Bingo Fresh Yüzey Temizleyici Manolya 2,5 lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
115,90 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Fresh Yüzey Temizleyici Manolya 2,5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bingo soft manolya ile çamaşırlarınızda tanıştığınız gerçek manolya bahçesi etkisini yüzey temizleyici ürün gamımıza ekledik, türk kadının gönlünü fethettik. O çok sevilen eau de parfüm etkisini şimdi evlerinize taşıdık, bingo fresh lovely’nin şıklığına şıklık kattık.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Bingo Fresh Yüzey Temizleyici ile Temizlik Hissi Uzun Sürsün

Ofis veya ev temizliğinin en önemli araçlarından birisi yüzey temizleyicilerdir. Yüzdeye yer alan kir, toz veya lekeyi ortadan kaldıran bu ürünler; bulunduğunuz ortamın hijyenini sağlar. Her türlü yüzey için özel olarak geliştirilen bu ürünlerin markalarına göre kalite standartları da değişir. Bingo Fresh manolya yüzey temizleyici 2 5 lt tek seferde lekeyi yüzeyden temizleyerek size mis gibi bir ortam sunar. Aynı zamanda sizi yormadan kolay ve etkili temizlik yapmanızı sağlar. Fresh yüzey temizleyici manolya 2,5 lt hoş kokusu ile ortamın havasını değiştirir. Günün sonunda evinizin veya iş yerinizin her alanında manolya kokusunu hissedersiniz. Adeta bir parfümü andıran bu koku, evinizin her bir yanını kuşatır. Böylece yaşadığınız ortam pırıl pırıl bir görüntüyle birlikte aynı zamanda etkileyici bir kokuya da sahip olur.

  • Her Zeminde Etkili
  • Bakteri ve Mikrop Avcısı
  • Eşsiz Parfüm Kokusu

Eşsiz Bingo Manolya Bahçesi Yüzey Temizleyici ile Evinizde Hissedin

Eşsiz Bingo Manolya Bahçesi Yüzey Temizleyici ile Evinizde Hissedin

Bakteri ve virüslere karşı etkili mücadelenin yollarından birisi de ortam hijyenini sağlamaktır. Bingo kalitesinin bir yansımasını Fresh yüzey temizleyici manolya 2,5 lt seçeneklerinde görmek mümkündür. Oldukça etkili bir yüzey temizleyici olan bu ürün, zemindeki kir ve tozları yok ederek geriye hijyenik bir ortam bırakır. Parke, fayans gibi pek çok farklı yüzeyde kullanılabilen bu ürün fonksiyonel yapısıyla öne çıkar. Sadece zeminin değil aynı zamanda masa, sandalye gibi pek çok eşyanın da temizliğini bu ürünle halledebilirsiniz. Eşsiz kokusu ile kalpleri fetheden bu ürün, deneyen her kadının vazgeçemeyeceği bir performans sunar. Üst düzey temizlik sağlayan Bingo manolya bahçesi yüzey temizleyici, ortamdaki bakteri ve virüslere karşı savaşırken ardında ferah bir koku bırakır.

Birbirinden Değerli Bingo Manolya Bahçesi Yüzey Temizleyici Özellikleri

Birbirinden DeğerliBingo Manolya Bahçesi Yüzey Temizleyici Özellikleri

Hoş kokusu ile deneyen her kadını kendine hayran bırakan Fresh yüzey temizleyici manolya 2,5 lt içeriği ile de kalitesini yansıtır. İçeriğinde yer alan manolya aroması adeta bir eau de parfüm etkisi sunar. Etkili kokusu sayesinde gün boyu yaşadığınız ortamda ferahlık sağlarken bir yandan da temiz bir ortam yaratır. Aynı zamanda içeriğinde yer alan su, parfüm, UV absorbant, geraniol, etoksile alkol gibi pek çok madde ile bakteri ve virüslere karşı tam koruma sağlar. Her yüzeyde rahatlıkla kullanılabilen bu temizleyici 2,5 lt’lik olması nedeniyle kolay kolay bitmez ve uzun bir zaman boyunca evinizin manolya çiçeği kokmasını sağlar. Siz de fresh yüzey temizleyici manolya 2,5 lt kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bu siteden destek alabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Manolya Kokulu Bingo Manolya Bahçesi Yüzey Temizleyici

Her Bütçeye Hitap Eden Manolya Kokulu Bingo Manolya Bahçesi Yüzey Temizleyici

Gün geçtikçe artan salgın hastalıklar, insan sağlığını tehlikeye atmaktadır. Bu sorunu bertaraf etmenin tek yolu ise temizlik kurallarına dikkat etmekten geçer. Kolay kullanımı sayesinde sizi zahmete sokmayan bu ürün, pratik yapısıyla göz doldurur. Yaklaşık yarım kova (5 lt) suya 2 kapak Bingo manolya yüzey temizleyiciyi koyarak karıştırınız. Böylece yüzey alanlarında etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. Ayrıca zor ve inatçı kirler için doğrudan bezin üzerine dökerek de istediğinizi sonucu alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için Fresh yüzey temizleyici manolya 2,5 lt yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Trendyol üzerinden fresh yüzey temizleyici manolya 2,5 lt kullananlar, bu bölüme pek çok yorum bırakmaktadır. Böylece siz de 5060368 kodlu ürünü satın almadan önce bu değerli yorumlar ile bilgi sahibi olabilir, kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.