Bingo Oxyjen Hipoalerjenik Toz Deterjan 4'lü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Oxyjen Hipoalerjenik Toz Deterjan 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bingo Oxyjen Hipoalerjenik Toz Deterjan, optik parlatıcı içermeyen formülü ile cilt hassasiyeti olan tüketicilerin iç rahatlığı ile kullanabileceği nefes aldıran bir hijyen sağlar.Optik parlatıcı, fosfat, klor ve boya içermemektedir. Bu sayede de hem bebeğinize hem de kendinize güvenle kullanabilirsiniz. Benzerlerine göre 3 kata göre temizleme gücü vardır.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Bingo Oxyjen 4'lü Hipoalerjenik Toz Deterjan

Deterjan seçerken lekeleri etkili bir biçimde çıkaran ve cilde zarar vermeyecek bir ürün tercih etmek gerekir. Bingo oxyjen hipoalerjenik 4’lü toz deterjan, güvenle seçebileceğiniz bir üründür. Yüksek tesirli formülü sayesinde lekeleri kıyafetlerinizden çıkarırken sağlıklı bir kullanım sağlar. Bu ürün, optik parlatıcı olarak bilinen sentetik ve cilde zararlı bileşenleri içermez. Zararlı temizlik kimyasalları, petrolden elde edilir ve kıyafetlere parlak bir görünüm vermek için kullanılır. Ancak cilt ile temasa geçtiğinde ciddi semptomlara yol açabilir. Bingo oksijen hipoalerjenik toz çamaşır deterjanı, kıyafetlerinizi zararlı sentetiklere ihtiyaç duymadan beyazlatır. Dolayısıyla çocukların ve bebeklerin giysilerini yıkamak için de uygun bir üründür.

  • Miktar: 4x5 kg
  • Özellik: Hipoalerjenik
  • Etki: 3 kat leke temizleme gücü

Bingo Oxyjen Hipoalerjenik 4'lü Toz Deterjan Özellikleri

Bingo Oxyjen Hipoalerjenik 4'lü Toz Deterjan Özellikleri

Bingo oxyjen hipoalerjenik 4’lü toz deterjan, farklı su sıcaklıklarında etkili temizlik özelliğine sahiptir. 20 dereceden 95 dereceye kadar her ısıda kullanılabilir ve iyi sonuçlar verir. Ambalajın arka kısmında yer alan talimatları uygulayarak kıyafetlerinizi güvenle yıkayabilir ve tamamen temizlenip canlı bir görünüme sahip olduklarını görebilirsiniz. Kıyafetlerin üzerine sinmiş lekeleri tek yıkamada çıkaran Bingo oxyjen hipoalerjenik toz deterjan aynı zamanda ekstra durulamaya gerek duymadan etkili temizlik sağlar. Ürünün içeriği, cilde zarar verecek bir bileşen barındırmadığı için bir hayli güvenlidir. Kıyafetleriniz yıkandıktan sonra ekstra durulama yapmadan direkt giyebilirsiniz. Bingo oxyjen hipoalerjenik 4’lü toz deterjan bu özelliği sayesinde bebeklerin ve çocukların çamaşırlarını yıkamak için de idealdir. Ürünün alerjik reaksiyonlara sebep olma ihtimâli oldukça düşüktür.

Bingo Oxyjen Toz Deterjan Zorlu Lekeleri Çıkarır mı?

Bingo Oxyjen Toz Deterjan Zorlu Lekeleri Çıkarır mı?

Bingo oxyjen hipoalerjenik 4’lü toz deterjan, lekeleri güçlü ve etkili bir biçimde temizler. Ürünün içeriğinde yüksek tesirli bir bileşim vardır. Bu sayede lekelerin en derinlerine işleyerek kıyafetlerden tamamen çıkarılmalarını sağlar. Lekeleri çıkarırken, kıyafetlerin renklerini korumalarına da yardımcı olur bu bakımdan renkli çamaşırlar için de uygundur. Bu ürünün tek etkisi çamaşırların iyi ve temiz bir görünüme kavuşmasını sağlamak değildir. Yüksek tesirli formülü sayesinde kumaş yüzeyindeki gözeneklere nüfuz ederek lekeleri çıkarır. En kirli çamaşırlarda dâhi denenmiş ve etkisi kanıtlanmıştır. Ürünü kullanırken ambalajda yer alan talimatlara dikkat ederek lekelerden tamamen kurtulabilirsiniz. Kullanılması gereken miktar, lekenin yoğunluğuna ve çamaşır makinesinin hacmine göre değişiklik gösterebilir. Etkili bir sonuç alabilmek için renkliler ve beyazları ayırarak yıkamanız tavsiye edilir.

Bingo Oxyjen Toz Deterjan Kaç Yıkamada Kullanılabilir?

Bingo Oxyjen Toz Deterjan Kaç Yıkamada Kullanılabilir?

Bingo oxyjen hipoalerjenik toz deterjan ürününün tek paketi 33 yıkama için kullanılabilir. 4’lü paket ise 132 yıkamaya kadar kullanılabilmektedir. Ürünü paket hâlinde alarak maddi açıdan tasarruf sağlayabilirsiniz. Bingo oxyjen Hipoalerjenik toz deterjan, etkili bir formüle sahip olduğu için çamaşırların kısa sürede kirlerden arınmasını sağlar. Sağlıklı formülü, cildinizde tahriş gibi istenmeyen durumların meydana gelmesini engeller. Bu nedenle hassas cilt tipine sahip kullanıcılar bu deterjanı tercih edebilir. Ürün, tek yıkamada etkili bir temizlik sağladığı için tekrar işlem yapmanız gerekmez. Bingo deterjan, lekeleri çıkarıp hijyen ve temizlik sağlamanın yanı sıra tasarrufa etmenize de yardımcı olur. Deterjanı makinenize düşük dozlarda ekleyerek çamaşırlarınızı yıkayabilir bu sayede uzun ömürlü bir kullanım imkânı yakalayabilirsiniz. Ürün, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Bingo oxyjen hipoalerjenik 4’lü toz deterjan yorumlarını inceleyerek değerli kıyafetlerinizi sağlıklı içeriği sayesinde tertemiz hâle getirecek olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.