Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Ortanca 1440 ml Ekonomi Paketi 4'lü

331,49 TL
(1,38 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Ortanca 1440 ml Ekonomi Paketi 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayat Satıcı Ünvanı: AS TÜKETİM MALLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086045936100013 Vergi Kimlik Numarası: 0860459361
    Bu ürün Hayat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bingo Soft Konsantre Ortanca, çamaşırlarınızı yumuşatırken doğadan gelen ortanc kokularının uzun süre kıyafetlerinizde kalmasını sağlıyor

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Soft Konsantre Yumuşatıcı Ortanca ile Temiz Kokan Çamaşırlar

Bingo Soft yumuşatıcı kokusu ve işleviyle kullanıcılardan tam not almaktadır. Yumuşatıcı çamaşırlarınızın daha ipeksi ve yumuşak olmasını sağlar. Bunun yanında ise güzel kokusuyla çamaşırlarınızda parfüm etkisi yaratır. Soft konsantre çamaşır yumuşatıcı ortanca 1440 ml- ekonomik paket 4’lü paket avantajı ile tek tek alım yapmak yerine uzun süreli kullanabileceğiniz ekonomik bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Kalıcı kokusuyla çamaşırlarda ferahlık sağlar. Ayrıca içeriğindeki formül ile kumaş ve liflere bakım yapar. Daha canlı ve daha yeni bir görünüme kavuşur. Konsantre Bingo soft 1440 ml diğer sıradan çamaşır yumuşatıcılarında 6 litreye tekabül eder. Daha avantajlı ve daha ekonomiktir. Bingo Soft 1440 ml olup paket içeriğindeki her üründe aynı miktar bulunur. Bingo soft ortanca yumuşatıcı 4’lü paket içeriğindeki ürünlerin boyutu aynıdır.

  • Etkili ve Kalıcı
  • Uzun Süreli Hijyen ve İşlevsel Özellikler
  • Fiyat / Performans

Çamaşır Yumuşatıcısı Ekonomik Paket 4’lü Etkili Performansı

Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Ortanca 1440ml- Ekonomik Paket 4’lü Etkili Performansı

Soft konsantre çamaşır yumuşatıcı ortanca 1440 ml- ekonomik paket 4’lü içeriği bakımından zengindir. Bingo Soft diğer standart yumuşatıcılara oranla daha ekonomik ve kalıcıdır. Kokusu diğer ürünlere oranla daha uzun süreli çamaşırlarda kalır. Diğer standart çamaşır yumuşatıcıları makinede 48 ml miktarda kullanılırken Bingo Soft yumuşatıcı ise 24 ml yeterli olur. Bu daha uzun ve daha az miktarda kullanım imkânı sunar. Bingo soft ortanca boyutu uzun süreli kullanım olanağı tanır. Soft konsantre çamaşır yumuşatıcı ortanca 1440 ml- ekonomik paket 4’lü özellileri nedir, sorusunun cevabı ise giysilerinizin şeklinin bozulmadan ve aynı boyutlarda kalmasını sağlamasıdır. Renginde hiçbir değişiklik olmadan aynı ve hatta canlı olmasına yardımcı olur. Yumuşatan ve ipeksi dokusuyla ütü yaparken zorlanmadan rahat bir şekilde yapmanıza olanak tanır.

Hoş Kokusu ile Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı

Hoş Kokusu ile Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Ortanca 1440ml- Ekonomik Paket 4’lü

Yumuşatıcı çamaşırlarınızın daha ipeksi ve yumuşak olmasını sağlar. Bunun yanında ise güzel kokusuyla çamaşırlarınızda parfüm etkisi yaratır. Bingo Soft birçok varyantları bulunur. Özellik bakımından aynı olan bu varyantlar koku bakımından farklılık gösterir. Birçok sağlık testi onaylı olan ürün alerjik reaksiyon göstermez. Ayrıca çamaşırların tüylenmesini ve yıpranmasını önler. Çamaşırlarınızı yenileyerek ilk günkü dokusunu korumasına yardımcı olur. İçeriğindeki formül ile kumaş ve liflere bakım yapar. Daha canlı ve daha yeni bir görünüme kavuşur. Makine içerisinde 24 ml bir miktar ile birçok çamaşıra etki eder. Ekonomik ve sağlıklı bir yapıya sahiptir. Kullanımı kolay ve pratiktir. Herhangi bir işlem veya uğraş gerektirmez. Her makine tipine de uyumludur. Hoş kokusu ve zengin kimyasal formülü ile çamaşırlarınızın ilk günkü gibi kalmasına yardımcı olmaktadır.

Avantajlı Kullanım Sağlayan Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı

Avantajlı Kullanım Sağlayan Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Ortanca 1440ml- Ekonomik Paket 4’lü

Paket avantajı sunan Bingo Soft yumuşatıcı tek tek alımlara göre daha ekonomik fiyatlıdır. Koku ve işlevselliği ile kullanıcıların beğenisini toplamıştır. Diğer standart yumuşatıcılara oranla daha az kullanılması uzun süreli olmasını sağlamıştır. Soft konsantre çamaşır yumuşatıcı ortanca 1440 ml- ekonomik paket 4’lü fiyatı özelliklerine ve yapısına bakılarak uygun olmaktadır. Tam bir fiyat performans ürünü olan Bingo Soft yumuşatıcı çamaşırlarınızın nefes almasına ve korunmasına yardımcı olur. Zengin bir içeriğe sahip olan Bingo yumuşatıcı uzun kullanım ömrü sunar. Az bir miktar ile çok fazla çamaşır üzerinde etki gösterir. Koku yoğunluğunu kaybetmez. Gün içerisinde parfüm etkisi yaratır. Ferahlatıcı kokusu ile rahat ve iyi hissetmenize olanak tanır. Böylelikle kıyafetlerinizin ve diğer çamaşırlarınızın daima temiz ve yumuşacık olmasını sağlar. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Soft konsantre çamaşır yumuşatıcı ortanca 1440 ml- ekonomik paket 4’lü kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.