1
Çatlak Kremi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Bio-Oil Bio Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23 saat 41 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
355 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
12 saat 41 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bio-Oil Bio Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebamed Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Sebamed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyanın 1 numaralı çatlak bakım ürünü Bio-Oil
  • Yenilenen formülü ile çatlaklarda 8 haftada gözle görülür etki sağlar
  • Hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayan ergenler ve hızlı kilo alıp veren kişilerde, cilt üzerindeki çatlak görünümünün iyileşmesine yardımcı olur
  • Klinik olarak test edilmiştir
  • A ve E vitaminleri ile Papatya, Biberiye, Lavanta ve Calendula yağları içerir
  • Çatlak bakımının yanı sıra
  • cilt lekelerine, yaşlanmaya ve ciltteki kuruluğa karşı bakım yapar
  • Cildin nem dengesini korur
  • İçeriğindeki PurCellin Oil™ sayesinde cilt tarafından kolayca emilir, yağlı bir his bırakmaz
  • Hassas ciltler için uygundur
  • 137 ülkede satışı yapılan Bio-Oil, 190 ödül ile cilt bakımında uzman

Ürün Özellikleri

  • Tip Şişe
  • Form Yağ
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Bio-Oil 6001159117773 Çatlak Karşıtı & Nemlendirici 125 ml Cilt Bakım Yağı

Deri bakımına özel olarak üretilen pek çok farklı ürün mevcuttur. Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı da bunlardan biri. Söz konusu ürün renk düzensizliği gibi deri sorunları üzerinde etkilidir. Ciltte istenmeyen noktaları ve çatlakları düzeltebilen sıvı, aynı zamanda leke karşıtıdır. Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı, bölgedeki kötü görüntüyü azaltmaya yardımcı olur. Ürünün özel olarak hazırlanan formülü de bu konuda oldukça etkilidir. Pek çok yönden faydalı olan yağ, cildi tahriş etmez. Ayrıca ürün kuruluğa da neden olmaz. Bio-Oil bakım yağı güneşe maruz kalındığında oluşabilen lekeleri gidermek için de etkilidir. Sıvının bu özelliği pek çok kişi tarafından beğenilir. Ürün insan cildi üzerinde istenilen sonuçları verir.

  • Miktar: 125 ml
  • Tür: Yağ
  • Yüz ve vücut için uygun

Bio-Oil Çatlak Karşıtı Nemlendirici Bakım Yağının Özellikleri

Bio-Oil Çatlak Karşıtı Nemlendirici Bakım Yağının Özellikleri Nelerdir?

Bio-Oil cilt bakım yağı pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri titiz bir mühendislikle hazırlanan formülü. Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağında, deri için faydalı olacak bileşenlerden yararlanılmıştır. Söz konusu sıvının içerisinde kanserojenler gibi insan sağlığına zararlı maddeler yer almaz. Üründe A ve E vitaminleri mevcuttur. Bahsedilen maddeler cilt rengi ve dokusunu düzenlemede etkilidir. Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı içerisinde papatya, biberiye, lavanta ve kalendula da mevcuttur. Bu maddeler sayesinde ürünün formülünün doğal bileşenlerden oluştuğunu söylemek mümkün olur. Bahsedilen malzemelere alerjiniz olması durumunda bakım yağının kullanımı hakkında doktorunuza danışabilirsiniz. Ürünün uygulandığı bölge, dış etkenlere yoğun bir şekilde maruz kalmadığı sürece lekesiz görünümünü korur.

Bio-Oil 125 ml Çatlak Karşıtı Cilt Bakım Yağı Ne İşe Yarar?

Bio-Oil 125 ml Çatlak Karşıtı Cilt Bakım Yağı Ne İşe Yarar?

Bio-Oil çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı son derece faydalıdır. Ürün cilt üzerindeki renk eşitsizliğini gidermeye yardımcı olur. Hızlı kilo alıp-verme veya boy uzaması gibi durumlarda deri üzerinde çeşitli izler oluşur. Bakım yağı, meydana gelen çatlaklar üzerinde de etkilidir. Ürün cilde esneklik kazandırır. Bu sayede gerilip çatlama gibi bir durum yaşanmaz. Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı karın, göğüs, bel, kalça ve uyluk gibi bölgelerde uygulanabilir. Ürün kırışıklıklar üzerinde de etkilidir. Sıvı cildi besler. Ayrıca esneklik kazandırması sayesinde de kırışıklıklar engellenir. Bunda ürünün cildi nemlendirmesi de etkilidir. Kolayca emilim sağlayan formül, deriyi doğru miktarda besler. Sedef ve benzeri cilt hastalıklarına sahip kişiler, bakım yağını doktor tavsiyesi ve kontrolüne göre yararlanabilir.

Bio-Oil Çatlak Karşıtı Nemlendirici Cilt Bakım Yağı Kullanımı

Bio-Oil Çatlak Karşıtı Nemlendirici Cilt Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı son derece pratik bir kullanıma sahip. Sıvıyı gün içerisinde uygulayabilirsiniz. Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağını sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Sıvıyı uyandığınızda ve yatmadan uygulayabilirsiniz. Ürün gün ve gece boyunca cildinize bakım yapmaya devam eder. Sıvının yardımıyla lekeler azalır. Ayrıca bölgedeki kırışıklıklar giderilir ve cilt beslenir. Ürün ıslak deri üzerine uygulanmamalıdır. Kuru alana sürülen yağ, cilde daha iyi tutunur. Sıvıyı uyguladıktan sonra derinin emilim sağlaması için birkaç dakika boyunca, bölgeye temas etmeden bekleyebilirsiniz. Birinci sınıf materyallerden imal edilen yağ, oldukça kalitelidir. Ürünün yapısı uzun bir süre boyunca başarıyla muhafaza edilir. Sıvı zaman içerisinde etkisini azaltmaz. Dilerseniz Bio-Oil 125 ml çatlak karşıtı & nemlendirici cilt bakım yağı yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de deri üzerinde pek çok faydası olan bu sıvıyı Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.