap hakkında detaylı bilgiye sahip olmak mümkündür. Deneme sınavlarının arka kısımlarında yer alan konu dağılımları ve doğru yanlış sayılarını not etme alanı kitabı oldukça kullanışlı hale getirir. Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları Tyt Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri kampanya dönemlerinde kitabı avantajlı şekilde satın almak mümkündür.

Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri Fiyat

Sınavlara hazırlık kitapları tercihi yaparken yayınevi ve kaynak araştırması yapılmalıdır. Farklı fiyat aralıklarında çeşitli kitaplar bulmak mümkündür. Bilgi sarmal yayınlarının hazırlamış olduğu branş denemeleri videolu çözüm desteği ile oldukça avantajlı seçenekler arasında yer alır. Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri satın al işlemleri hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol’dan yapılabilir. 15 ayrı denemenin bir arada bulunduğu kitap ile sınava hazırlık ve derslere destek oldukça kolay olacaktır. Bilgi sarmal yayınları matematik denemeleri her konudan soruları içerisinde barındırır. Toplam 600 soru bulunur. Bilgi Sarmalı Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri indirim dönemlerinde avantajlı fiyatları ve seçenekleri ile kullanıcılara sunulur.