BİO ASİA Göz Çevresi Bakım Maskesi + Beyazlatıcı Sprey + Güllü Peeling Jel

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BİO ASİA Göz Çevresi Bakım Maskesi + Beyazlatıcı Sprey + Güllü Peeling Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MULTİMED İLAÇ LTD. ŞTİ Satıcı Ünvanı: MULTİMED İLAÇ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623029668600020 Vergi Kimlik Numarası: 6230296686
    Bu ürün MULTİMED İLAÇ LTD. ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bio Asia Güllü Peeling Jel, Gül bitkisi, yaprağında bulunan A, B3, C, D ve E gibi vitaminlerden dolayı doğal bir antioksidandır. Fazla yağlanmayı önleyerek siyah noktaların oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Bio Asia Eye Mask Göz Çevresi Bakım Maskesi peketinde 5 çift maske içerir. Göz çevrenizin genç görünmesine yardımcı olur. Bunu içeriğinde barındırdığı kollajen sayesinde yapar. Göz altındaki koyuluk, leke ve kırışıklıkların giderilmesinde etkilidir. Kollajen içeren göz maskesinin birkaç defa kullanılması sonucu gözle görülür bir parlaklık sıkılık ve genç bir görünüm meydana gelir. Bio Asia Beyazlatıcı Sprey hafif dokusu ile özellikle diz, koltuk altı, dirsek ve bikini bölgesinde oluşan kararmaları yok ederek ten rengini eşitlemeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver