Binbirreyon Elbise Askısı Plastik Askı 24 Adet De107

124,99 TL
(5,21 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Binbirreyon Elbise Askısı Plastik Askı 24 Adet De107

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Binbirreyon Satıcı Ünvanı: BİNBİRREYON İNTERNET İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175043007400001 Vergi Kimlik Numarası: 1750430074
    Bu ürün Binbirreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekonomik 24lü Paket Ürün Stokta bulunan Renklerde Gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 24
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Binbirreyon Elbise Askısı Plastik Askı 24 Adet DE107

Bu ürün, gardrobunuzun düzenli durmasını sağlayacak kullanışlı ve güzel görünümlü bir gereçtir. İyi kalite plastikten üretilir ve bu sayede uzun ömürlüdür. Uzun yıllar kullanım imkanı sağlar. He boyutta kıyafetin asılması için uygun boyuttadır. Tişört, pantolon, elbise, ceket, takım ve benzeri kıyafetlerinizi asmak için kolaylıkla ürünü kullanabilirsiniz. Ağır kıyafetler asıldığına eğilme ve bükülme yapmayan ürün, dayanıklıdır. Ayrıca çocuk kıyafetleri için de kullanılır. Kıyafetlerinizin kaymaması için özel tırtıklı yapıya ve küçük kulakçıklara sahiptir. Turuncu renkteki model, dolabınızın kalanıyla uyumlu bir görüntü yaratır. Dolabınızdaki renk kombinasyonunu bozmaz. Sahip olduğunuz standart boyuttaki dolapların hepsinde kullanılabilir. 24’lü paket halinde sunulan set içerisindeki tüm askılar aynı renktedir. Binbirreyon DE107 plastik 24 adet elbise askısı günlük hayatta kolaylıkla kullanılan bir üründür.

  • Uzun kullanım ömrü
  • 24’lü paket
  • Kaydırmaz tırtıklı yapı

Binbirreyon DE107 Plastik 24 Adet Elbise Askısı Özellikleri

Binbirreyon DE107 Plastik 24 Adet Elbise Askısı Özellikleri

Bu ürünü gardroplarınızın içerisinde düzen sağlamak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlarınıza kolaylıkla cevap veren modeli, hafif ve portatif yapısı sayesinde ihtiyaç durumunda yanınızda taşıyabilirsiniz. Evde, ofiste, tatilde ve arabada kullanıma uygundur. Hafif ve dayanıklı bir yapısı vardır. Ağır kıyafetleri taşırken zorlanmanızı engeller. Form kaybı yaşamayan ürün, eğilmez ve bükülmez. Kaliteli plastik malzemeden üretildiği için dayanıklı bir yapıya sahiptir. Askının tamamı turuncu renktedir. Turuncunun tonu ve askının tek renk olması kullanım kolaylığı sağlar. Dolabınızın kalanıyla uyumlu ve düzenli bir görünüm oluşturur. Dolabınızın içinde kıyafetlerin kayıp düşmesini ve kendiliğinden dağılmasını önlemek için ürünün yan yüzeylerinin yapısı tırtıklı olarak tasarlanır. Ayrıca sahip olduğu küçük kulakları sayesinde kıyafetlerinizi tutturabilirsiniz. Bu sayede kayma ihtimali ortadan kalkar. DE107 askı tüm kıyafetlerinizi taşımak için tasarlanır. Çocuk kıyafetleri için de kullanılması da uygundur.

Cazip Binbirreyon DE107 Plastik Askı Fiyatları

Cazip Binbirreyon DE107 Plastik Askı Fiyatları

Sade ve günlük kullanım için uygun bir tasarıma sahip olan ürün, yetişkin kıyafetlerini rahatlıkla taşır. Ayrıca çocuk kıyafetleri için de tercih edilebilir. İdeal askı boyutu standartlarında olduğu için gardroplarınıza sığar. Plastikten üretilmiş olması nedeniyle keskin köşeleri veya sivri uçları yoktur. Bu sayede kıyafetlerinize zarar vermeyen ürün, kumaş üzerinde delikler ve sökükler oluşturmaz. Hassas kıyafetlerinizi bile güvenle saklar. Standart bir tasarımı olması nedeniyle göz yormaz, dolabınızın içerisinde göze çarpmadan uyumlu bir görünüm sağlar. 24 adetten oluşan set halinde satıldığı için dolabınızda bütünlük sağlamanızı kolaylaştırır. Her türlü kıyafetinizi hiç düşünmeden asabileceğiniz ürün çok fonksiyonludur. Montlar, ceketler, takım elbiseler, tişörtler, hassas bluzlar, kot pantolonlar ve aklınıza gelecek her kıyafeti asmak için rahatlıkla askıyı tercih edebilirsiniz. Binbirreyon De107 plastik 24 adet elbise askısı fiyatı ise ürün özelliklerine göre belirlenir.

Beğenilen Binbirreyon DE107 Askı Avantajları

Beğenilen Binbirreyon DE107 Askı Avantajları

Günlük kullanıma uygun 24 adet üründen oluşan plastik elbise askısı, set olarak satılması nedeniyle gardrobunuzu düzenlerken sizi memnun eder. Düzgün, tertipli ve temiz bir görünüm yaratır. Gardrobunuzun içerisinde bütünlük sağlarken içerideki eşyaların tamamıyla uyumlu bir görünüm oluşturur. Hafif, fonksiyonel ve ince bir yapıya sahiptir. Bu sayede kolay kullanılır ve göz yormaz. Gereksiz yer kaplamadığı gibi dolabınızda fazladan kalabalık yaratmaz. Taşımaya ve portatif kullanıma uygun olan ürün, gamboçlarla kullanılabilir. Kenarlarındaki tırtıklı tasarımı ve sahip olduğu küçük kulakçıkları sayesinde taşıma esnasında kıyafetlerinizin kaymasını, buruşmasını, zarar görmesini ve deforme olmasını engeller. Kaliteli plastikten üretilmesi nedeniyle dayanıklıdır. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz ürün zarar görmez. Binbirreyon DE107 plastik 24 adet elbise askısı yorumları, beğenileri ve değerlendirmeleri için Trendyol üzerinden inceleme yapabilirsiniz.