Bio Hira Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu 60 Ml

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bio Hira Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu 60 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADA PHARMA Satıcı Ünvanı: ADA PHARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007146767000001 Vergi Kimlik Numarası: 0071467670
    Bu ürün ADA PHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biohira Mavi İksir Nedir? Mavi saç iksiri sadece erkeklere yönelik üretilmiş bir üründür. Unisex kullanıma uygun değildir. Kısa süre içerisinde ilgi odağı olmasının nedeni tamamen doğal olarak kimyasal içermeyen formül olmasıdır. Bir ilaç değildir ve herhangi bir hastalığın tedavisi veya teşhisi amacı ile kullanılamaz. Her kutusunda 60 ml 1 aylık kullanım mavi iksir bulunmaktadır. Günümüzde oldukça bakıma önem veren erkeklerimiz çok pratik bir şekilde bu ürünü gündelik yaşantılarında kullanabilir. Saçın ihtiyaç duyduğu vitamin ve nemi karşılamak için kullanılan ve e vitamini bakımından zengindir. Biohira Mavi İksir Nasıl Kullanılır? Biohira Mavi İksir kullanımı oldukça basittir. Temiz saça uygulanması gerek orijinal mavi iksir günde 1 defa duştan önce veya temiz ilgili bölgeye 5-6 damla damlatılarak kullanılmaktadır. Bundan sonrasında ise ilgili bölge yıkanmaz ve bekletilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu 60 Ml

Saç bakımı günlük hayatta oldukça önemli bir yer tutar. Dökülen saçlar ise hem kadınlar hem erkekler için istenmeyen büyük bir problemdir. Bu durumu çözmek için Biohira mavi su saç bakım serumu 60 ml devreye girer. Birçok etkisi bulunan bu ürün sayesinde dökülmeler azalır ve köklerde iyileşme gözlemlenir. Kökler etkili bir biçimde beslendiğinde parlak, dolgun, sağlıklı bir görüntü elde edilir. Işıl ışıl bir görünümün yanı sıra seyrek saçlar da yerini gür saçlara bırakır. Kısa bir süre kullanıldığında dahi ortaya gözle görülür bir fark çıkar. Saçlar kalınlaştığından dökülme olasılıkları azalır. Kimi insanlarda belirli bölgelerde hiç saç çıkmaz. Ancak Biohira mavi su derinlemesine etki eden yapısı sayesinde dipleri uyararak yeni saçların oluşumuna da katkıda bulunur.

  • Kısa sürede derinlemesine etki
  • Yeni saç oluşumu
  • Gür ve parlak görüntü

Etkili Biohira Su Saç Bakım Serumu 60 Ml Özellikleri

Etkili Biohira Su Saç Bakım Serumu 60 Ml Özellikleri

Biohira saç bakım serumu kadın erkek birçok kişinin saç problemlerini çözmesine yardımcı olur. Kelliğe bağlı olarak oluşan kötü görüntüyü yok etmeyi hedefler. Bunu etkili formülünün derinize nüfuz etmesiyle sağlar. Ayrıca serum kolay kullanımı ile size yormaz. Günlük olarak, temiz olan saç derinize 5 ile 6 damlalık miktarı yedirmeniz yeterli olur. Biohira mavi su saç bakım serumu 60 ml kullananlar ürünü yaklaşık on ila on beş dakika arası saç derisine yedirerek uygulamalıdır. Saçlarınızın zayıf çıktığı bölgeye ürünü dairesel masaj hareketleriyle uygularsanız etkili bir sonuca ulaşırsınız. Dairesel uygulama ile kan dolaşımı artar ve ürün etkili bir şekilde diplere yedirilir. Ayrıca kokusuz bir ürün olduğundan sizi rahatsız etmez ve durulama ihtiyacı duymazsınız. Düzenli kullanımda etkisini kısa sürede görebilirsiniz.

Biohira Su Saç Bakım Serumu 60 Ml Yorumları

Biohira Su Saç Bakım Serumu 60 Ml Yorumları

Erkeklerde zamanla yaşa bağlı kellik gibi sorunlar baş gösterir. 8682054170391 kodlu Biohira serum, etkili yapısı ve kısa sürede sonuç veren özelliği ile bu konudan mustarip kişilerin kullanabileceği bir üründür. Derinlemesine etki eden formülü ile birçok müşteriden iyi yorumlar alır. Ürün hakkında yapılan bu olumlu yorumlar ile size rehber olabilir. Bu müşteri değerlendirmelerini okuyarak müşterilerin ürün kullanımı ve özellikleri hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Böylece siz de rahatlıkla bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Fotoğraflı yorumlar sayesinde gerçek müşteri yorumlarını görebilir, ürünün olumlu etkilerini deneyimlemek isteyebilirsiniz. Biohira mavi su saç bakım serumu 60 ml yorum kısmı, ürünün kullanımı açısından da size faydalı olur. Kişilerin serumu kaç günde bir uyguladığını ve ne kadar sürede sonuç aldığını öğrenebilirsiniz. Kullanım sıklığını kendinize göre ayarlayarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Biohira Su Saç Bakım Serumu 60 Ml Bütçe Dostu Fiyatı

Biohira Su Saç Bakım Serumu 60 Ml Bütçe Dostu Fiyatı

Saç dökülmesi ve seyrelmesi herkesin yaşayabileceği bir problemdir. Kadınlar doğum sonrası veya hormonal nedenlerle dökülmeler yaşayabilir. Ancak bu durum kolaylıkla çözülebilir. Bazı sorunlara bağlı yaşanan dökülmelerde Biohira mavi su saç bakım serumu 60 ml satın alınarak dökülme sorunu çözüme kavuşturulabilir. Derinlemesine etki eden ve saçlarınızı hem yumuşak hem dolgun hale getiren serum, etkili özellikleri ile hızlı çözüm üretir. Üstelik etkili özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatı sayesinde de çok sayıda insana ulaşır. Günde 0,5 ila 0,7 cc arasında uygulayarak ortalama 2 aya kadar kullanım sağlayabilirsiniz. Bütçe dostu oluşu sayesinde Biohira mavi su saç bakım serumu 60 ml fiyat endişesi olmadan alışveriş yapabilmenizi sağlar. Siz de dökülme, seyrekleşme gibi problemlere bir çözüm arıyorsanız bu ürünü satın almak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.