Zekice Heyecanlı Bardaklar

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
179,90 TL148 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zekice Heyecanlı Bardaklar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜMİT TOYS Satıcı Ünvanı: ÜMİT TOYS OYUNCAK HIRDAVAT GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0906080351700001 Vergi Kimlik Numarası: 9060803517
    Bu ürün ÜMİT TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Severek oynadığınız bardak oyunu artık hem daha heyecanlı hem daha eğlenceli. Kartlardaki desenlere göre bardakları diz, zile bas, en çok kartı topla, oyunu kazan! Tam 52 adet görev kartı, 30 adet bardağı, ve özel ziliyle!

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 6 Kişi
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Zekice BZK-2242 Heyecanlı Bardaklar Eğitici Kutu Oyunu

Zekice Heyecanlı Bardaklar Eğitici Kutu Oyunu, bardak oyunu macerasının yeni bir versiyonudur. İçerisinde iki farklı oyun barındıran kutu, toplam 52 adet görev kartı, 30 adet bardak ve özel zil (sesli buton) bulundurur. 6 kişiye kadar oynanabildiği gibi, çocuğunuzu eğlendirirken öğretmeyi vadetmektedir. Kartlardaki desenlere göre bardakları en kısa sürede toplamaya çalışan oyuncuların, eğlenirken hafızalarını güçlendirmeleri amaçlanmaktadır. Çocuklarınızla birlikte oynayabileceğiniz bu oyun, aynı zamanda ailenizle keyifli ve kaliteli vakit geçirmenize olanak tanımaktadır. Çocuğunuzun bedensel ve bilişsel gelişimine katkı sağlayan Zekice Heyecanlı Bardaklar oyunu, aile boyu oynayabileceğiniz bir benlik saygısı ve özgüven geliştirme materyalidir.

  • Tek kutuda 2 adet oyun imkanı barındırır.
  • 6-9 yaş aralığına uygundur.
  • Aynı anda 6 adet oyuncuyla oynama imkanı sunmaktadır.

Zekice Heyecanlı Bardaklar Eğitici Kutu Oyununda Neler Var?

Zekice Heyecanlı Bardaklar Eğitici Kutu Oyununda Neler Var?

Heyecanlı bardaklar oyunu, tek kutu içerisinde iki adet oyun oynama imkanı sunmaktadır. Kutu içerisinden çıkan 55 adet resimli görev kartı, 72 adet buldum oyun kartı, 30 adet renkli bardak, 2 adet oyun anlatım kitapçığı ve özel zili ile çocuğunuza ve sizlere farklı bir deneyim sunmaktadır. 2 oyuncu ve üzerinin birlikte oynayarak eğlendiği, aynı zamanda çocukların zeka gelişimine katkı sağladığı bu oyunda çocuklarınızın sıkılmaması için her detay düşünülmüştür. Aynı kutu içerisinde iki farklı oyun imkanı da bu nedenle sunulmaktadır. Zekice heyecanlı bardaklar eğitici kutu oyunu fiyatı, piyasadaki diğer kutu oyunlarına göre oldukça uygundur. Bir kutu içerisinden 2 adet oyun çıktığı göz önünde bulundurulursa, fiyatı yarısı oranda değerlendirildiğinden, piyasadaki oyunların avantajlı bir alternatifi olmaktadır.

Heyecanlı Bardaklar Eğitici Kutu Oyunu Hangi Yaş Aralığı İçin Uygun?

Kutu oyunlarında en önemli faktörlerden biri uygun yaş aralığının belirlenmesidir. Pedagogların ve ebeveynlerin özenle dikkat ettiği yaş sınırları olan içerikler, çocukların kişilik ve zeka gelişimlerini şekillendirmektedir. Zekice heyecanlı bardaklar eğitici kutu oyunu yorumlarından görülebileceği üzere, 6 yaş ve üzeri için uygun olmaktadır. Çocuğunuzun zeka gelişime katkıda bulunmak için üretilmiş oyun, 6 yaş ve üzeri her birey için uygundur. Oyunu oynarken renkleri ve şekilleri pekiştirdikleri gibi, hafıza gelişimine destek olmaktadır. Hafıza destekleyen bu oyun, pedagojik açıdan uygunluğu kanıtlanmış olup, çocuğunuzun motor kas gelişimi ve refleks gelişimi için büyük önem arz etmektedir. Çocukların hareket kabiliyetleri motor becerilerinin gelişimine bağlı olduğundan, bu becerilerin gelişmesinde büyük önem arz eden heyecanlı bardaklar kutu oyunu pedagoglar tarafından da tavsiye edilmektedir.

Zekice Heyecanlı Bardaklar Eğitici Kutu Oyunu Nasıl Oynanır?

Kutu içerisinde iki adet oyun bulunmaktadır. Oyunların ilki “Heyecanlı Bardaklar” oyunudur. Oyuna başlarken her oyuncuya sarı, kırmızı, mavi, yeşil ve siyah renkte birer adet bardak dağıtılmaktadır. Bütün kartlar ve sesli buton ortaya konumlandırılır. Kartların üzerindeki desenler alt tarafa gelecek şekilde ters yerleştirilir. Oyunculardan bir tanesinin destenin en üstündeki kartı alıp ön yüzünü çevirmesiyle oyun başlamış olur. Kartların üzerindeki desenler bardakların hangi renkte ve hangi şekilde dizileceğini gösteren talimatlar içermektedir. En hızlı şekilde görevi gerçekleştiren oyuncu, sesli butona basar ve raundu kazanır. Kartlar bittiğinde en çok raund kazanan oyuncu oyunun galibi olur. İkinci oyun ise “Buldum” oyunudur. Buldum oyununda destedeki bütün kartlar oyunculara eşit şekilde dağıtılır ve herkes yalnızca kendi kartlarını görebilir. Ardından her oyuncu elindeki kartlardan istediği bir kartı ortaya açmalıdır. Açılan kartlardaki desenler arasındaki ilk bağlantıyı bulan oyuncu sesli butona basar ve raundu kazanır. Bütün kartlar bittiğinde en çok raund toplayan oyuncu oyunun galibi olur.