Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici 1 lt

75 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikolsun Satıcı Ünvanı: RESUL YARDIMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3364038818400019 Vergi Kimlik Numarası: 9380050457
    Bu ürün ekonomikolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masalsı dünyaların ışıltılı parlaklığını, eşsiz parfüm kokusu ile taçlandıran Bingo Fresh Masal ile evinizi eşsiz parfüm kokusu ile büyülerken, derinlemesine hijyen sunar.
Geri Bildirim Ver

Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici 1 lt

Yaşam alanlarının temizliği sağlık açısından olduğu gibi görüntü için de oldukça önemlidir. Aynı zamanda günlük ve haftalık olarak sıklıkla yapılan rutinlerde de hijyen sağlanabilir. Ev içerisinde bulunan alanlar ile eşyalar kirli ve tozlu olduğu zaman hastalık riski de artarak sağlığı olumsuz olarak etkileyebilir. Ayrıca kişi temiz ortamda bulunduğu zamanda mutlu ve huzurlu olur. Bu nedenle Bingo Masal yüzey temizleyici ile fayans, parke ya da ahşap zeminler uygun şekilde temizlendiği zaman ferahlamanıza yardımcı olur. Özellikle evlerde hijyen sağlama açısından sizin için hayat kurtarıcıdır. Aynı zamanda tüm odalarda her noktanın kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Bu temizleyici ev, okul ya da hastane gibi birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Derinlemesine hijyen sağlayan ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Üstün temizleme gücü
  • Kaliteli içerik
  • Eşsiz parfüm

Derinlemesine Temizlik Sağlayan Bingo Fresh Masal

Derinlemesine Temizlik Sağlayan Bingo Fresh Masal

Eşsiz parfüm kokusu ve ışıltılı parlaklığı ile evinizin vazgeçilmezi olmaya adaydır. Maksimum düzeyde hijyen sağlayan Bingo Fresh Masal yüzey temizleyici 1 lt kapasitesi ile uzun süre kullanım imkânı sunar. Büyüleyici esansı ile evinizin kokusunu değiştirerek ferahlık katar. Zemin üzerinde bulunan kir, leke ve bakterilerin hızlı bir şekilde çıkarılmasına olanak tanır. Kokusu ve yüzeyde sunduğu parlak görünüm ile evinize gelen misafirlerin ilgini çekebilir. Aynı zamanda temiz ortamlarda bulunarak sağlığınızı da olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Sık vakit geçirdiğiniz yerlerin mikroplardan ve bakterilerden arındırılması sayesinde birtakım enfeksiyonların da önüne geçebilirsiniz. Bingo Fresh yüzey temizleyici 1000 ml kapasiteli ürünü kullanarak temizliğinizi kolay bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca hijyen sağlarken zamandan tasarruf etmenize de yardımcı olur. Bu sebeple içiniz rahat bir şekilde ürünü tercih edebilir ve uzun vadede kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici

Avantajlı Fiyatlarıyla Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici

İçerdiği koku formülü ile temizlik hissi uzun vadede sağlanabilir. Yüzey temizleyici ürünü birçok farklı alanın hijyenik olmasına yardımcı olur. Evdeki eşyalarınızı güvende tutarak herhangi bir zarar vermeden derinlemesine temizlik sağlar. Süpürge kullanırken zeminden çekemediğiniz tozların ya da çıkmayan lekelerin giderilmesi konusunda önemli rol oynar. Bu sayede kir ve mikropların yok olmasını sağlar. Aynı zamanda da tertemiz bir evde keyif yapmanıza yardımcı olur. Bingo Masal yüzey temizleyici kullananlar ürün ile ilgili düşüncelerini ve beğenilerini yorum bölümüne yazarak kararsız kalan müşterilerin fikir sahibi olmalarına olanak tanırlar. Bu sayede birçok kişi kapsamlı bilgi edinebilir. Bingo Fresh Masal yüzey temizleyici 1 lt kullananlar yorum bölümündeki yazılarda ürünü tercih edilme sebeplerinden de bahsederler. Siz de bunları okuyarak kalitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici

Müşteri Deneyimi ile Bingo Fresh Masal Yüzey Temizleyici

Genel olarak her alan için tercih edilebilen yüzey temizleyici, barındırdığı özellikler sayesinde birçok yerde kullanılabilir. Hijyen işlemini gerçekleştiren ürün içerisinde bulunan maddeler ile yüzeye zarar verme ya da deforme oluşturma gibi sorunlardan kaçındırır. Bu nedenle dilediğiniz alan da rahatlıkla kullanabilme imkanı sunar. Ürünün tamamen uygulanabileceği alanlar göz önüne alınarak ve geliştirilerek sizin beğeninize sunulur. Temizlemenin yanı sıra yüzeyin korunmasında da yardımcı olur. Bingo Fresh Masal yüzey temizleyici 1 lt yorumları bölümünden müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede kullanışlılığı ile ilgili kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bingo fresh Masal yüzey temizleyici 1 lt fiyatları da taşıdığı özellikler ile her kesime hitap eder şekilde oluşturulur. Bütçe dostu ve kaliteli bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve kolaylıkla sahip olabilirsiniz.